Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-3 hverdages levering

Computertasker til mænd

8 stk
8 stk
  -25%

  Hvor stor skal din nye læder computertaske være?

  Når du skal købe en ny taske, er det selvfølgelig vigtigt at tage højde for, hvor stor din computer er, så du sikrer dig, at computeren kan være i tasken. Andet ville være virkelig træls! De to mest normale størrelser på computere er 15,6 tommer og 17,3 tommer. De fleste tasker hedder det antal tommer, som computerstørrelsen der passer til har, men ellers kan du tjekke målene på tasken og se, om din computer kan være der. Skal du bruge en computertaske til 17 3 tommer eller en computertaske til 15 6 tommer, tjekker du altså bare, om tasken har plads til dette. Et af de brands, som har lavet den ene lækre læder computertaske til herre efter den anden, er Adax. Den danske designvirksomhed laver ofte spændende designsamarbejder med store skandinaviske designere, og de har styr på hvordan man producerer en solid taske. Adax har lanceret computertasker i bl.a. sort og brun læder, og med god plads til andre ting også. Så kan tasken altså snildt bruges som arbejdstaske, der både kan rumme computer, bøger, en laptop og div. andre nødvendigheder.

  Computer tasker eller computer etui?

  Hvis du allerede har en taske, som fungerer fint til skole eller arbejde, men mangler noget beskyttelse til din laptop, så er et etui vejen frem. Disse fås i mange udgaver og dermed også i mange forskellige prislejer. Ønsker du derimod at opgradere hele pakken, og investere i en taske for livet, så er en taske fra Tiger of Sweden eller Polo Ralph Lauren vejen frem. Her får du en eksklusiv computertaske i læder, som fuldender både et elegant business look og et mere loose kreativt look. En herre computertaske kan også sagtens anvendes som en weekendtaske, og især hvis der er tale om en computertaske 17 tommer, som er mere rummelig end en taske til 15 tommer.

  STYLEPIT - din naturlige leverandør af smarte computertasker

  Vi har hos STYLEPIT gjort det nemt for vores kunder at få et hurtigt overblik i vores udvalg af computertasker til mænd. Vores sortiment i computertasker til mænd indeholder noget for enhver smag og pengepung. Vi er den internetbutik, der er først med de seneste nyheder indenfor computertasker. Du finder en række computer og iPad tasker til mænd fra kendte brands som Adax, byStroom, Herschel Supply Co. og danske Oill. Vi gør det trygt for dig at handle i vores internetbutik, da vi tilbyder vore kunder gratis* fragt og bytte. Finder du ud af, at du ikke er tilfreds med din nye computer eller iPad taske, tilbyder vi 50 dages returret.

  Vælg en praktisk taske i STYLEPITs store udvalg af computer & iPad tasker

  Sætter du pris på godt design, lækre materialer og praktikalitet, når du som mand skal købe en ny computer eller iPad taske? Der findes i dag et stort udvalg i tasker til computer og iPad, der henvender sig direkte til mandens smag. Spørgsmålet er så blot, hvordan skal du med det store udvalg vælge den helt rigtige computer eller iPad taske, der passer lige præcis til dit behov og pengepung? Her på STYLEPIT vil vi gerne hjælpe dig lidt på vej med tre praktiske råd, som du med fordel kan følge, inden du investerer i en computer eller iPad taske til mænd. Vores første råd: Vælg en computer/iPad taske, der gerne er et nummer større end størrelsen på din computer eller iPad, så får du også ekstra plads til ting som oplader og papirer, når du er på farten. Vores andet råd: Køb en ny computer- eller iPad taske i den rigtige farve. Du kan så let komme til at fortryde købet og ende med ikke at få brugt din nye computer/iPad taske, fordi du er utilfreds med farven på tasken. Vores tredje råd: Her kan vi sige det helt enkelt og med tre ord - design, design og design. Invester i en ny computer eller iPad taske, der har et praktisk design og udformning, så tasken bliver den bedst mulige bolig og transportmiddel for dit kæreste eje.