Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-3 hverdages levering

Shoe the Bear

42 stk
42 af 18448 stk
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -80%

  Minimalisme, urbane og nordiske design trends går op i en højere enhed

  Shoe the Bear er kort sagt dansk skodesign, når det er bedst. Her får du simpelthen alle de klassiske skomodeller med en helt unik twist, der løfter skoene op over hverdagens almindelige trummerum. Det kan ikke undgås at blive bemærket, uanset hvor du kommer frem.

  Skoene er designet ud fra et minimalistisk udgangspunkt og bruger derudover designimpulser fra det traditionelle nordiske design i både materiale-, farve- og linjevalg. Mange af skoene spiller også på elementer fra den urbane livsstil og har fantastiske silhuetter og alternative tilgange og detaljer, du bare ikke finder hos andre skobrands.

  Det hænder dog også, at designet stikker helt af, og skoene får deres helt eget liv, når først stregerne blive slået an. Eller at designerne bag skoene følger en pludselig trang til at eksperimentere, tage de klassiske linjer til et nyt og mere friskt niveau eller finder en farve eller et materiale, som du ellers aldrig ser sko i. Og skaber noget helt nyt og fantastisk.

  Men selv når Shoe the Bear er vildest, er der klasse og stil over det, som du skal lede længe efter. Det bliver aldrig outreret eller ud over kanten, men holder sig altid elegant og raffineret – også selv om kreativiteten har fået et ekstra nyk opad.

  Dansk design og portugisisk produktion

  Hvor skodesignet er dansk, foregår produktionen i Portugal. Her finder du nogle af Europas mest eminente skofabrikker, hvor der bliver gået op i alle aspekter af det gode, traditionelle skomager-håndværk.

  Her er fokus på kvalitet, både når det gælder materialer, forarbejdning og finish. Kort sagt deler de håndværkere, der producerer skoene, designernes ambitioner om at skabe noget helt unikt, evigt holdbart og at kun det bedste er godt nok. Så vælger du Shoe the Bear, får du sko, der er skabt, som dengang man gav sig god tid, og gjorde sig umage. Det er kvalitet, der holder, og sikrer, at du kan have sko af dine Shoe the Bear-sko i mange år fremover – uden at det kan ses på skoene, hvor gamle de med tiden bliver.

  Shoe the Bear – sko til alle de kvinder du er

  Det allerbedste ved Shoe the Bear er, at du kan få sko til enhver lejlighed – og at de fleste af skoene kan bruges til enhver lejlighed og få dig til at se fantastisk ud. Det gælder, uanset om skoene skal bruges til skole- eller arbejde i hverdagen, til venindehygge eller bytur i fritiden eller til nogle af de fester og store livsbegivenheder, som du bliver inviteret til eller skal afholde livet igennem. Faktisk er mange af skoene designede med en bestemt anledning eller et bestemt brug for øje. Her har designerne tit samlet et udvalg af forskellige tøjstile, som det er almindeligt at bruge ved den bestemte anledning. Det være sig festkjoler eller det tøj, du har på, når du går på arbejde.

  Nærværet af tøjet under designprocessen er med til at sikre, at de sko som Shoe the Bear producerer, er nemme at få til at passe til dit tøj – og at du kan mikse skoene til flere forskellige situationer og anvendelser. Så her er både tænkt på styling og praktisk brug på en gang.

  Det brands du hurtigt, når du først får skoene hjem. For lige meget hvad du skal ud til, bliver de ved med at blande sig i din påklædningsproces. De byder sit til som det friske valg, det sikre valg eller det vågede valg. Det er som om, de bare vil med dig ud på nye eventyr for enhver pris.

  Fra vinterstøvler til sandaler – Shoe the Bear har det hele

  Så det er måske ikke så overraskende, at du kan få Shoe the Bear sko og støvler til enhver lejlighed. Her er både varme vinterstøvler, praktiske støvler og frække støvletter. Eller en behagelig Chealsea boot du lige kan smutte i.

  Her er elegante højhælede sko, der giver dig den helt rigtige gang og holdning. Og dejlige, flade og afslappede sandaler til hverdagen, ferien eller en dag, hvor du bare kan slappe af derhjemme og lade op.

  Her er sprælske sko med farver, der sikrer, at alle bebrands dig – også selv om det er mænd, der ellers ikke altid har øje for, hvad du har på fødderne. Og der er diskrete og elegante sko, der bare falder ind og løfter dig op til at blive noget helt særligt – uden at andre end du selv ved hvorfor.

  Du har dem også næste år – og næste år igen

  En af de ting, der for alvor understreger Shoe the Bears helt unikke kvalitet, er holdbarheden på både sko, støvler, sandaler og støvletter. For det er kram, der holder, bliver ved med at være pænt, og som aldrig går af mode. Som en magisk sko eller støvle, der kan følge dig livet igennem, og holder hvad firmaet bag lover. Nemlig at de skaber sko for livet!

  Så rul op til toppen af siden og gå på jagt efter din nye livsledsager. Det er helt trygt at gøre. For din nuværende livsledsager bliver næppe jaloux, og hos STYLEPIT får du hele 50 dages returret, hvis du skulle fortryde. Men det tror vi nu ikke, at du gør. Ikke med sko eller støvler fra Shoe the Bear.