Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-3 hverdages levering

Jakker og overtøj til kvinder

640 stk
640 stk
  -40%
  -25%
  -30%
  -25%
  -20%
  -25%
  -70%
  -20%
  -25%
  -50%
  -30%
  -30%
  -70%
  -60%
  -25%
  -30%
  -40%
  -70%
  -60%
  -30%
  -50%
  -40%
  -20%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -70%
  -60%
  -40%
  -30%
  -60%
  -25%
  -40%
  -50%
  -40%
  -60%
  -50%
  -60%
  -40%
  -50%
  -40%
  -50%
  -50%
  -30%
  -60%
  -70%
  -20%
  -20%
  -30%
  -50%
  -50%
  -60%
  -25%
  -20%
  -30%
  -50%
  -30%
  -25%
  -25%
  -40%
  -40%
  -50%
  -40%
  -30%
  -50%
  -40%
  -50%
  -30%
  -50%
  -50%
  -25%
  -50%
  -50%
  -50%
  -30%
  -40%
  -60%
  -50%
  -50%
  -70%

  Damejakker, der holder os varme i kulden

  Når kulden rammer, kan det sommetider komme som et chok, fordi du ikke har været klar og fundet din varmeste jakke frem fra loftet endnu. Eller måske har du tænkt dig at købe en ny, men ikke fået det gjort endnu. Under alle omstændigheder kan du ikke undvære din vinterjakke eller fleecejakke til dame, når det bliver koldt. Til vinterens vejr findes der en masse forskelligt dameovertøj, fordi producenterne ved, at vi har brug for det. Og de har helt ret. Derfor kan det også være svært at finde den helt rigtige damejakke, der forener dine forestillinger om den perfekte jakke til en kvinde med dine praktiske behov.

  Der er mange krav, når du skal finde din nye jakke til vinteren. Skal det for eksempel være en vatteret jakke til dame? Skal det være en quiltet jakke til dame? Eller skal det være en ternet jakke til dame? Derfor er der også nogle ting, som du bliver nødt til at tage stilling til, før du køber din nye damejakke.

  Hvis den for eksempel skal bruges, når du cykler på arbejde, er det en god idé, at damejakken er praktisk og kan holde dig varm, imens du cykler gennem kulden. Skal den bruges til hverdag, hvor du ofte går udenfor, er det en god idé, hvis din jakke til damer har en hætte på, således du ikke bliver våd om håret. For at komplimentere din nye vinterjakke kan det være en god idé at investere i et par nye støvler, som også kan holde dig varm gennem vinteren.

  Det er også vigtigt at overveje, hvilket materiale kvindejakker bliver lavet i, da det på baggrund af de skiftende vejrforhold er værd at tage med i din beslutning. Det er for eksempel en god idé at købe en kvindejakke, der er vandafvisende. Man kan jo aldrig vide, hvornår det pludselig sner eller regner.

  Du bør også overveje, om du skal have en kort eller lang jakke til dame. Fordelen ved en lang damejakke er, at den ikke blot holder overkroppen varm, men også varmer på lår og bagdel, hvor vinterkulden har det med at bide sig fast.

  Overgangsjakker til foråret og efteråret

  Det er ikke altid nemt at vide, hvordan vejret bliver i morgen. Overgangsjakker er til den tid på året, hvor det er lidt koldt – men ikke helt koldt. Her er en quiltet jakke til dame eller en termojakke til dame et virkelig godt bud på en jakke, der holder på varmen, uden at du sveder. Både en quiltet damejakke og en termojakke kan nemlig både være en kort jakke og en lang damejakke. Det kan især være en fordel at vælge en lang, quiltet jakke til dame, hvis du er kuldskær. Hvis det ikke helt er nok, kan det være en god idé at have en strik på indenunder din damejakke.

  Når du køber en quiltet damejakke eller en termojakke til dame, bør du altså overveje, om du ønsker dig en lang eller kort model. Begge slags fungerer fint som overgangsjakker – det afhænger kun af dine egne præferencer. Damejakker kommer også i mange forskellige farver – og det er her, du har muligheden for at sætte lidt farve på en måske grå efterårsdag. Skal det for eksempel være en grøn jakke til dame, en blå jakke til dame eller en velourjakke til dame? Mange af jakkerne kommer ligeledes i forskellige prints, hvilket også kan være med til at pifte hverdagen lidt op. Hvis ikke du er til en damejakke i en sprudlende farve eller print, kan du eventuelt tilføje et smukt tørklæde i en flot farve eller mønster. Det vil især gå godt til en sort jakke til dame, som jo altid er et sikkert valg, der nemt kan matche ethvert outfit.

  En anden ting, der er værd at overveje, er, om du skal have en vindtæt jakke til dame. Det kan især være en fordel i efteråret, og især hvis du er meget ude. Det kan endda være, at du skal investere i en vind- og vandtæt jakke til dame, så du kan klare dig igennem dagen, uanset hvad det danske vejr byder på.

  Sommerjakker til de solrige dage

  Når sommeren langt om længe melder sin ankomst, og det er blevet lidt for varmt til overgangsjakken, er det tid til at finde den helt rigtige jakke til sommermånederne. Du har sikkert allerede en damejakke i tankerne, fordi du har glædet dig sådan til sommer.

  Om sommeren er det ikke nødvendigt at have en tyk jakke på – du kan tværtimod nøjes med en let jakke til kvinder, som du kan tage på, hvis det bliver køligt i løbet af dagen eller aftenen. Det kan for eksempel være en fleecejakke til dame, en blazerjakke til dame eller en skjortejakke til dame, som du kan tage ud over din sommerkjole, når du sidder en sen aften og drikker vin på terrassen.

  Det er lidt anderledes at vælge en sommerjakke, fordi den ofte skal være en del af det outfit, du har på. Om vinteren kan du gemme dit tøj under damejakken, men det kan du ikke gøre på samme måde om sommeren. Derfor kan det også være svært at træffe den rigtige beslutning, når du skal finde en jakke til damer om sommeren. Du kan med fordel overveje, hvilket materiale jakken skal være i, og hvilken farve du ønsker dig. Ellers kan du tage udgangspunkt i din sommergarderobe og matche din nye damejakke til den.

  Jakker til damer og alle begivenheder

  Her hos Stylepit har vi samlet et stort udvalg af lækre jakker til damer. Vi har nøje udvalgt damejakkerne for at imødekomme alle behov og enhver lejlighed. Du kan blandt andet finde din nye damejakke med pelskrave, en fleecejakke til dame, en quiltet damejakke og mange andre jakker og overtøj til damer. Vi forhandler eksklusive brands som Neo Noir, Tommy Hilfiger, Rains og Peak Peformance, så du kan roligt gå på opdagelse i vores spændende sortiment af damejakker, hvor der er stor mulighed for, at du finder noget, der falder i din smag.

  Du vil ofte kunne finde en flot damejakke på udsalg, så du aldrig behøver at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Vi har også løbende gode tilbud, så du kan få en billig damejakke. Derfor kan det være en fordel at holde øje med vores side – hvem ved, måske din drømmejakke bliver sat ned i morgen?

  Vi leverer inden for 1-2 hverdage, og hvis du køber for over 299,-, kvitterer vi med fri fragt. Hvis du får købt en forkert størrelse, eller hvis modellen alligevel ikke helt er dig, tilbyder vi 14 dages returret. Det gælder naturligvis også, hvis du har købt din nye jakke til dame på udsalg.