Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Sneakers til mænd

281 stk
281 stk
  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  -30%
  -30%
  -25%
  -25%
  -30%
  -30%
  -25%
  -30%
  -30%
  -25%
  -20%
  -25%
  -25%
  -30%
  -25%
  -20%
  -25%
  -25%
  -25%
  -60%
  -25%
  -50%
  -25%
  -25%
  -25%
  -20%
  -25%
  -30%
  -30%
  -30%
  • 1
  • 2
  • 3
  • >

  Sneakers til mænd er også til løbeturene

  Er du vild med det kick, en god løbetur giver? Når endorfinerne frigives i systemet, og når kroppen arbejder pulsen op på et både højt og effektivt niveau? Hos STYLEPIT ved vi, hvor meget en god løbetur betyder for både dit mentale og fysiske velvære. Den kan være et tiltrængt afbræk i en travl hverdag, den kan være en vigtig del af et større træningsprogram – for dig er den måske noget helt tredje? Uanset, hvad du bruger dine løbeture til, er én ting sikker: De rette sko er alfa og omega for både løbeoplevelsen, din krops præstation og dit generelle velbefindende både under og efter løbeturen. Hos STYLEPIT finder du, i vores udvalg af sneakers til mænd, en perlerække af gode bud på dit næste par løbesko. Når du skal udvælge de helt rigtige løbesko, er det vigtigt, du tænker over tyngden af skoene. De skal helst være fjerlette, så du kan få fornemmelsen af, at skoene bærer dig for hvert eneste skridt, du tager. Sådan et par sko finder du blandt andet i modellen ”Nike Free”, som naturligvis forefindes i vores sortiment med sneakers til mænd. Disse helt utroligt komfortable og lette løbesko er egentligt lavet til at få din fod til at føles, som var den helt uden sko på. Målet er nemlig at skabe de bedste vilkår for, at din fod kan udfolde sig naturligt, mens du er iført skoene. Nike Freesneakers til mænd er et teknologisk vidunder. Dette innovative og nyskabende fodtøj er baseret på 8 års intensiv forskning i fodens mekanismer i forbindelse med løb, hvilket gør det til et ideelt valg, når det handler om løbesko. Find Nike Free i flere forskellige farver og designs i vores rige udvalg af sneakers til mænd. Vi er din vej til løbesko i topklasse.

  Sneakers til mænd – en markant del af hiphoppens verden

  Hiphop-kulturen er en af de store, verdensomspændende subkulturer, som nærmest alle kender. I dens oprindelsesland, USA, findes nogle af dens største kunstnere og personligheder – heriblandt rap-musikeren, Kanye West, som er et beklædningsmæssigt forbillede for mange mennesker. Han er kendt for sin ekstravagante og glamourøse stil, der favner hiphoppens princip om at skille sig ud via beklædningen. Og det er således på dette punkt, at sneakers til mænd kommer ind i billedet. De er nemlig en fast, integreret del af de to subkulturer, hiphop og gangster-rap, hvilket der er flere grunde til: Blandt andet indeholder disse subkulturer et stærkt element med dans, nærmere betegnet breakdance, hvilket sneakers egner sig fantastisk godt til! Derudover udstråler de en unik kombination af sej, sporty elegance med et strejf af rå og stærk maskulinitet, som passer perfekt til hiphop-verdenens stærke værdisæt om markante og åbne udtryksformer. I 2009 indgik Kanye West et samarbejde med Nike om at skabe sneakers i hiphoppens og gangster-rappens ånd. I 2013 gjorde han det samme med Adidas, og begge dele viste sig at blive særdeles succesfulde foretagender. Med disse designs fik KanyeWest hiphop-kulturen gjort endnu mere tilgængelig for den almindelige forbruger. Alle kunne nu få mulighed for at få en bid af atmosfæren og stilen, hvilket også betød, at efterspørgslen på produkterne var enorm. Også på dette punkt skinner den store alsidighed igennem, der kendetegner denne slags sko. Alle kan have glæde af dem, uanset om man er en kendt hip-hop personlighed, ganske almindelig studerende eller sportsnørd. Sneakers til mænd, fra udvalget her hos STYLEPIT, er til lige netop dig.

