Fri fragt ved køb over 399 kr.Returner julegaver indtil 1. feb.1-2 hverdages levering

Støvler til mænd

128 stk
128 stk
  • 1
  • 2
  • >
  -50%
  -25%
  -25%
  -60%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -70%
  -50%
  -25%
  -60%
  -50%
  -40%
  -25%
  -15%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -40%
  -25%
  -25%
  -50%
  -15%
  -25%
  -25%
  -60%
  -50%
  -50%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -50%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -40%
  -25%
  -25%
  -15%
  -25%
  -60%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -50%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -15%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -15%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -50%
  -25%
  -25%
  -40%
  -50%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -40%
  -25%
  -25%
  • 1
  • 2
  • >

  Herrestøvler gennem mange år

  Det er ikke noget nyt, at støvler til mænd er blevet en populær trend inden for både mode og udendørsaktiviteter. For kigger vi mange år tilbage, var den klassiske læderstøvle til herre allerede kommet på markedet. Også her var støvler til herre på mode, og det var samtidig et statussymbol for mange familier.

  Men i dag er herrestøvler blevet et allemandseje på den helt rigtige måde. Det har betydet en stor udvikling inden for herrestøvler i læder og i ruskind, der giver dig et utal af muligheder i dag. For ligesom det er vigtigt med en god vinterjakke og den perfekte blazer, kan du ikke undvære et par støvler, når de koldere dage går os i møde.

  Et par støvler, du aldrig slipper igen

  Hvorfor er det, vi elsker herrestøvler i dag? Det er der mange gode grunde til. Men særligt i vinterhalvåret kan et par sneakers eller flade sko ikke holde fødderne tilstrækkeligt varme. Men i stedet for blot at tænkt på funktionalitet har støvler til mænd fået en ny æra.

  I dag er det nemlig et statement i sig selv, hvilke støvler du vælger. Du kan kombinere de helt praktiske elementer i en solid støvle og på samme tid se godt ud. Samtidig har mange af de stærkeste skoproducenter banet vejen for herrestøvlerne i dag.

  Med nyfortolkninger, nye farvekombinationer og små detaljer er støvlen blevet til et item, der kan bruges til det hele. Mange mænd vælger i dag at bruge støvlen til både hverdag og til festlige begivenheder. Det giver dig mulighed for at vælge én og samme støvle, der kan det hele. Og hvis det ikke er nok, får du også en mulighed for at fylde din garderobe med flere forskellige par støvler, der hver især kan noget særligt. Et par sko er nemlig meget mere end beklædning til dine fødder.

  Chelsea boots: Den klassiske herrestøvle

  Når vi kigger på historien for læderstøvler til mænd, er der særligt én version, der kommer igen og igen. Her taler vi selvfølgelig om de populære Chelsea boots, der er støvler til herre med et klassisk og stilet udtryk.

  Her er der tale om en tætsiddende ankelstøvle, der ofte har et stykke af elastik i siden på det lave skaft. Bagpå er der ofte monteret en strop, der gør det nemmere at få skoen på, men som i dag også er blevet et kendetegn for denne herrestøvle. Støvlens historie startede helt tilbage til Victoriatiden, hvor både mænd og kvinder brugte støvlen flittigt.

  Skoen har også været med til at skrive historie mange gange. Den første Chelsea boot kom ud i 1851 og har siden da domineret på skomarkedet. Især blev de et ikonisk element tilbage i 1960’erne i forbindelse med mod-subkulturen.

  I dag er Chelsea boots en populær herrestøvle. Den klassiske model består af en læderstøvle til mænd, der typisk kommer i sort eller brunt læder. Men tiden har også givet mulighed for fortolkning. Derfor finder du i dag mange design, hvor der er tale om ruskindsstøvler til herre med designet fra de klassiske Chelsea-støvler.

  Her får du en sko, der emmer af stil og kvalitet. Brug den sammen med dit suit, kombinér de brune støvler til herre med et par kakifarvede chinos eller brug dem sammen med denim.

  Ørkenstøvler og vandrestøvler i nye klæder

  Også de populære ørkenstøvler er både blevet vedligeholdt og nyfortolket. Her får du en læderstøvle til herre med snøre, der har et lavt skaft og en lidt grovere sål. Det er den bedste kombination af praktik, komfort og design, hvor du får en elegant støvle til både hverdag og fest.

  Ørkenstøvlen er svaret på, hvordan støvler og herremode går hånd i hånd i dag. Her får du et par støvler til mænd, der har små detaljer og et tidløst udtryk. Det giver dig et par herrestøvler, der er en stensikker vinder i din garderobe.

  Derudover er den gamle vandrestøvle blevet til en herrestøvle, der har fået nyt liv. I dag finder du nemlig støvler fra blandt andet Wolverine og Jack & Jones, der har fået en tyk sål og robuste materialer. Den klassiske, brune farvenuance i både ruskind og læder er støvlens statement, og det er der ikke noget at sige til. Her får du nemlig et par støvler til mænd, som bærer hele dit outfit.

