Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Turtlenecks

176 stk
176 stk
  • 1
  • 2
  • >
  -40%
  -40%
  -40%
  -30%
  -25%
  -25%
  -25%
  -40%
  -25%
  -25%
  -50%
  -50%
  -25%
  -25%
  -25%
  -50%
  -60%
  -20%
  • 1
  • 2
  • >

  Dame: Sådan styler du din turtleneck

  En turtleneck til dame kan styles på et hav af måder, og du kan opnå mange forskellige looks til forskellige anledninger med samme item, hvis du tænker kreativt i din styling.

  I efterårsmånederne kan en rullekrave til dame fint styles lag-på-lag, hvis din rullekrave er af en tyndere kvalitet.

  En turtleneck i tyndere kvalitet: Style i flere lag i efterårsmånederne

  Bær din rullekrave indenunder en ærmeløs kjole for et fint og feminint look, under en blazer for et mere klassisk og stramt look, eller under en oversized, grov strik på de virkeligt kolde dage. Her kan du med fordel vælge en sort rullekrave til dame, da den vil kunne styles med langt de fleste ting fra din garderobe. Tilføje et fint halssmykke som en ekstra detalje, hvis du vil give dit look lidt ekstra kant. Det kan for eksempel enten være en spinkel, lang halskæde med et lille vedhæng, eller en større og mere voluminøs statement-halskæde.

  Det er særligt oplagt at style lag-på-lag med en rullekrave af tyndere kvalitet i efterårsmånederne, hvor vejret bliver koldere, men hvor det nogle dage alligevel er rart at kunne tage et eller flere lag af eller tilføje et lag, hvis vejret alligevel er koldere, end man havde regnet med. Hvis du styler lag-på-lag med en turtleneck til dame i tyk kvalitet, kan du med garanti også holde varmen i vintermånederne.

  En turtleneck i tykkere kvalitet: Style feminint eller afslappet

  Hvis du har investeret i en turtleneck af en tykkere kvalitet for eksempel en rullekrave i strik til dame, kan du style et varmere og mere afslappet look. Bær din strikkede rullekrave sammen med en fin nederdele, et par statement-strømpebukser og et par støvler for et feminint, fint og afslappet look. Looket egner sig særligt godt til en lørdag i selskab med familien eller et hyggeligt cafébesøg med veninderne.

  Style din rullekravesweater i en tykkere kvalitet med et par vidde bukser og et par sneakers for et mere afslappet look. Dette look egner sig særligt godt til en søndag med biografbesøg eller en gåtur på strøget eller i skoven med en varm Café Latte eller en varm chokolade i hånden. Er det særligt koldt, kan du tilføje en cool, lang dunvest til outfittet som yderste lag, eller du kan slutte af med en lang trenchcoat, hvis vejret for alvor bider.

  En rullekravebluse til dame går aldrig rigtigt af mode og fås derudover i et utal af forskellige varianter og farver. En turtleneck er nemlig ikke bare en turtleneck, og du kan sagtens have flere forskellige turtleneck-styles hængende i skabet.

  Du kan for eksempel finde alt fra en rullekrave i bomuld til dame, rullekraver i alle farver blandt andet en klassisk hvid rullekrave til dame, eller du kan finde en rullekrave i en mere trendy og ung udgave som en turtleneck-top eller som en turtleneck-T-shirt.

  Mænd: Sådan styler du din turtleneck

  En turtleneck til mænd kan styles på mange måder, og du opnår forskellige udtryk alt efter, hvilke andre styles og items du kombinerer den med. En klassisk turtleneck til herre kan tages i mange retninger og er anvendelig i flere sæsoner. Brug både din turtleneck i efterårs- og vintermånederne, men også på køligere forårsdage eller på de danske sommerdage med helt håbløst, dansk sommervejr.