  En vigtig faktor i sportens verden

  Ikke bare inden for hiphop-kulturen er sneakers en etableret del af beklædningsbilledet; også i sportens verden spiller de en stor rolle både i forbindelse med selve sportsudøvelsen, men også i forbindelse med sportsstjernernes personlige branding. Hvem husker ikke basketballstjernen, Michael Jordans, berømte ”Air Jordans”, som han var medvirkede til at designe for Nike? De blev lanceret for offentligheden i 1985 under stor hype, og efterfølgende blev Air-serien udvidet med et utal af efterfølgere, som for hver lancering indeholder forbedringer. Men også andre respekterede og kendte sportspersonligheder har designet sneakers til mænd og kvinder gennem tiden: Blandt andre har den berømte baseball- og football-stjerne, Bo Jackson, også designet for Nike. NBA-stjernen, Dominique Wilkins, har været i samarbejde med Reebok, og den kendte basketballspiller, Larry Johnson, har designet for Converse. Sneakers fungerer således både som et vigtigt redskab i sportens verden, såvel som en fast del af modebilledet generelt. Ønsker du at gå i Michael Jordans fodspor? Så kig på vores udvalg af ”Nike Air”, og oplev den komfort og gode pasform, som Jordan i sin tid var med til at lancere. Uanset om du er ivrig basketballspiller eller ej, vil du helt sikkert nyde den støtte, Nike Air er så berømt for. Køb dem i dag til fordelagtige priser her hos STYLEPIT.

  Sneakers til mænd fra STYLEPIT er en støtte på selv omfattende løbeture

  Træner du til dit næste maraton – eller måske halv-maraton? Og leder du efter sko, der kan være dig en trofast følgesvend gennem alle de mange kilometer? Så vil du finde svaret i vores udvalg af sneakers til mænd. Vi har sørget for at have så rigt og varieret et udvalg, at det også indeholder sko til dig, der skal bruge dem til specifikke formål såsom langdistance-løb og maratons. Når du er på jagt efter sko til sådanne formål, er der flere ting, som er vigtige at være opmærksom på; heriblandt din fods naturlige form. Er du platfodet? Har du gamle skader og derved brug for mere støtte? Så er sko med ekstra beskyttelse det bedste valg. Denne beskyttelse kan blandt andet bestå af ekstra puder, som kan omfavne og skærme foden mod stødet, når kontaktpunktet med asfalten indtræffer. Et godt bud på denne type sko er modellerne fra Asics Gel-serien. Disse sneakers til mænd indeholder særlige gel-puder, som hele tiden afhjælper den chok-effekt, der indtræder ved hvert eneste skridt, der tages i forbindelse med løb. Er din fod mere kendetegnet ved en ganske normal svang, og har du ingen tidligere skader, du skal tage højde for, kan du med fordel gå efter en sko, der giver dig en præcis fornemmelse for underlaget, og som i det hele taget har smidighed og stødabsorbering i højsædet. I vores sortiment med sneakers til mænd har vi naturligvis også et bud på en sådan type sko: Se f.eks. vores udvalg af Nike Lunarglide 6 modeller, som er lige præcis den type sneakers til mænd, der aldrig svigter. Modellen har en unik evne til at tilpasse sig den individuelle fods form og behov, hvilket betyder, at du selv efter lang tids løb vil føle høj fleksibilitet kombineret med god støtte. Hvad er dine præferencer og behov? Uanset hvad, finder du svarene på din søgen i vores udvalg af sneakers til mænd.

  Køb de bedste sneakers til mænd fra populære Nike

  Nike. Et af de mest populære brands, når det handler om sneakers til mænd. Et brand, hvis produkter er elsket og beundret af et utal af mennesker gennem de sidste mange år – og det med god grund. Nike er nemlig indbegrebet af kvalitet, komfort og design på højt niveau, og alle disse ting er samlet i stærk forening i hvert eneste par sko fra det populære brand. Sneakers til mænd fra Nike er et sikkert valg. Bare navnet, opkaldt efter den græske gudinde for sejr, vidner om den styrke, der ligger bag alle brandets produkter. Er du også ude efter et par af disse lækre sportssko? Så er det her hos STYLEPIT, du skal kigge! Under vores kategori med sneakers til mænd finder du et rigt sortiment med Nike sneakers. Hvad er du på udkig efter? Hvilke typer sko passer til dine behov? Mulighederne er mange, og det er helt op til dig at vælge. Er du fortrinsvist ude efter sneakers, der egner sig til gang og vandring, er de smarte Nike Air lige typen for dig! Nike Air er en af Nikes mest populære serier og er kendetegnet ved brugen af luftpuder i sålen for at give en perfekt, chokabsorberende effekt. Nike Air vil få dig til at føle, at skoene bærer dig for hvert eneste skridt, du tager. Er du nærmere på jagt efter sneakers, der egner sig til brug ved f.eks. tennis eller basketball? Så er Nike Free helt perfekte. Ligesom de egner sig til løbeture, egner de sig også til de ”fra-side-til-side”-lignende bevægelser, der opstår ved f.eks. basketball, tennis og badminton. De gør dine fødder fjerlette og øger derved både hurtigheden og præcisionen for bevægelserne. Nike Free vil med deres gode egenskaber hjælpe dig til at præstere bedst muligt. Find dem i vores udvalg af sneakers til mænd, og forkæl dine fødder med maskuline, sporty sneakers til mænd, der vil være en sand lykke for dine fødder, når du har allermest brug for det.