  Vælg dine favoritmaterialer

  I dag er der rig mulighed for selv at vælge lige præcis din favorit, når det kommer til herrestøvler. Derfor har vi også sørget for, at du selv kan beslutte, om du er til læder, ruskind eller noget helt tredje. Materialet er altid et afgørende element for dine herrestøvler og det udtryk, som de i sidste ende får.

  Et par læderstøvler til mænd er både et klassisk og et sikkert valg. Du finder både sorte støvler til mænd samt den brune læderfarve, der i dag er de typiske nuancer i læderet. Og netop læderstøvlen giver dig et stykke solidt håndværk, der holder sig pænt i mange år. Læder går aldrig af mode, og du kan nemt kombinere det med dine favoritter i garderoben.

  Sorte herrestøvler i læder fungerer sammen med det hele. Du kan bruge dine herrestøvler i læder til dine chinos, til dine jeans eller til jakkesættet i løbet af vinteren. Den smukke, brune læderfarve kan med fordel kombineres med farvenuancer som olivengrøn, navyblå eller grå. På den måde får dine læderstøvler lov til at spille en unik rolle for det samlede udtryk i dit outfit.

  Ruskind og små detaljer gør dine støvler unikke

  Foruden de klassiske herrestøvler i læder finder du også billige herrestøvler hos os, der kan noget helt andet. Vi kommer ikke udenom, at ruskindsstøvler til herre er blevet særdeles populært. Det mere bløde og matte materiale giver nemlig herrestøvlen et helt andet udtryk. Den rå overflade gør støvlen til noget helt særligt, og det giver dig muligheden for at afvige fra de helt klassiske modeller.

  Samtidig er der også kommet flere detaljer i spil. Det kan være alt fra herrestøvler med lynlås i stedet for snøre til stropper både foran og bagpå som en ekstra detalje. Nogle modeller leger også med farverne på både selve støvlen eller med de snørebånd, der hører med.

  De mange forskellige bud på den perfekte herrestøvle giver dig nogle unikke muligheder. Du kan frit vælge ud fra netop din smag og helt uden at gå på kompromis med kvalitet og design. Vi har selvfølgelig sørget for, at du kan finde mange fede støvler til mænd i vores udvalg, så du ikke behøver lede længe.

  De bedste brands giver dig varme fødder

  Det er ikke blot modeller og materialer, vi tænker over hos Stylepit. Vi vil gerne give dig de bedste forudsætninger for varme fødder i løbet af vinteren. Derfor er vores vinterstøvler til herre af den bedst mulige kvalitet. Derfor finder du kun det bedste af det bedste hos os.

  Vores sortiment af herrestøvler byder på både danske og udenlandske brands. Du finder blandt andet støvler fra Vagabond, ECCO og Royal RepubliQ, der alle tre er kendte for deres skyhøje kvalitet, ikke mindst på deres vinterstøvler til herre. Her er intet overladt til tilfældighederne, og derfor er der også skruet ekstra op for komforten.

  Er du til de bedste high-street-brands, finder du både Jack & Jones, Selected og Timberland i sortimentet. Særligt Timberland har i de senere år domineret markedet med deres Timberland Premium-støvler. Her har de nemlig formået at kombinere læder, chunky såler og den bedste komfort i én og samme støvle.

  Du finder også Dr. Martens, der for mange er fast inventar i garderoben. Den grove støvle passer nemlig til alt og alle, og den har for alvor vundet danskernes hjerter endnu engang.

  Find dine nye herrestøvler hos Stylepit, og få endnu mere for pengene

  Hos Stylepit prioriterer vi det gode håndværk. Men mindst lige så vigtigt er det at give dig de bedste priser på dine nye herrestøvler. Vi udvælger vores brands på baggrund af både kvalitet og pris, for vi mener, at begge dele skal gå op i en højere enhed. Men det er ikke det eneste. Vi vil gerne give dig lidt ekstra. Derfor finder du ofte støvler til mænd på udsalg, der giver dig rig mulighed for at få lidt mere for pengene.

  Finder du herrestøvler på udsalg hos os, betyder det ikke, at kvalitet eller design har mangler. Tværtimod er det for at give dig lidt ekstra luksus i hverdagen. Finder du et par herrestøvler på tilbud, kan du nemlig få råd til endnu mere. Det giver dig muligheden for at finde et par ekstra bukser eller vinterens hue.

  Vil du være sikker på at finde billige støvler til mænd, hvor der er tænkt over kvalitet og den sidste detalje? Så skal du dykke ned i vores store sortiment her på siden. Vi tilbyder alle de hotteste modeller lige nu og her samt de bedste klassikere, der altid vil være en vinder. Vi leverer det hele hjem til dig inden for få hverdage, og det gælder også for alt det andet, du bestiller hos os.