Stylepit
FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Gucci parfumer

1 stk
1 af 9940 stk
  -25%

  Traditioner og nytænkning

  Gucci er mode med sjæl. Med rødder i den traditionelle italienske skrædderkunst, fører firmaet an på den internationale modescene, og inspirerer mennesker over hele verden. Når du køber et par elegante Gucci briller eller en forførisk Gucci parfume, kan du være sikker på, at hvert item har en lang proces bag sig, hvor idéer skabes på baggrund af en menneskealders erfaringer og traditioner. Disse idéer kombineres med solid og bred viden om produktfremstilling, og føres til sidst ud i livet med visionen om at skabe mageløse og glamourøse produkter, der er helt i særklasse! Det var bevidstheden om det at skabe noget helt unikt, Guccio Gucci havde med sig, da han startede en forretning med salg af lædervarer og tasker i 1921, hvor dygtige toscanske håndværkere hjalp med at gøre hans idéer til virkelighed. Han viste sig være inde på noget af det rigtige, for på kort tid voksede det lille firma sig både stort og eksklusivt. Den positive udvikling har været mærket en trofast følgesvend lige siden, og i dag er det et af verdens mest anerkendte modehuse.

  Mode med samvittighed

  Vidste du, at når du køber modehusets ekslusive produkter, er du med til at støtte adskillige velgørende formål? Modehuset er nemlig helt bevidst om det ansvar, der følger med en fremtrædende position på den internationale modescene. Det har et skarpt fokus på især menneskerettigheder og det viser sig bl.a. ved, at modehuset siden 2005 har haft et tæt samarbejde med UNICEF om at forbedre kvinder og børns vilkår i Afrika og Asien. Derudover præsenterede modehuset i 2013 et globalt tiltag, hvis hensigt er at støtte piger og kvinders samfundsmæssige og økonomiske position i verden. Gucci har dermed ikke bare kvaliteten og designet på sin side, det har også etikken med sig, så du som kunde kan føle dig stilsikker med samvittigheden i orden, når du handler de lækre produkter på STYLEPIT.

  Serien af skønne dufte - både til mænd og kvinder

  Det italienske luksusmærke har i årtier produceret innovative og sensuelle dufte, til både mænd og kvinder. Den sensuelle Gucci Bamboo er et af de nyeste skud på stammen, så at sige. Med skovsensuelle bambusdufte, kan Bamboo forføre enhver type - og give dig en skøn selvtilfredshed. Til at misunde alle de andre kvinder, er Gucci "Envy" parfumen der skal stå i dit toiletskab eller på hylden frit frem derhjemme - duften får andre til at misunde din skønne duft der omgiver dig når du gør, og det stilrene design i flasken får folk til at misunde gløden i dit badeværelse.