Fri fragt ved køb over 399 kr.Returner julegaver indtil 1. feb.1-2 hverdages levering

Nature Footwear

24 stk
24 af 17710 stk
  -20%
  -25%
  -25%
  -25%
  -40%
  -40%
  -25%
  -60%
  -25%
  -50%
  -25%
  -50%
  -50%
  -40%
  -40%
  -50%
  -50%

  Unikke sko fra Nature

  Nature er en lille virksomhed, som holder til i Århus, med en stor passion for sko, komfort og miljøbevidsthed. Hos virksomheden mener de, at i stedet for at skoen former foden, skal foden forme skoen, og det lever de 100 % efter.

  Det er Eik Braun-Ottosen som står bag mærket, og han er både ejer og designer i virksomheden. Han har stor erfaring med at arbejde for andre skomærker. At lave netop denne slags sko er hans drøm, som er blevet til virkelighed, og mottoet som han har valgt for Nature er: “Det, der er godt for foden, er også godt for kloden”.

  Omslutter i stedet for at klemme

  Hos Nature designer de kun sko, som omslutter foden i stedet for at klemme om den. Pasformen og materialerne er nogle af kodeordene, når det kommer til både design og fremstilling af sko hos den århusianske virksomhed.

  Det kommer dine fødder heldigvis til at nyde godt af. Samtidig kan du ikke være i tvivl om, at dine fødder får en meget bedre hverdag i sko fra Nature. For bare ved at kigge på vores udvalg af skoe her hos STYLEPIT, ses det tydeligt, at skoene her er noget helt specielt. Deres fodformede udtryk går igen i alle designs, men ikke på den gammeldags un-cool måde med andefødder og udjokket design. Nej, tværtimod har skomærket formået at sætte dagsordenen for morderne skomode, så deres lækre sko altid virker både meget moderne og trendsættende.

  Høj kvalitet

  Det er ikke kun designet og pasformen, som der er tænkt ekstra meget over. Også materialevalget er nøje gennemtænkt. En sko der giver plads til foden, opfylder nemlig ikke bare kravet ved at være formet efter foden. Den skal også udføres i materialer, som optimerer komforten.

  Som navnet på virksomheden også antyder, er alle sko fremstillet i lækre naturmaterialer. Med at overmateriale i 100 % læder eller 100 % ruskind er alle skoene åndbare. Så kan foden komme af med fugt og sved i løbet af dagen. Det sikrer dig et godt klima til foden. Derved undgår du en sur lugt og en fugtig og irritabel fod. Det bløde læder former sig desuden efter den fods udformning og forløb, så skoens form optimeres endnu mere efter lidt tid.

  Meget af det læder, som bliver brugt til fremstillingen af skoene, kommer fra vilde dyr, som er blevet skudt ved jagt. Det sikrer, at dyrene har haft et godt liv uden for fangenskab.

  Håndlavede sko i Portugal

  Udover at være trendy og moderne, og give foden absolut høj komfort, så er skoene også håndlavet – og tilmed i Portugal. De har nogle af de ældste traditioner for skomageri i Europa. Det betyder, at skoene bliver produceret efter århundrede gamle og stolte håndværkertraditioner. Det borger for, at skoene er fremstillet helt korrekt af skomagere, der kan deres håndværk til fulde.

  Her har skoene været igennem mange processer og faser, og de har været igennem mindst hundrede sæt hænder, inden de er færdige og klar til salg i butikkerne. Det siger lidt om den omfangsrige proces, hvor hver eneste detalje bliver håndlavet og eftertjekket.

  Bæredygtighed hos Nature

  Foruden lækkert design, god pasform og lækre materialer fylder bæredygtighed også rigtig meget hos Nature. Alle skosålerne på skoene er f.eks. fremstillet af genbrugsmaterialer, og så er snørebåndene faktisk fremstillet af gamle plastikflasker – hvor utroligt det end lyder.

  Nature sørger også konsekvent for at sætte så lille et fodaftryk på jorden som muligt i deres produktion af skoene. Tidligere blev Natures sko således fremstillet i Asien. Men produktionen for ikke at bruge så meget energi og CO2 på at få skoene fragtet til Danmark, når de var klar til salg, blev produktionen flyttet til Europas mest erfarne nation af skomagere.

