Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Overgangsjakker

1055 stk
1055 stk
  -20%
  -20%
  -40%
  -30%
  -30%
  -40%
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%

  Overgangsjakker, der bare spiller

  På STYLEPIT finder du ikke blot smarte overgangsjakker, der får dig til at shine i foråret og efteråret. Du finder også smarte overgangsfrakker, der afspejler den aktuelle mode i samfundet; den mode, der definerer, hvad der er smart at iklæde sig. Forårsfrakker på STYLEPIT er derfor en sikker vinder, når du mangler en herrejakke og/eller herre frakke, som gør årstidens handlinger lidt mere behagelige for dig og din krop. Det går hånd i hånd, og derfor slår du to fluer med et smæk ved at investere i en forårsjakke, som kan gøre det lækkert for dig og din krop. Dermed går du aldrig helt galt i byen med en sommerjakke, og netop sådanne tilbyder STYLEPIT dig et bredt udvalg af. Der er her på siden udvalgt det bedste af det bedste, således at du ikke behøver at søge diverse butikker igennem for at finde frem til den rette overgangsjakke, som kan det, andre jakker ikke kan; ikke kun være smart, men også gøre det lidt sjovere at klare forårets og efterårets gøren og laden med en stil, som alle modebevidste mennesker anerkender. Det er overgangsfrakker, der bare spiller, og det er noget, vi alle elsker. Det rimer næsten, og det passer.

  Mode til gode priser

  Tøj, der afspejler den aktuelle mode, behøver ikke at være en dyr fornøjelse at investere i. I hvert fald ikke hvis du klikker ind forbi STYLEPIT, der har entendens til at tilbyde dig mode til gode priser. Det gør det nu en gang lidt mere overskueligt at gøre sig klar til sommerens strabadser, når tøjet, der skal gøre dig mere stilet i dit udtryk, ikke gør unødigt ondt på pengepungen. Du kan derfor lette noget af det pres, som diverse priser på sommerjakke og – frakker medfører ved at handle på STYLEPIT.

  Find den perfekte overgangsjakke her

  Det er vigtigt med den helt perfekte overgangsjakke, så du kan sikre dig mod vind og vejr i foråret og sommeren. Med en overgangsjakke er du sikker på optimal komfort, så du hverken fryser eller har det for varmt. Forårsmånederne er aldrig helt til at regne med i Danmark, da temperaturerne kan svinge meget, så invester i en forårs jakke allerede nu, så du altid har noget at tage på, hvis vejret skifter. Hvad end du er på jagt efter forårsjakker i denim, bomberjakker i nylon eller en klassisk trenchcoat kan du finde det her. Om du er mand eller kvinde skal du gøre dig selv den tjeneste at have en jakke til forår i garderoben. Mulighederne er mange, så find den jakke der passer til dig – og brug den en tidlig morgen, når du cykler på arbejde, eller på en kølig forårsaften og efterårsaften.

  Shop overgangsjakker til både mænd og kvinder

  Hvis du ønsker et klassisk look, skal du shoppe en forårsjakke til kvinder med en feminin pasform. En trenchcoat med bælte vil sætte fokus på din talje og give dig en særlig feminin silhuet. Med denne model er du med andre ord sikret et elegant og smukt udtryk. Er du mere til et ungt og moderne udtryk, er en denimjakke eller en oversize blazer et oplagt valg. Alle tre modeller er perfekte at bruge som jakke til forår. Udvalget af overgangsjakker til mænd er heldigvis også stort. Få et stilrent look med en klassisk herrejakke eller vælg denim eller bomber, hvis du ønsker at være med på de allernyeste tendenser. Når du er i gang med shoppingen, er der også masser af fine overgangsjakker til børn. Her er det endnu mere vigtigt, at komforten er i top, så børnene kan lege og bevæge sig frit.