FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK   •   50 dages gratis retur   •   1-2 dages levering
Stylepit

Jumpsuits & buksedragter til kvinder

36 stk
36 stk
  ONLY Laura One Piece flyverdragt - Mørkeblå
  Y.A.S Mamilla S/S jumpsuit - Mørkegrøn
  Sisters Point Gram-play2 jumpsuit - Sort -50%
  ONLY Aura SL jumpsuit - Gammelrosa -70%
  ONLY - Gammelrosa -70%
  VILA Fabiana jumpsuit - Sort -70%
  ONLY Tika jumpsuit - Mørkeblå -40%
  Sisters Point Gram-play2 jumpsuit - Rød -50%
  RUE de FEMME Karma jumpsuit - Sort
  Cream Vandana jumpsuit - Sort
  ONLY Gabi jumpsuit - Mørkeblå
  ONLY Gabi jumpsuit - Sort
  InWear Elias Jumpsuit - Sort
  Kaffe Pearly Ninna jumpsuit - Sort
  Soaked In Luxury Paloma jumpsuit - Guld
  Soaked In Luxury Paloma jumpsuit - Sort
  ONLY Emilia jumpsuit - Sort
  Whyred Francoise jumpsuit - Navy
  Mads Nørgaard georgette jumpsuit - Sort
  adidas Originals LF jumpsuit - Sort -30%
  RUE de FEMME Dora jumpsuit - Rust
  Mads Nørgaard Fresh Denim Coachell jumpsuit - Hvid -50%
  VILA Mica Reva Midi jumpsuit - Beige -25%
  VILA Unna jumpsuit - Mørkerød -25%
  ONLY Tika jumpsuit - Flere farvet -40%
  ICHI Ichi Cati jumpsuit - Sort -50%
  Kaffe Trudy jumpsuit - Sort -50%
  InWear Cache jumpsuit - Sort -50%
  ONLY Laura One Piece flyverdragt - Mørk Oliven
  JACQUELINE de YONG Victory jumpsuit - Sort -70%
  JACQUELINE de YONG Cecilia jumpsuit - Rød -50%
  G-Star Bristum DC jumpsuit - Sort
  ONLY Aura SL jumpsuit - Mørkeblå -70%
  Y.A.S Mamba jumpsuit - Orange -70%
  Sisters Point Cerry jumpsuit - Rød/Navy
  VILA Linea jumpsuit - Sort -50%

  Jumpsuits skal være cool og behagelige

  Jumpsuits eller buksedragter, som de også kaldes, er en fuldstændig fantastisk opfindelse! Hvis man er aktiv til hverdag, så er det nødvendigt at ens tøj fremmer og ikke hæmmer ens bevægelighed. En jumpsuit gør netop dette og samtidig er den smart og fashionabel. Oveni skal det nævnes at en jumpsuit også med fordel kan benyttes som ventetøj! Det har taget nogle år før jumpsuits helt slog igennem i det danske, men vi kan konstatere, at vores kunder elsker jumpsuits og derfor har vi valgt at have Danmarks bedste udvalg. De mest populære jumpsuits blandt vores kunder er for tiden fra One Piece, men hvis du ønsker noget mere unikt, så finder du det helt sikkert også!

  Buksedragter til kvinder - Til hverdag og fest

  En buksedragt er et must-have i enhver kvindes garderobe, og vi er derfor også glade for, at kunne tilbyde danmarks største udvalg af de skønneste buksedragter til kvinder - uanset stil og smag. Vi forhandler flere hundrerede brands, alle de førende indenfor kvindetøj på markedet, og det giver os derfor også et bredt udvalg af skønne buksedragter hver sæson - altid til gode priser. en buksedragt er efterhånden ikke bare en buksedragt, man kan få buksefragter til kvinder i et hav af kvaliteter, pasformer, farver og ikke mindst skønne mønstre; Denim, jersey kvaliteter, polyester, ternet, stribet, kortærmet, langærmet - der er alt, uanset hvad du end skulle eftersprøge. Buksedragter var førhen mere et hverdags fænomen når det kom til at vælge tøj, til festerne var kjolerne mere det oplagte valg. Dragterne er dog nu både blevet oplagt til både fest og hverdagsbrug, buksedragter bliver nemlig designet i skønne kvaliteter og flotte modeller, der sagtens anvendes til festlige anledninger - derudover har du altid muligheden for at style din dragt op med en blazer eller et sæt højhælet sko.

  Buksedragtens historie

  Buksedragtens historie stammer langt tilbage, stortset fra denim oprindelse i slutningen af 1800'tallet, buksedragten var nemlig en typisk arbejdsbeklædning, og som ofte produceret i det slidstærke denim materiale. Det var især landmændene, minearbejderene og sporvognsarbejderne der bar den klassiske beklædningsgenstand, i et fysisk hårdt arbejdsmiljø der krævede bevægelighed og slidstærkt tøj. I 1960'erne fik buksedragten dog sit kommercielle gennembrud, da det blev alment for både kvinder og mænd at bære buksedragter, i et hav af farver og mønstre. Moden for buksedragter til kvinder fortsatte op igennem 1970'erne og 1980'erne og fik sit helt store gennembrud i slutningen af 1990'erne, hvor mange ofte også så pop-idoler fra musikkens verden bære den klassiske bekædningsgenstand - samtidig blev det høj mode, at man som regel kun bar den ene strop fra sin denim buksedragt.