Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Skoletasker

5 stk
5 stk
  -50%

  Flot og funktionelt design med plads til det hele

  Ticket to Heaven er et anerkendt brand inden for overtøj og skoletasker til børn i høj kvalitet. Der er brugt vandafvisende materialer, der gør, at de kan tåle lidt af hvert, og de består desuden af 100 % polyester, der gør dem slidstærke. Modellerne og farverne varierer, men skoletasker fra Ticket to Heaven kan som udgangspunkt bruges allerede fra børnehaven; deraf de forskellige størrelser. Der er rum og lommer, så der er rigelig plads til madpakke, bøger og drikkedunk. De justerbare remme gør det nemt at tilpasse tasken til dit barn, og den kan derfor bruges over en lang periode. Derudover er remmene hensigtsmæssige og følger EU-lovgivningen. Med Ticket to Heaven kan du være sikker på at få et fornuftigt og funktionelt produkt, så dit barn får en optimal skolestart. Lad dit barn blive parat til skolestart med Ticket to Heaven hos STYLEPIT.

  Bliv klar til skolestart med STYLEPIT

  Smallstuff designer flot og funktionelt inventar, tøj og tilbehør til børn. Med Smallstuff får du dansk design og kvalitet, der både er holdbart og tidsløst. Hos STYLEPIT forhandler vi de smarte skoletasker fra Smallstuff, der findes i flotte farver og mønstre til både piger og drenge i både børnehave- og skolealderen. Derudover er der ligeledes plads til både madkassen, drikkedunken og gymnastiktøjet. Der findes justerbare remme samt en brystrem, der er med til at støtte barnets ryg. Med Smallstuff kan du være sikker på at få et produkt til dit barn, der er kvalitetssikret og ligeledes i så tidløst et design, at den ville kunne holde til mere end en skolestart. Og med den nye skolestart lige rundt om hjørnet, er Smallstuff lige sagen. Lad dit barn blive klar, parat til skolestart ved køb af skoletasker fra STYLEPIT!

  Stort udvalg af seje skoletasker

  En skoletaske skal være rummelig, så der er plads til både bøger, madpakke og hvad der ellers bliver brug for i løbet af dagen. Derudover skal den være komfortabel og sidde godt på ryggen. En skoletaske bliver hurtigt tung, og derfor er det meget vigtigt, at den støtter de rigtige steder og sikrer at ryggen og nakken ikke overbelastes unødigt. Til sidst skal tasken også være smart. Det er en taske, der skal bruges året rundt i flere år, så den skal selvfølgelig være flot, sej og passe til ejerens stil. Hos STYLEPIT finder du et stort udvalg af skoletasker til børn fra nogle af de førende producenter i verden. Husk at når du handler hos os, så får du 50 dages fuld returret og gratis* fragt og ombytte. Derfor er der god grund til at kigge her, når der skal vælges ny taske.

  Funktionelle og komfortable skoletasker til børn

  De fleste børn og unge har en meget klar holdning til, hvordan deres skoletaske skal se ud. For dem betyder farverne, modellen og designet nok mere end komforten, så derfor er det heldigt, at du her finder en række kvalitetsbevidste modeller, der alle er designet ud fra funktionalitet og komfort. Alle vores skoletasker til børn er fremstillet af materialer, der kan holde til at blive brugt i hverdagen, og som kan klare det slid, der følger med, når tasken er med på farten. Vi forhandler skoletasker til børn fra nogle af verdens førende taskeproducenter, blandt andet Eastpak og Herschel Supply Co. der begge er specialiseret i produktion af rygsække. Her finder du de nyeste kollektioner, der alle byder på lækre farver, mønstre og print, der uden tvivl vil falde i god jord til familiens yngste medlemmer, når der skal findes en ny skoletaske. Samtidig kan du med god ro forsikre dig om, at der allerede er tænkt på kvalitet og komfort.