Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Pom Pom

44 stk
44 af 17850 stk
  -25%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%

  Kun det bedste er godt nok til barnefoden

  Pom Pom er et dansk skomærke, som Jes Laursen står bag. Han designer selv skoene, som bliver produceret i Europa. Laursens ønske med sin skovirksomhed er at fremstille lækre børnesko i høj kvalitet og til en pris, der er til at komme i nærheden af.

  Skoenes design bærer præg af den nordiske stil, som har fokus på rene og minimalistiske linjer, ligesom farveuniverset er afdæmpet, men stadig tiltalende for barnet. Derudover har mange af modellerne søde detaljer og dekorationer i guld, glimmer eller mønstre.

  Virksomheden holder til i Esbjerg, hvor den også har sin helt egen fysiske butik, som sælger kvalitetstøj og naturligvis sko fra eget mærke til børn i alle aldre. Skoene bliver også solgt i andre lande end Danmark, og kan bl.a. købes i Norge, Tyskland, Canada og Australien.

  Men pas på. For når først forældre har fået øjnene op for mærket, plejer de at holde ved, lige indtil barnet ikke længere har behov for børnestørrelser. Kvalitet og pris hænger nemlig rigtig godt sammen, og med sko fra Esbjerg-virksomheden får du fodtøj i lækre naturmaterialer og med en god pasform, som er alfa omega, hvis dit barns fod skal vokse og udvikle sig naturligt allerede fra barnets første skridt.

  Pom Pom sandaler

  En sommer uden sandaler på barnefoden er ganske enkelt umulig. Hver eneste sæson skal der investeres i nye sandaler, da enhver forælder ved, hvor hurtigt børns fødder vokser. Børn elsker at være ude i naturen og udnytter til alle tider det gode vejr til at boltre sig på legepladser og i haven. Derfor er sandaler er must have, og fra Pom Pom får du nogle, som opfylder alle de krav, du måtte have. Først og fremmest er sandalerne fremstillet i kvalitetsmaterialet læder, som er et naturmateriale, der giver sig efter fodens form. Derudover er læder åndbart, så foden kan komme af med fugt i løbet af dagen, og derfor undgår at blive klam, få dårlig luft og skabe irritation af huden. Læder er også et slidstærkt materiale, som kan tåle at blive udsat for lidt af hvert, hvilket sandaler på børnefødder jo gerne bliver.

  Sandalerne fås i mange forskellige farver, og med variationer i antal af remme, og sammensætningen heraf. Nogle har remme, som fletter sig sammen hen over fodryggen, mens andre er holdt i et mere stramt og lukket design. Alt efter modellen lukkes sandalerne på forskellige måder, men det er velcrobåndet som er brugt mest, da det gør det let for barnet selv at tage sandalen af og på.

  Andre sandaler igen har åben tå eller hæl, hvilket dog kun er hos sandaler i større størrelser, da det er vigtigt med en god støtte til de små størrelsers fødder. Farverne er ligeledes forskellige, og der er både neutrale farver som sort og brun at vælge imellem, men også mere sprælske og børnevenlige farver som bl.a. gul, blå og grøn i udvalget.

  Begyndersko fra Pom Pom

  Prewalker eller begyndersko. Kært barn har mange navne, men lige meget hvad, så er denne slags sko essentielle til, når barnet begynder at tage sine første skridt. En god begyndersko har et forhøjet skaft, som sørger for at støtte godt til omkring anklen.

  Derudover skal skoen naturligvis også støtte foden godt, hvilket giver den en optimal pasform, som du finder hos begyndersko fra Pom Pom.

  Skoene er fremstillet i lædermaterialer. Det er et stort plus, da det både lader foden komme af med fugt, og over tid sørger for, at skoen tilpasser sig bedre og bedre til fodens form.

  Skoene har alle runde snuder, så der er plads til tæerne, og så lukkes de enten med snørebånd eller velcro. Begge deler sørger for, at skoen slutter godt til omkring foden.

  Når du køber prewalkersko, er det vigtigt først at måle barnets fod, for derefter at lægge ca. 1,5 cm voksetillæg til. Du kan se størrelsesguider ved hver eneste sko, så du ved, hvad den enkelte sko måler indvendigt.

  Voksetillægget er både vigtigt for at foden kan vokse i løbet af sæsonen, men også så der er plads til at foden kan bevæge sig naturligt, når barnet går, så foden altid har plads til at rykke sig lidt frem og tilbage. Samtidig kan foden hæve, når den bliver varm, uden at skoen begynder at klemme.

