Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Mads Nørgaard til kvinder

13 stk
13 af 6666 stk
  -60%
  -60%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -40%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%

  Historien om Mads Nørgaard

  Først lidt historie om det danske brand, som efterhånden går langt tilbage. Den danske designer Mads Nørgaard er både ejer og direktør for brandet med samme navn. Mads er egentlig uddannet indenfor samfund- og litteraturvidenskab, men med en forkærlighed for tøj og en far der allerede ejede en modebutik, åbnede han en butik på Amagertorv tilbage i 1986 - og butikken ligger der endnu! Det er et bevis på den succes, som Hr. Nørgaard har gennemgået, og befinder sig midt i. Med først en kvindekollektion og derefter både mande- og børnekollektioner er mærket nemlig blevet etableret som et af de førende indenfor skandinavisk tøjdesign, og Mads er udover at være hovedet bag tøjet bl.a. også en del af Designrådets Bestyrelse, da han har et enestående blik ikke bare for tøjdesign, men design mere generelt. Han er også blevet kåret til Årets Københavner af Politiken, da han er en stor del af det københavnske designmiljø, og han har bl.a. også stået bag en del kunstudstillinger.

  Lækkert kvinde tøj fra Mads Nørgaard

  Hvor kan man købe Nørgaard bluser? De kendte Mads Nørgaard striber er blevet relanceret, og er efterhånden et must i enhver kvindes garderobe. Striberne fås både på Mads Nørgaard strik, på Mads Nørgaard cardigan, på Nørgaard på Strøget kjole og selvfølgelig på en klassisk langærmet Nørgaard t shirt. Nørgaard trøjer er ligesom resten af mærkets kollektioner i fantastisk kvalitet, og lavet således at de kan bruges sæson efter sæson. Det er nemlig noget, som designeren bag går meget op i; at tøjet kan bruges ikke bare i en men i mange sæsoner, og tøjet bliver således designet ud fra en kombination af trends og det skandinaviske klassiske look. Derfor er en Mads Nørgaard trøje en super god investering, og et item som man vil vende tilbage til mange gange, og takke sig selv for at have købt. Du kan vælge at købe en stribet Mads Nørgaard bluse, som er den mest kendte udgave, men du kan også få eks. prikker og ensfarvet tøj. Er du på jagt efter andet end Nørgaard på strøget bluser, så læs med i næste afsnit, hvor flere tøjdesigns så som eks. Mads Nørgaard nederdel og Mads Nørgaard bikini bliver præsenteret.

  Find din nye Mads Nørgaard kjole her

  Skal du bruge en ny kjole? Mads Nørgaard designer den ene skønne dame kollektion efter den anden, og de indeholder altid de smukkeste kjoler. Kjolerne kan både bruges til fest og til hverdag, hvilket gør at de ikke bare ender med at hænge i skabet og samle støv. Det er fælles for alle Nørgaards items, at de er lavet til at blive brugt, og designet, komfort og materiale er derfor nøje udvalgt efter at tøjet skal bruges. En Mads Nørgaard jakke er derfor også en, du med sikkerhed kan bruge mange år frem, og der er både Mads Nørgaard læderjakke, Mads Nørgaard regnjakke, Mads Nørgaard frakke, varme vinterjakker og Mads Nørgaard bomber jacket at vælge imellem.

  Vi elsker Mads Nørgaard dame udsalg!

  Er du også vild med at købe Mads Nørgaard på udsalg? Så hold øje her på siden, hvor vi ofte sætter priserne i bund på Mads Nørregård tøj. Det gælder alt fra Mads Nørgaard bluser, Mads Nørgaard t shirt, Mads Nørgaard buksedragt og ja, faktisk alle designs fra kollektionerne. Vidste du godt, at der udover basistøj til klædeskabet også findes ting som eks. Mads Nørgaard badedragt, Mads Nørgaard halstørklæde, Mads Nørgaard solbriller og Mads Norgaard bikini? Hvis du er på jagt efter en Mads Nørgaard dame strik finder du både ensfarvede og farverige Nørgaard dame strik i den blødeste merino uld. Du kan også spice hverdagstøjet op med et Mads Nørgaard jumpsuit, som er super trendy i sig selv. Mads Nørgaard buksedragt fås både i sort og i andre farver.

  Moderne Mads Nørgaard bukser til kvinder

  Selvom brandet er mest kendt for sine stribede Nørgaard på Strøget t shirt, kan du også få komfortable og moderne Mads Nørgaard jeans. Dine nye Mads Norgaard jeans passer perfekt sammen med en tynd og blød Mads Nørgaard skjorte, og på ingen tid har man et smukt hverdagslook. Du kan også vælge at kombinere en Mads Nørgaard denim nederdel med en vamset Mads Nørgaard dame sweater eller hvad med en enkel Mads Nørgaard stribet kjole, hvor alt andet er unødvendigt? Siden 2005, hvor den første pigekollektion blev præsenteret på Copenhagen Fashionweek er kollektionerne vokset, og der er nu også Mads Nørgaard shorts, som om vinteren kan kombineres med et par strømpebukser og en Mads Nørgaard hættetrøje for et lidt afslappet look. Eller hvad med en elegant Mads Nørgaard dame skjorte sammen med en Mads Nørgaard nederdel i denim, for et mere feminint look? Her på siden kan du finde stor inspiration i de mange Mads Norgaard designs, som alle ligger online, og som ved et enkelt klik kan bestilles hjem. Du kan på ingen tid bliver den glade ejer at en ny Mads Nørgaard dame jakke eller en ny Mads Nørgaard dame cardigan, som især om vinteren er god og passer til de fleste looks.