  Sætter enorm pris på den grønne natur

  En af grundene til firmaets grønne profil skyldes, at manden bag skomærket selv sætter enorm stor pris på den grønne natur. Derfor vil han gerne hjælpe med at passe bedre på den. Samtidig er alle samarbejdspartnere certificeret indenfor både det etiske, menneskelige og miljømæssige område.

  Det er virksomhedens store mål at blive en 100 % bæredygtig virksomhed i 2020, og det stræber de hårdt efter. På den måde er virksomheden på en konstant mission for at gøre verden bedre at være i og gøre det muligt at leve her i mange, mange år endnu.

  Så som kunde og køber af virksomhedens lækre sko, får du ikke bare få et par dejlige sneakers, der gør dine fødder glade. Du støtter også op om firmaets miljøbevarende mission gennem din investering i firmaets produkter.

  Selv deres hjemmeside er CO2-neutral

  Som allerede nævnt går Nature meget op i bæredygtighed, og derfor har de fokuseret på at lave en hjemmeside, der er 100 % bæredygtig. Det er en del af et initiativ, som kaldes for “CO-neutral”. Det er et globalt klimaprojekt, som prøver at fremme bæredygtighed.

  Skomærkets hjemmeside har fået et certifikat for initiativet, som viser, at hjemmesiden er bæredygtig, og virksomheden dermed er med til at fremme vedvarende energikilder og reducere skovrydninger og brug af forurenende energikilder.

  Nature sko til kvinder

  Det er muligt både at være interesseret i mode og klæde sig trendy, samtidig med at du prioriterer komfort og bæredygtighed højt. Denne kombination finder du helt naturligt i Natures sko til kvinder, som er unikke, moderne og helt igennem komfortable at gå i.

  Vi har et stort udvalg af sko til kvinder fra Nature her hos STYLEPIT. Hvis du kan lide et afdæmpet look, er det oplagt at vælge en sko i kølige nuancer så som sort, brun eller grå. Men hvis du er til et mere farverigt udtryk, hvilket er meget moderne i disse tider, er der også rig mulighed for dette.

  Du kan f.eks. iklæde dig en lyserød, gul eller guldfarvet sko, der nok skal vække opsigt og misundelse. Skoene lukkes med snørebånd i samme farve som overmaterialet. Mange er udstyret med en karakteristisk hvid sål, mens andre har samme farve såler som overmaterialet.

  Mærkets sko til kvinder fås både med et højt og et lavt skaft, som giver to forskellige udtryk. Det høje skaft hjælper desuden med at støtte godt op omkring anklen, og så varmer det også, hvilket gør skoen ideel til de lidt koldere måneder på året.

  Som tidligere nævnt får du ikke bare et par cool sneakers, når du investerer i en af disse lækre sko. Du hjælper samtidig med at fremme bæredygtighed og bibeholde vores grønne planet. Det er et initiativ, der fortjener masser af støtte og opbakning.

  Nature sko til børn

  Især børns fødder fortjener en sko, der sidder godt om foden. Børnefødder vokser nemlig konstant, og efter en sæson er det ikke unormalt, at størrelsen er gået et par numre op.

  Udover at vokse og have brug for plads til dette, så består foden også af hele 26 knogler. For foden er en kompliceret del af kroppen, der kræver plads til bevægelse, og har brug for at ånde i løbet af dagen.

  Samtidig skan den have mulighed for at udvikle sig optimalt, og få alle muskler i spil. Derfor er en fodformet sko det perfekte valg. På den måde undgår barnets fod at blive presset af skoens sider, og så får den også plads til at bevæge sig frit og vokse som den skal.

  Natures sko til børn fås i mange forskellige farver. De fleste sko er ensfarvede, hvilket giver dem et enkelt udtryk. Dog er der skruet godt op for farverne, og skoene findes i glade farver som gul, lyserød, blå, orange og grå. Det er farver, der tiltaler børnenes smag, og giver dem noget at vælge imellem. For kort sagt er der noget for enhver smag.

  På nogle af skoene er sålen i samme farve som overmaterialet, mens andre sko har den karakteristiske hvide eller en grå sål.

  Skoene har en blød polstring omkring det forhøjede skaft, som sikrer en god støtte om anklen. Mærkets børnesko lukkes med to praktiske velcroremme, som gør det nemt at få skoen til at sidde godt til om foden. Derudover gør velcro-remmene det nemt for børnene selv at tage skoene af og på, og et selvhjulpent barn er altid et ekstra plus i en travl hverdag.