Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Angulus til damer

19 stk
19 af 6656 stk
  -50%
  -30%
  -30%
  -40%
  -30%
  -30%

  Dansk design fra Angulus

  Det er ikke mange firmaer, der kan bryste sig af at have lavet fodtøj i mere end 100 år, men Angulus kan. Angulus så dagens lys allerførste gang i 1904, da det blev grundlagt af Willy Madsens far, som havde et skomageri i indre København. Sønnen, Willy, var egentlig skolelærer, men han blev så optaget af at finde et bedre og ikke mindst sundere alternativ til de tilspidsede sko, som børn oftest gik med dengang. I 1928 havde han i samarbejde med fysioterapeuter og læger udviklet fodformede sko - Angulus til kvinder og børn. Det skulle dog vise sig at få en svær start, men især efter at Willy giftede sig med datidens helt store balletstjerne, Else Højgaard, som optrådte i Angulus damesko, kom der rigtig gang i foretagendet. Angulus til kvinder var nu en succes. I år er det 111 år siden, og firmaet er stadig i fuld vigør. Skoene bliver designet i Danmark og produceret i Portugal, som de har har et årelangt samarbejde med. Hver sæson når skoene ud til alle verdenshjørner, hvor den kvalitetsbevidste kunde kan få sundt og smart fodtøj til hele familien.

  Komfort, kvalitet og design med Angulus

  Der er 3 ting, der især bliver lagt vægt på hos Angulus: Komfort, design og kvalitet.Komforten får du ved, at alle skoene har en optimal pasform, der er nøje tilpasset fodens anatomi, og hvor der er fri bevægelighed til dine tæer. Derudover er de oven i købet lette at tage af og på. Angulus bliver designet i Danmark af danske designere, der udvikler sko fra Angulus til kvinder med enhver smag. Et design der er i et med tidens trends, så du både kan se chic ud og samtidig have fodtøj, der er en sand fornøjelse at gå i. Kvaliteten er også alfa og omega for Angulus. Der bliver kun brugt de bedste naturmaterialer til deres fremstilling af fodtøj - ægte læder både udvendigt og indvendigt, rågummi og uld. Alle er de faste materialer, der er på tegnebrættet, når der skal udtænkes nye idéer til fodtøj. Du kan nemt og bekvemt købe dine Angulus til kvinder sko her hos STYLEPIT - dine fødder vil takke dig!

  Shop dine nye Angulus-støvler til vinteren hos STYLEPIT

  Angulus er et dansk brand, der blev til i et lille skomageri på Nørrebro i København i1904. Mange forbinder brandt med fodformede sko til børn, men Angulus laver også de skønneste sko og støvler til kvinder. Angulus har mange år på bagen, men fokus er stadig på komfort og i høj grad også på kvalitet og design. Angulus henvender sig til den kvalitetsbevidste kvinde, der ønsker at være med på de nyeste trends, men samtidig være sikret den allerbedste kvalitet. Netop dette forener Angulus. Om du er på jagt efter den perfekte Angulus Chelsea-boot. Angulus støvletter eller et par forede vinterstøvler, kan du helt sikkert findedet her. Hos STYLEPIT finder du det største udvalg af sko og støvler fra Angulus – og selvfølgelig til de bedste priser.

  Angulus har sko til enhver sæson

  Angulus laver design, så der er noget for enhver smag. Hvis du mangler en Angulus damesko, kan du vælge en flad snøresko, der er oplagt til hverdag. Brug dem med et par jeans og en silkebluse for et afslappet hverdagslook. I sommer månederne finder du masser af skønne Angulus sandaler til damer. Også her er du sikker på, at komforten er i top. Vælg et par flade sandaler til strandturen og et par sandaler med en lille hæl til sommerens mange fester. Hos STYLEPIT finder du altid det største udvalg hver sæson. Er du mere til Angulus damestøvler, er mulighederne endnu flere. Her kan du nemlig vælge alt fra klassiske, fladestøvler i sort skind til støvler med detaljer som spænder eller nitter. I vintersæsonen skal du investere i et par forede støvler, så du kan holde varmenvinteren igennem. Hvis du klikker dig igennem det store sortiment af Angulus til damer, får du godt design, der kan passe til enhver lejlighed og enhver sæson.

  Skab et råt og feminint look med Angulus

  Angulus formår at skabe en fin balance mellem det rå og det feminine, og så er du sikker på at få god kvalitet, lækkert design og gode priser, når du køber din næste sko eller støvle fra det danske brand. Angulus laver de fineste støvler til damer, og brandt formår hver sæson at ramme de nyeste tendenser til den stilsikre kvinde, der ikke ønsker at gå på kompromis med hverken komfort eller pris. Angulus passer perfekt til kvinden, der ønsker at mikse rå og feminine elementer i sin stil. Du finder også masser af Angulus sko til damer i STYLEPIT’s store udvalg. Netop nu er særligt de flade sko populære. Med dem er det muligt at skabe et herreinspireret udtryk. Prøv også gerne at mikse forskellige stilarter ved at bruge de flade sko til en meget feminin kjole. Med Angulus er det muligt at skille sig ud fra mængden med de mange skæve designs. Gør dig selv en tjeneste og invester i sko og støvler fra det populære danske brand. Vi garanterer, at du og dine fødder bliver glade for valget, hvis du køber dit næste fodtøj fra Angulus.