Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

ECCO sko og støvler til herrer

23 stk
23 af 6483 stk
  -25%
  -25%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%

  Historien om ECCO

  Selvom historien om ECCO er uløseligt bundet sammen med Bredebro i Sønderjylland, starter den faktisk i København. Grundlæggeren af fabrikken, Karl Toosbuy, blev udlært skomager i hovedstaden og kom senere til at lede en skofabrik i byen. Han var dog en ambitiøs mand, der drømte om at få sit eget. Derfor flyttede han hele familien til Bredebro i Sønderjylland tæt på den dansk-tyske grænse. Der købte de et lille hus og en tom fabriksbygning og knoklede for at lave flot designede sko, der passede til fødderne.

  Det var dog først rigtigt i 1970’erne, at ECCO sko til herre og dame blev almindelige at gå med. Modellen ”Joke” er en simpel snøresko med en bred sål, der giver en støddæmpende effekt. Det var en model, som danskerne tog til sig, og i årene efter fulgte flere andre, som også blev godt modtaget. Nu var ECCO sko pludselig noget, der var helt normalt at gå med. Faktisk er ”Joke” kreeret i et så holdbart design, at den stadig bliver produceret.

  ECCO er stadig i Toosbuy-familiens eje, idet Karl Toosbuys datter, Hanni Toosbuy Kasprzak, er bestyrelsesformand, og hendes søn, Andre Kasprzak, er en del af bestyrelsen i virksomheden.

  Produktion og butikker i Danmark og i udlandet

  I dag står ECCO for nyskabende processer, når de laver sko til både herrer, damer og børn. Det er ikke mindst deres Fluidform teknologi, der gør det muligt at sætte sålen sammen uden hverken irriterende limkanter eller syninger. Det er bare et eksempel på, hvordan ECCO stadig har dine fødders komfort som deres vigtigste mission, når de skaber sko.

  Tidligere blev alle skoene produceret på fabrikken i Bredebro, men i dag er produktionen international. Skoene bliver derfor fremstillet på fabrikker i blandt andet Kina, Thailand, Slovakiet og Portugal, mens læderet til dem bliver garvet i blandt andet Holland. ECCO deltager i et projekt, der skal gøre det mindre miljøbelastende at garve læderet.

  Udover at blive solgt på nettet, for eksempel her på STYLEPIT, bliver ECCO's sko også solgt fra en række af deres butikker rundt om i verden. Dermed har de styr på hele processen, fra skoen er en streg på tegnebrættet, til den bliver købt af kunden.

  ECCO Herresko

  For Eccos herresko gælder, at de alle er fremstillet med en god sål, der giver dine fødder den støtte, de har brug for, når du går. Går du meget i løbet af en dag, vil det derfor være nogle sko, som du kan have glæde af, hver gang du sætter foden ned.

  Går du ikke meget, kan du nyde, at der er plads til dine tæer, og at skoene ser flotte ud. For ECCO har virkelig gjort meget ud af designet på deres sko, så de både er flotte og behagelige. Dermed er det nogle sko, som du kan bruge i mange forskellige situationer.

  ECCO sko til herrer til alle årstider

  Der findes ECCO herresko til alle årstider, hvilket er med til at gøre, at du nemt kan finde den form for sko, du har brug for. Som med alle andre typer af sko fra ECCO er de enkelte sko nøje gennemtænkte, så de passer til ikke bare dine fødder, men også til årstiden.

  På vinterskoene er sålerne for eksempel udformet, så de giver dig et bedre fodfæste. Der kan være både vådt og glat om vinteren, hvorfor det netop er at foretrække. Derudover er vinterskoene selvfølgelig produceret, så de går op om dine ankler, samtidig med at de har ekstra foring. Dermed kan du bruge dem, når du bevæger dig udenfor på de kolde og våde dage om efteråret og vinteren.

  Eccos sandaler og sommersko er derimod designet, så dine fødder får masser af luft. Om sommeren er det største problem, at du kan få enormt varme fødder, hvorfor det er vigtigt med så luftige sko som muligt. Skal du gå meget, kan du vælge en outdoor-model, der både sidder godt fast på din fod, og som giver dig et godt greb på vejen. Det kan for eksempel være praktisk, hvis du skal ud at gå i et mere kuperet terræn.

  Brug ECCO sko til hverdag og fest

  Måske har du en ide om, at ECCO herresko er nogle meget praktiske og behagelige sko, men ikke nogen der er særligt pæne. Det er dog ikke rigtigt. Selvom skoene skal give nok plads til tæerne og sidde godt om hælen, er de også skabt i et flot design. Det gør, at du kan bruge dem både til hverdag og til fest.

  Er der dresscode på dit arbejde, vil du sagtens kunne finde ECCO sko, der får dig til at se både pæn og professionel ud. Det kan for eksempel være klassiske snøresko i sort eller brunt læder. Når du er på arbejde, har du ofte dine sko på i hvert fald otte timer. I deres pæne herresko har ECCO lavet et særligt ventilationssystem, der sikrer, at dine fødder kan ånde i løbet af dagen.

  Også hvis du skal til fest, vil du kunne finde et par pæne sko fra ECCO at tage på her på STYLEPIT. Du kan selvfølgelig vælge de klassiske flotte lædersko, som du også kan bruge til arbejdet. Du kan dog også vælge et par lædersneakers. De ser langt mere eksklusive ud end sneakers i lærred, samtidig er de behagelige for dig at have på. En anden mulighed er, at du vælger nogle af de smarte korte støvler i sort eller brunt læder at have på til fest.

  Praktiske ECCO herresko kan bruges af alle

  ECCO er som bekendt praktiske, og der synes at være tænkt på alle elementer i forbindelse med produktionen af skoene. Derfor er det heller ikke underligt, at det er sko, der kan bruges af alle typer af mænd. Mange af skoene har snørebånd, hvilket er med til at give dem et klassisk eller friskt look.

  Hvis du ofte har brug for at kunne tage skoene af og på, eller hvis du har fået svært ved at binde dine snørebånd, kan du dog finde modeller, der passer til det behov. Det kan være mokkasiner, der har elastik i siden. Dermed kan du hurtigt trække dem af og på uden at skulle bøje dig ned for at binde snørebånd op. En anden mulighed er, at du vælger støvler med en lynlås i siden. De vil igen være meget nemme og hurtige for dig at åbne og lukke.

  Selvom skoene er praktiske i forhold til den måde, de bliver åbnet og lukket på, er der stadig tænkt på, at det skal være pæne sko. Således vil de stadig være produceret i det læder i god kvalitet, der er med til at kendetegne alle ECCO's produkter – lige fra deres sandaler til deres store vinterstøvler.