FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK   •   50 dages gratis retur   •   1-2 dages levering
Stylepit

Frakker til kvinder

45 stk
45 stk
  Selected Femme Dea Wool Coat frakke - Grå
  Second Female Haily frakke - Sort
  ICHI Ichi Uniz Ja frakke - Dark navy
  JACQUELINE de YONG  Emma Check frakke - Ternet
  Junarose Calla frakke - Sort
  VILA Cama frakke - Sort
  Selected Femme Sasja frakke - Grå
  ICHI Ichi Stipa frakke - Sort
  VERO MODA Vero Moda Bessy Class frakke - Bordeaux
  VERO MODA Vero Moda Monday frakke - Rød
  Cream Annabell frakke - Sort
  ICHI Ichi Selba frakke - Multi
  Junarose Didel LS frakke - Sort
  Second Female Myra frakke - Grøn
  Soaked In Luxury Denzil frakke - guld
  ONLY Sedona Light frakke - Sort
  Nümph Esmarie frakke - Mørkeblå
  Selected Femme Nashwill Wool frakke - Grå
  ICHI Ichi Uniz Ja frakke - Gammelrosa
  VILA Oma Long frakke - Lysegrå
  InWear Seola Zip frakke - Sort
  VILA Camdon loose frakke - Brun
  Selected Femme Rita wool frakke - Ternet
  Gustav Cardi coat frakke - Koksgrå
  Kaffe Lulu boucle frakke - Rød
  Selected Femme Palla Teddy frakke - Bordeaux
  ONLY Carmakoma Mushroom frakke - Navy
  Minimum Belinde jakke - Brun
  ONLY Sedona Light frakke - Grøn
  Whyred Kate frakke - Sort
  Whyred Kate frakke - Rød
  ONLY Sidney frakke - Sort
  VILA Mary frakke - Mørkeblå -50%
  ONLY Sedona Light frakke - rosa/grå
  Soaked In Luxury Tinna jakke - Rosa -40%
  ONLY Sedona Light frakke - Mørkegrå
  ONLY Sidney frakke - Navy meleret
  ONLY Sidney frakke - Rosa
  ONLY Sedona Light frakke - Navy meleret
  JACQUELINE de YONG New Brighton blazer - Sort
  ONLY Sedona Light frakke - Lysegrå
  Selected Femme Sasja frakke - Mørkegrøn
  Didriksons Mizzie regnfrakke - Gul -30%
  Nümph Bevin frakke - Blå
  ONLY Sidney frakke - Lysegrå -50%

  Lækre uldfrakker til de kolde måneder

  Når det bliver vinter og koldt, gælder det først og fremmest om at være rigtig godt klædt på. Derfor er det nødvendigt med en ordentlig vinterfrakke, dame som mand. Den skal kunne bruges til hverdag og til fest, og om du er til et elegant, loose eller hipster look, så kan du finde lige hvad du søger her hos STYLEPIT. Vores sortiment er nemlig spækfyldt med trendy og varme frakker i alle udgaver. Vi har også uld frakker, så måske skal det være uld der holder dig varm denne vinter? Det er både pænt og behageligt at have på. Se vores udvalg her - rigtig god fornøjelse med din nye dame vinterfrakke! Efteråret har meldt sin ankomst, og snart står også vinteren for døren. Hvis du ikke allerede har gjort det, er det på tide at få købt årets frakke som dame. Hos Stylepit finder du et stort udvalg af damefrakker, hvor du kan vælge imellem alt fra de klassiske uldfrakker til de varme vinterfrakker. Frakker til kvinder findes på Stylepit i forskellige prisklasser, så du har mulighed for både at investere i en uldfrakke, du kan bruge de næste mange år eller blot vælge at tilføje endnu en frakke til samlingen uden dårlig samvittighed.

  Vælg den frakke, der passer til dine behov

  Udvalget af frakker til kvinder er stort, og det er derfor vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om sine egne behov inden købet af en damefrakke. Skal frakken benyttes i efteråret, kan du med fordel vælge en uldfrakke med mindre eller slet ingen for. Disse frakker holder dig lun i efteråret, og køber du en uldfrakke uden for, har du også en cardigan, der kan holde dig varm på en kold vinterdag. På Stylepit finder du frakker til damer i mange forskellige modeller: vælg fx en pjækkert, og du vil opnå denne sæsons helt rigtige ”sailor”-look. Du kan også gå efter den populære ”Cocoon”-model, som har det perfekte ”oversize look” med plads til en striktrøje under på en ekstra kold dag. Er du på jagt efter en frakke, du kan bruge i mange år, vil en klassisk uldfrakke med et bindebånd i taljen være det optimale bud på en damefrakke til din garderobe. Vælg selv blandt vores mange klassiske damefrakker i forskellige materialer og længder.

  Praktisk, god og flot

  Frakker til kvinder skal i dag også være praktiske, og med den kolde danske vinter, skal de samtidig kunne holde dig varm. Hos Stylepit kan du finde en vinterfrakke med ekstra for, som kan holde dig varm, når du er på farten. Er cyklen dit foretrukne transportmiddel, vil det være praktisk at vælge en vinterfrakke, der ikke går længere ned end knæene. Derudover kan du vælge frit mellem de mange modeller og farver, Stylepit tilbyder af frakker til kvinder med ekstra for. Når det kommer til farver i frakker til kvinder, er udvalget stort. Vælg en klassisk sort eller grå uldfrakke eller giv den marineblå sailor-inspirerede pjækkert en chance. Ønsker du en farverig frakke er bordeauxrøde, armygrønne og kamelfarvede frakker til kvinder et hit denne sæson – og gerne med tern.

  Pas godt på din damefrakke

  Uanset pris kan frakker til damer holde i flere – ja, op til mange år, hvis blot de plejes rigtigt. Uldfrakker er særligt følsomme og kræver en særlig behandling ligesom alt andet uld. Vask derfor altid din damefrakke efter vaskeanvisningen. Hvis den indeholder uld, vil den enten kræve vask ved et uldprogram eller at blive renset professionelt ved et renseri. Du holder dog din uld pænest ved at vaske den så lidt som muligt. Derfor kan du som alternativ hænge din damefrakke udenfor natten over, hvilket vil afhjælpe evt. lugt opstået ved brug. Derudover kan du holde din uldfrakke pæn ved jævnligt at fjerne fnug med en fnugrulle.