  Turtleneck i lettere kvalitet: Style lag-på-lag til efteråret

  En rullekrave til mænd kan for eksempel styles lag-på-lag. Dette er særligt oplagt med de tyndere turtlenecks i et lettere materiale. Bær din rullekrave under en blazer eller en anden let jakke som for eksempel en bomberjakke eller denimjakke. Du kan også style din turtleneck under en cool vest med et outdoor-inspireret look på de varmere dage eller under en lang trenchcoat.

  Hvis din rullekrave til mænd er i uld, kan du tilmed opnå varmeregulerende effekt med din turtleneck, som også er særligt anvendeligt i efterårsmånederne. Uld hjælper nemlig ikke kun til at holde på varmen, som mange ellers tror, men fungerer også varmeregulerende, når temperaturen er højere. En turtleneck i uld er derfor både god på de køligere og varmere efterårsdage, da uld også kan hjælpe dig af med varme.

  Lag-på-lag-styling egner sig særligt godt til efteråret, hvor temperaturerne er meget svingende. Nogle tidspunkter på en efterårsdag kan kræve en varmere beklædning end andre, mens nogle efterårsdage overordnet set kan være varme, mens andre kan være kolde. Når du styler lag-på-lag, kan du tage et lag af, når solen titter frem, eller du kan tilføje et lag, hvis temperaturen falder.

  Vælg en stramtsiddende turtleneck eller rullekravebluse til mænd, hvis du går efter et mere stilrent og minimalistisk look. En langærmet T-shirt med rullekrave til mænd kan også flot fremhæve kroppens former og figur, og en turtleneck er derfor også en klassisk, nedtonet og stilren måde at fremvise og fremhæve sin figur og muskulatur på, hvis man ønsker dette.

  Kombiner din tætsiddende turtleneck i tynd kvalitet med et par habitbukser og en blazer, hvis du skal i byen eller til et arrangement, hvor du gerne vil tage dig godt du. Du kan også style samme turtleneck til et par jeans og et par sneakers, hvis du ønsker et mere nedtonet look.

  Turtleneck i grovere kvalitet: Perfekt på stadion eller en tur i biografen Vælg en oversized turtleneck eller en rullekrave i strik til mænd, hvis du går efter et mere afslappet og chill look. Kombiner din rullekrave til herre med et par løstsiddende bukser i jerseykvalitet eller et par jeans, hvis du ønsker at køre den afslappede stil helt ud. Et afslappet outfit med en tykkere eller oversized rullekrave til mænd egner sig godt til en afslappende weekend med fodbold på stadion, et cafébesøg med kæresten eller vennerne på en søndag eller en tur i biografen med varme popcorn i bægeret og en god film på lærredet.

  Simpel styling: Turtleneck er et statement i sig selv

  En turtleneck er ofte et statement i sig selv, og den klassiske rullekravetrøje fylder outfitmæssigt meget, selvom den står alene. Derfor er det en god idé at holde den øvrige styling mere simpel. Du kan med fordel style et meget simpelt outfit, der ville være kedeligt med en klassisk langærmet T-shirt uden rullekrave. Rullekraven kan nemlig sagtens bære fokus selv og tilfører automatisk lidt kant til dit outfit.

  Sørg derfor for at holde de øvrige dele af dit outfit mere nedtonet, hvis du vil undgå et rodet udtryk med for meget spræl. En turtleneck gør sig oftest bedst sammen med helt klassiske og ensfarvede items som en ensfarvet blazer, nederdel, jeans, habitbukser eller vidde bukser.

  Du kan til gengæld gør lidt ekstra ud af smykkerne, når du er iklædt din turtleneck. Din turtleneck vil ofte sætte ekstra fokus på området omkring kæbepartiet og ørerne, og derfor kan du med fordel tilføje lidt ekstra kant og detaljer i form af et par flotte øreringe. Du kan også fyre lidt ekstra op for ringe, armbånd og måske endda en halskæde uden på rullekraven.

  Smykker kommer rigtigt meget til sin ret, når man styler et simpelt, klassisk outfit uden for mange detaljer og spræl på selve tøjet. Når du styler et turtleneck-outfit, får du derfor en oplagt mulighed for at få luftet alle de smykker, du måske ikke bruger hver dag.

