FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK   •   RETURNER INDTIL 1. FEB.   •   1-2 dages levering (Beauty 3-5 dage)
Stylepit

Jumpsuits & buksedragter til kvinder

39 stk
39 stk
  ONLY Laura One Piece flyverdragt - Sort
  ONLY Laura One Piece flyverdragt - Mørkeblå
  ONLY Gabi jumpsuit - Mørkeblå
  Mads Nørgaard Play Cenata jumpsuit - Grøn
  ONLY Iris jumpsuit - Sort
  Vero Moda Fatima jumpsuit - Sort
  ONLY Aisha S/S jumpsuit - Sort
  ONLY Aisha S/S jumpsuit - Navy
  Cream Vandana jumpsuit - Sort
  RUE de FEMME Karma jumpsuit - Sort
  ONLY Emilia jumpsuit - Sort
  ICHI Helena jumpsuit - Kobber farvet
  Whyred Francoise jumpsuit - Navy
  adidas Originals LF jumpsuit - Sort -30%
  RUE de FEMME Dora jumpsuit - Rust
  VILA Mica Reva Midi jumpsuit - Beige
  VILA Unna jumpsuit - Mørkerød
  ONLY Tika jumpsuit - Flere farvet -30%
  ZOEY MERLE jumpsuit - Sort
  Soaked In Luxury Paloma jumpsuit - Sort
  Sisters Point Gram-play2 jumpsuit - Sort -50%
  InWear Elias Jumpsuit - Sort
  Kaffe Trudy jumpsuit - Sort -50%
  Mads Nørgaard georgette jumpsuit - Sort
  VILA Fabiana jumpsuit - Sort -70%
  InWear Cache jumpsuit - Sort -50%
  Sisters Point Gram-play2 jumpsuit - Rød -50%
  Mads Nørgaard Fresh Denim Coachell jumpsuit - Hvid -50%
  ONLY Aura SL jumpsuit - Gammelrosa -70%
  ICHI Helena jumpsuit - Sort
  Kaffe Pearly Ninna jumpsuit - Sort
  ONLY Tika jumpsuit - Mørkeblå -30%
  Y.A.S Mamilla S/S jumpsuit - Mørkegrøn
  ONLY - Gammelrosa -70%
  ICHI Ichi Cati jumpsuit - Sort -50%
  InWear Jocelyn jumpsuit - Sort -50%
  ICHI Ichi Bobby jumpsuit - Sort
  Mads Nørgaard Cenna jumpsuit - Sort

  Jumpsuits skal være cool og behagelige

  Jumpsuits eller buksedragter, som de også kaldes, er en fuldstændig fantastisk opfindelse! Hvis man er aktiv til hverdag, så er det nødvendigt at ens tøj fremmer og ikke hæmmer ens bevægelighed. En jumpsuit gør netop dette og samtidig er den smart og fashionabel. Oveni skal det nævnes at en jumpsuit også med fordel kan benyttes som ventetøj! Det har taget nogle år før jumpsuits helt slog igennem i det danske, men vi kan konstatere, at vores kunder elsker jumpsuits og derfor har vi valgt at have Danmarks bedste udvalg. De mest populære jumpsuits blandt vores kunder er for tiden fra One Piece, men hvis du ønsker noget mere unikt, så finder du det helt sikkert også!

  Buksedragter til kvinder - Til hverdag og fest

  En buksedragt er et must-have i enhver kvindes garderobe, og vi er derfor også glade for, at kunne tilbyde danmarks største udvalg af de skønneste buksedragter til kvinder - uanset stil og smag. Vi forhandler flere hundrerede brands, alle de førende indenfor kvindetøj på markedet, og det giver os derfor også et bredt udvalg af skønne buksedragter hver sæson - altid til gode priser. en buksedragt er efterhånden ikke bare en buksedragt, man kan få buksefragter til kvinder i et hav af kvaliteter, pasformer, farver og ikke mindst skønne mønstre; Denim, jersey kvaliteter, polyester, ternet, stribet, kortærmet, langærmet - der er alt, uanset hvad du end skulle eftersprøge. Buksedragter var førhen mere et hverdags fænomen når det kom til at vælge tøj, til festerne var kjolerne mere det oplagte valg. Dragterne er dog nu både blevet oplagt til både fest og hverdagsbrug, buksedragter bliver nemlig designet i skønne kvaliteter og flotte modeller, der sagtens anvendes til festlige anledninger - derudover har du altid muligheden for at style din dragt op med en blazer eller et sæt højhælet sko.

  Buksedragtens historie

  Buksedragtens historie stammer langt tilbage, stortset fra denim oprindelse i slutningen af 1800'tallet, buksedragten var nemlig en typisk arbejdsbeklædning, og som ofte produceret i det slidstærke denim materiale. Det var især landmændene, minearbejderene og sporvognsarbejderne der bar den klassiske beklædningsgenstand, i et fysisk hårdt arbejdsmiljø der krævede bevægelighed og slidstærkt tøj. I 1960'erne fik buksedragten dog sit kommercielle gennembrud, da det blev alment for både kvinder og mænd at bære buksedragter, i et hav af farver og mønstre. Moden for buksedragter til kvinder fortsatte op igennem 1970'erne og 1980'erne og fik sit helt store gennembrud i slutningen af 1990'erne, hvor mange ofte også så pop-idoler fra musikkens verden bære den klassiske bekædningsgenstand - samtidig blev det høj mode, at man som regel kun bar den ene strop fra sin denim buksedragt.