  Historien om skomærket

  Det er som tidligere nævnt Jes Laursen som står bag skomærket Pom Pom. Han er selv far til to børn, og startede firmaet i 2009, fordi han mente, at der manglede børnesko i høj kvalitet og i lækkert design, uden at det betød, at priserne ikke var konkurrencedygtige. Det har derfor været Laursens mission at fremstille netop sådanne sko, og det må siges at være lykkedes rigtig godt for ham.

  Skoene er kendte for deres minimalistiske design i moderne farver, hvilket passer ind i mange trendy børnegarderober. At kvaliteten derudover er aldeles høj, gør skoene meget eftertragtede.

  Hjemmesko der sidder godt

  Det er især skomærkets hjemmesko, der har banet vejen for den store succes. De fleste stifter nemlig første gang bekendtskab med mærket igennem hjemmesko. Disse fås i mange forskellige udgaver, og de er som resten af kollektionerne fremstillet i kvalitetsmaterialer som læder og ruskind. Hjemmeskoene er udstyret med skridsikre gummisåler, så barnet står godt fast på underlaget. Derudover har de fleste hjemmesko velcroremme til at lukke skoene med, så barnet selv kan tage dem af og på. Det sætter du både pris på som forældre og som pædagog i institutionerne, hvor selvhjulpenhed altid er kærkommen.

  Velcroremmen sørger derudover for, at hjemmeskoen sidder godt til om barnefoden. Sutskoene fås både til helt små børn, som ikke kan gå endnu, er i gang med at lære at gå, eller lige har taget deres første skridt og op til store størrelser. De fås også med enten lavt eller højt skaft, og i glade farver, mønstre eller barnlige prints.

  Støvler og sko fra Pom Pom

  Udover sandaler og hjemmesko kan du også få gummistøvler, støvler, sko og ballerinaer fra mærket. Det er naturligvis fodtøj som er fremstillet i den samme form for naturmaterialer og udført i samme skønne design som resten af skomærkets produkter.

  Støvlerne er gode til vinterbrug, og så er de alle udstyret med en TEX-membran. Denne membran er et meget tyndt lag i støvlen, som afviser sne og vand, så det ikke kan trænge igennem støvlen. Membranen er dog lavet således, at barnets fod godt kan komme af med overskydende fugt, og den er derfor optimal til at sikre et godt og varmt klima for foden.

  Skoene fra mærket er ideelle til forår- og efterårsbrug, og de fås både i udgaver med velcroremme og med snørebånd. Nogle har en blank lak-overflade, mens andre har matte ensfarvede overflader, og andre igen er prikkede, har gulddetaljer eller smarte mønstre.

  Det store udvalg gør det let at finde noget for enhver smag, og når barnet bliver stort nok, kan det også selv få lov til at vælge udseendet på skoen. Det øger barnets glæde ved skoene, og hjælper sjovt nok ofte barnet med at lære at tage sko af og på helt selv.

  Nu også som tøj

  Pom Poms store succes har indenfor de seneste år resulteret i, at Jes Laursen også har kastet sig over børnetøjsdesign. Det har betydet, at Pom Pom har fået sig en lillesøster kaldet Mini Pop, som er tøjkollektioner til de mindste.

  Kollektionerne består af basistøj til børn fra nul til fem år, hvor det enkle design og den høje kvalitet er i fokus. Tøjet bliver fremstillet i bløde materialer som bomuld og uld, der holder pasformen efter mange ganges vask. Samtidigt er tøjet holdt i neutrale farver, der nemt kan styles med andet tøj.

  Pom Pom hos STYLEPIT

  Vi er stolte af at have et stort udvalg af Pom Poms fodtøj her hos STYLEPIT. Vi udvælger de bedste modeller fra hver eneste kollektion, og sørger for, at der er noget til både drenge og piger i alle aldre. Derudover sørger vi hele tiden for at have vores sortiment opdateret i forhold til sæsonen. Så kan du altid holde barnets garderobe opdateret.

  Som altid får du 50 dages fri returret, når du handler hos os. Det er en service til dig, som vi finder helt naturlig. Derudover sørger vi naturligvis for at sende dine ordrer afsted hurtigst muligt. Det tager derfor normalt kun en til to, før du får alle dine nye varer hjem på adressen.