  Nyheder

  Stylepit får løbende nye varer og nyheder på lager – blandt andet også nye rullekraver til både mænd og kvinder. Hvis du er særligt på jagt efter Stylepits nyheder, kan du gå efter den lilla mærkning på siden. Den lilla mærkning indikerer, at en style er ny hos Stylepit, og mærkningen er særligt oplagt for dig, der ønsker at følge de nyeste tendenser og trends.

  Den klassiske turtleneck fornyes løbende som modebilledet udvikler sig og kommer for eksempel løbende i nye og trendy farver eller med cool detaljer og udsmykning fra sæson til sæson. Hvad end du er på jagt efter en klassisk turtleneck-sweater, en rullekrave-T-shirt, en trøje med rullekrave eller en helt fjerde variant, finder du med stor garanti noget, du bryder dig om, iblandt Stylepits udvalg af nyheder eller øvrige sortiment.

  Brug filteret i toppen af siden til at målrette din søgning, når du er på jagt efter nye favorit-items hos Stylepit. Du kan både sortere efter nyheder men også efter pris og mest populære såvel som efter farve, brand og størrelse. På den måde slipper du også for at skulle scrolle igennem en helt masse styles, der ikke har din interesse alligevel.

  Hos Stylepit kan du shoppe en lang række populære brands, og du kan helt sikkert finde dit favorit-brand imellem Stylepits mange muligheder. Du kan også undersøge brands, du ikke hidtil har kendt til, eller du kan lade dig overraske af brands, du ikke tidligere har skænket en tanke. Mulighederne er mange hos Stylepit.

  Et bæredygtigt valg

  Indimellem er det nødvendigt at købe nyt tøj til sig selv, også selvom man forsøger at begrænse sit forbrug af nyindkøbt tøj til fordel for klima og miljø. Stylepit henvender sig dog også til dig, der gerne vil skrue ned for forbruget og tænke mere grønt og bæredygtigt, når du fornyer din garderobe.

  Hvis du sørger for at købe klassiske items af god kvalitet som for eksempel en rullekrave, der kan bruges sæson efter sæson, er holdbarheden længere, og dermed er dit køb også mere bæredygtigt på sigt. En rullekrave kan bruges i flere forskellige sæsoner blandt andet i efterårs- og vintersæsonen, men også på køligere forårsdage og sommerdage med klassisk dansk sommervejr med regn og blæst.

  En hvid rullekrave eller en sort rullekrave er for eksempel altid en sikker vinder og en uundgåelig klassiker, og med et mere safe farvevalg er du sikker på, at din rullekravetrøje holder sæson efter sæson, hvis du investerer i god kvalitet.

  Du kan med fordel have flere forskellige turtlenecks i din garderobe – blandt andet en rullekrave af både tyndere og tykkere kvalitet, så du har et langtidsholdbart og sikkert item til flere forskellige vejrsituationer og anledninger.

  Kig også efter den grønne mærkning på varerne hos Stylepit. Den grønne mærkning indikerer, at en style er produceret under mere bæredygtige forhold, og dermed kan du shoppe disse styles med ekstra god samvittighed.

  Turtleneck på budget

  Hos Stylepit finder du altid gode priser på varer af god kvalitet. Hvis du shopper på budget, kan du med fordel være særligt opmærksom på de gule mærkninger på hjemmesiden. De gule mærkninger angiver, at en vare er på udsalg, og prisen dermed er nedsat. I den gule markering er det angivet, hvor meget en vare procentmæssigt er nedsat.

  Du kan derfor altid finde en god og fin rullekrave til mænd eller en rullekrave til dame hos Stylepit, uanset hvad dit budget er, og hvad din økonomi rækker til. Hos Stylepit er der lidt til alle. Brug også filteret i toppen af siden til at sortere i Stylepits brede udvalg. Du kan liste sidens style efter pris, så de billigste styles vises først (angivet som “pris (stigende)), eller du kan sætte et prisspænd op, som de viste varer skal holde sig indenfor.