Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-3 hverdages levering

Stropløs og selvsiddende BH'er

1 stk
1 stk
  -40%

  Din samling af yndlingsundertøj

  Der er oftest en BH eller to, der har fået den bedste plads i skuffen, og som vi kun nødigt kan nænne at vaske. Det er oftest de pæneste, mest alsidige og anvendelige. Dem, der kan bruges under T-shirts, kjoler og skjorter. De forårsager ikke rynker og småbuler i dit look, og de gnaver ikke. De støtter præcis, som de skal, og du føler dig lækker og sikker i dem. Det er lige nøjagtig de BH’er, vi vil tilbyde dig her hos STYLEPIT. Vælg en stropløs BH blandt vores udvalg, og den vil helt sikkert have potentiale til at komme med ind i den eksklusive gruppe af yndlings-BH’er. Alt det undertøj, der bor i netop din skuffe, skal have gjort sig fortjent til at være der. Livet er for kort til en stropløs BH, der gnaver, glider eller klistrer til huden og laver brands. Alle kvinder har fortjent en stropløs BH til garderoben, der er som støbt til hende.

  En komfortabel stropløs BH passer til dit liv

  Undertøj er en vigtig del af din dag hver dag; det er det sæt tøj, der altid er tættest på kroppen. Hvis dit undertøj ikke passer eller sidder ubehageligt, er det næsten en garanti for, at det bliver en meget lang dag. Det vil vi gerne forhindre her hos STYLEPIT, hvilket er grunden til, at vi har lavet vores udvalg så bredt som muligt. En kvindekrop er ikke bare en kvindekrop, og undertøj er ikke bare undertøj. Nogle kvinder vil have luksuriøse og eksklusive blonder, mens andre vil have noget mere råt og sexet. Andre igen skal have kjolen til at sidde helt perfekt. De fleste kvinder har dog ét fælles ønske til deres undertøj: komfort. Her er en stropløs BH komfort specielt vigtig, fordi de ofte danner baggrund for et vigtigt outfit. Brudekjolen, festtoppen eller det sæt, du skal have på hele dagen. Hvad der end står på programmet, ligger der en stropløs BH klar til dig hos os.

  Flotte selvsiddende bh’er der sidder perfekt på din barm

  Er du altid gået langt uden om selvsiddende bh’er? Du tænker måske, at en selvklæbende bh ikke kan få din barm til at sidde perfekt. Det er bestemt en skrøne - for sandheden er, at langt de fleste selvsiddende bh’er sidder flot på barmen og giver dig en flot kavalergang. Det er blot én af de fordele, du vil opleve, hvis du vælger en stropløs bh uden ryg. Derudover er det den mest behagelige bh, du kan have på - det føles nemlig akkurat som om, at du ikke har nogen på - og hvem elsker ikke følelsen af at gå uden bh, så der ikke er noget, der strammer? Du får med andre ord en flot barm samtidig med, at der ikke er noget der strammer de forkerte steder, når du vælger en bh uden stropper og ryg. Det er to af årsagerne til, at den selvsiddende bh er blevet et hit.

  Fuldend dit festlook med en bh til kjole med bar ryg

  Har du købt den flotteste og mest sexede kjole til festen, men dine bh’er med stropper ødelægger fuldstændig det flotte look? Så er en selvsiddende silicone bh det helt rette valg. På den måde får du ingen synlige stropper eller andre brands. På grund af denne kæmpe fordel, er en rygløs bh oftest anvendt til festlige anledninger. Det skyldes særligt, at der fås et utal af flotte festkjoler med bar ryg - og her er en bh til bar ryg simpelthen uundværlig. Den er med til at fuldende dit festlook, så du ser sexet og smuk ud. De dybe udskæringer, der ses ved mange flotte kjoler er altså lige pludselig ikke et problem længere. Det er et must have for enhver kvinde at eje en bh uden ryg.

  Stort udvalg af selvsiddende bh’er

  Har du endnu ikke fundet den helt rette selvsiddende bh? Frygt ikke - hos STYLEPIT har vi et bredt udvalg af lækre selvsiddende bh’er, der holder til enhver anledning. Du skal altså ikke være bange for, at din bh pludselig falder af. De er lavet i en god kvalitet, så den klæbende effekt holder. Det er dog klogt at undgå at påføre creme på barmen, inden du skal bruge en selvsiddende bh. På den måde bliver det nemt for din bh til åben ryg at holde. Selvom langt de fleste kvinder bruger disse bh’er til festen, kan du også sagtens bruge dem til andre anledninger. Kender du f.eks. problemet, hvor du har købt en fin sommertop med dyb udskæring på ryggen, der passer perfekt til hverdagen, men du mangler den rette bh? Her kan du også bruge din selvklæbende bh. Det er altså uundgåeligt at bruge en bh med bar ryg, når du når til de varme sommermåneder, hvor du gerne vil vise din solbrune hud. Ligegyldigt om du har behov for en sort, hvid eller hudfarvet bh, kan du finde den hos STYLEPIT. Det er hurtigt og enkelt at handle hos os. Samtidig er du sikret gratis returret, så du uden beregning kan ombytte din vare.