Fri fragt ved køb over 399 kr.28 dages gratis retur1-4 hverdages levering

Mos Mosh

32 stk
32 af 13550 stk
  -15%
  -15%
  -15%
  -25%
  -30%
  -30%
  -25%
  -30%
  -30%
  -30%
  -15%
  -25%
  -30%
  -25%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -15%
  -30%
  -15%
  -40%
  -15%
  -30%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -50%
  -70%

  Mos Mosh er til helårsbrug

  Kollektionen fra Mos Mosh omfatter stort set alt, en kvinde har brug for til et både smart og lidt råt outfit til både hverdag og fest. Der er jeans til kvinder i alle farver, der er bluser og shorts, der er cardigans, der er læderbukser og meget andet. Tøjet findes også i mere afdæmpede pastelfarver, så man sagtens kan sammensætte et dress til en lidt festligere lejlighed. Blot et år efter etableringen af brandt i 2010 lykkedes det Mos Mosh at komme ud i en række af Europas førende forretninger for modetøj. Kim Hyldahl mener selv, at successen skyldes brandts passion for det, de laver, og en konsekvent tilgang til såvel design som materialer. brandt er heller ikke bange for at gå mere utraditionelle veje for at opnå det optimale. Det giver alt sammen tøjet fra brandt et selvstændigt og genkendeligt udtryk, og det kan kunderne tydeligvis godt lide.

  Mos Mosh er for selvstændige og viljestærke kvinder

  Mos Mosh laver rå og lækre jeans med de lækreste detaljer, den bedste kvalitet og den mest perfekte pasform. Delikate detaljer og gode pasformer er kernen i Mos Mosh’s design. Unikke materialer og helt specielle vaske - det gør jeans, jakker og andet street wear fra brandt til noget af det hotteste indenfor dansk mode lige nu! Men noget af det gode ved brandt er også, at det kan mikses og sammensættes med andre beklædningsdele eller helt andre brands i samme stil, og dermed kan man skabe et helt unikt udtryk i sin påklædning. Og alt det andet finder du også hos STYLEPIT.

  Mos Mosh til kvinder – dansk mode med en klar vision

  Da danske Mos Mosh blev skabt af den erfarne mode- og tøjdesigner Kim Hyldahl, var det med en klar vision. Mos Mosh til kvinder skulle tilbyde et fedt jeansdesign til en bred målgruppe af kvinder, uden at gå på kompromis kvaliteten, hvor design og behagelig pasform gik hånd i hånd. Det var alfa omega, at deres jeans og bukser havde optimal pasform, samt et feminint snit med en rå kant. Det skulle tiltale den moderne kvinde, der ikke vil nøjes og kun fortjener det bedste. Med dette i tankerne, sendte Mos Mosh til kvinder deres første kollektion ud til den danske befolkning i 2010. Sidan da har de oparbejdet et stærkt navn, med ry for super kvalitet, lækkert design og en stil med personlighed. Mos Mosh byder i dag også på meget mere end blot jeans og bukser, og de har altid fingeren på pulsen, så kollektionen kan tilpasses kundernes behov og ønsker.