Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Samsøe & Samsøe

19 stk
19 af 17852 stk
  -60%
  -60%
  -60%
  -50%
  -60%
  -50%
  -50%
  -60%
  -60%
  -50%
  -50%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -24%
  -60%

  Samsøe & Samsøe hylder norden

  Ifølge folkene bag brandet, har alle produkterne til hensigt at være en hyldest til den skandinaviske arv. De er desuden inspireret af den københavnske gadestil, som netop er dér, hvor det hele startede. Samsøe & Samsøe kan genkendes på sin minimalistiske, nordiske stil og sine innovative designs. At stilen er inspireret af den skandinaviske ånd, kan blandt andet ses på tøjets rene linjer og klassiske snit. Tøj herfra fungerer også typisk som både basis- og hovedelement i garderoben. Dog dikterer den skandinaviske mode aldrig det endelige udtryk i Samsøe & Samsøes kollektioner. Brandet holder sig nemlig altid nutidigt og spændende, så det fortsat kan være populært hos moderne mænd og kvinder. Når du investerer i et outfit fra Samsøe & Samsøe, kan du derfor være vis på, at du kommer til at udstråle selvtillid og god stil iført en kombination af nordisk minimalisme, streetstyle-kant og moderne detaljer fra sæsonens nyeste trends.

  Kvalitet og unikke detaljer

  Det internationale modehus med de danske rødder lægger vægt på innovation og høj kvalitet. Mange af produkterne laves af ren bomuld, eller bliver kombineret med elastan, polyester og viskose. Det gøres for at opnå den bedst mulige pasform, komfort og slidstyrke. Udover de optimalt udvalgte materialer gør detaljerne tøjet helt unikt. Kollektionen bliver nemlig lavet med tanke på det unikke udtryk, det enkelte individ ønsker at udstråle til sine omgivelser. Skræddersyede designs med råt, smart og ungt udseende og denim-inspiration er det, der gør tøjet så specielt. I sortimentet finder du tøj i alle verdens farver. Kombinér for eksempel en af brandets underdele i mørke, neutrale farver med en Samsøe & Samsøe t-shirt i blød pastel og pift til sidst looket op med accessories i klare pangfarver for et unikt, ungdommeligt og selvsikkert udtryk.

  Samsøe & Samsøe har det hele

  Samsøe & Samsø tilbyder kvalitetstøj til alle livets begivenheder, store som små. Fest, hverdag, arbejde og studieliv - der er noget til enhver lejlighed. Find lækre overdele såsom lune sweatshirts, minimalistiske skjorter, silkebløde cardigans og flotte jakker fra Samsøe & Samsøe. Til overgangsperioder og kolde dage kan du vælge imellem en lang række toplækre jakker, frakker og trenchcoats. Du kan også bare se helt igennem rå ud i en læderjakke fra Samsøe & Samsøe. Vælg imellem alverdens underdele lige fra almindelige bukser til shorts, stilede chinos eller et par ikoniske blå jeans, som bør være i enhver persons tøjskuffe – mand som kvinde. Selv undertøj og sko med moderne twists og dansk design kan findes i vores udvalg af Samsøe & Samsøe-produkter. Dette fede tøj kan du blive klædt i fra top til tå og endda yderst til inderst, hvis det behager. Det står dig frit til at vælge imellem de mange lækre muligheder, og du ved bedst selv, hvad lige netop du har brug for. I alle tilfælde får du høj kvalitet, slidstærke materialer, skandinavisk tradition og moderne detaljer.