  Sneakers til mænd, hvor fødderne er de bedste arbejdskammerater

  Har du et job, der kræver, at du for det meste er på benene? Så kan vi hos STYLEPIT hjælpe dig med at skabe de bedste vilkår for en god arbejdsdag – nemlig ved hjælp af lækkert og komfortabelt fodtøj. For i vores udvalg af sneakers til mænd finder du sko, der kan være dine fødder en uvurderlig støtte gennem en travl arbejdsdag. Det er sneakers, der kan sikre din generelle fodkomfort selv efter mange timers krævende arbejde. Vi kan blandt andet anbefale et par super lækre Adidas Originals. Der fås flere modeller fra denne serie, men fælles for dem alle er, at komforten er utroligt høj. Således er de helt ideelle til en lang dag på arbejdet, hvor du har brug for fodtøj, du kan regne med. Har du et job, der kræver, at du går langt hver dag? Måske endda adskillige kilometer? Så gå i løbernes fodspor, og prøv et par Nike Air. For ligesom løbere har brug for en stødabsorberende sko, som bærer foden blødt og behageligt, har du det også, når det at gå er en fast del af dit arbejde. Du har brug for god og gedigen komfort. Det får du fra Nike Air! Forestil dig, at det er sidst på arbejdsdagen. Du har gået utallige skridt i løbet af dagen, og du kan brand, du er ved at være godt brugt – i hvert fald mentalt. Fysisk er det lidt anderledes, for dine fødder har det faktisk fantastisk. De har hele dagen været godt hjulpet af de effektive og behagelige luftpuder, der er indbygget i dine skønne Nike Air sneakers. Kunne du tænke dig så høj en grad af fodkomfort gennem hele arbejdsdagen? Så tag et kig på vores udvalg af sneakers til mænd, der rummer både Adidas Originals og Nike Air.

  Jeans og sneakers til mænd – et godt makkerpar

  Når et par lækre jeans komplimenteres af et par ligeså lækre sko, opstår der ren modemæssig magi! Intet kan nemlig fuldende et look som det rette fodtøj. Sneakers har i særdeleshed en unik evne til at skabe stilrene looks, der udstråler både klasse og wauw-effekt. Jeans er en af de mest brugte beklædningsdele i modebilledet, og det er faktisk også en af de beklædningsdele, der passer allerbedst i kombination med et par flotte sneakers til mænd. Her hos STYLEPIT har vi, i vores udvalg af sneakers til mænd, et væld af modeller, der vil passe perfekt til dine yndlingsjeans. Er du den lykkelige ejer af et par lækre jeans med slimfit? Så kombiner dem med de klassiske Converse. Ønsker du et smart hipsterlook? Så prøv de højskaftedeConverse modeller. De fås i flere farver, så du har mulighed for at finde den nuance, der gør sig bedst til din garderobes generelle farvespil. Til dine slim jeans vil også et par fede sneakers fra New Balance være helt perfekte. Modeller som New Balance K260 og New Balance 420 vil give dine slim fits et lækkert touch af sporty og stilren klasse, og kombineret med den høje grad af komfort får du sko, der kan det hele! Er din garderobe i stedet fyldt med casual, baggy jeans, kan du med fordel kigge i retning af Adidas Originals. Med modeller som Superstar East Rive, ZX Flux 2.0 og GAZELLE OG er du sikret sneakers til mænd, der kan indgå perfekt i det skødesløse, baggy look. Når sommeren kommer, og temperaturen stiger, må dette naturligvis også afspejle sig i skogarderoben. Derfor har vi hos STYLEPIT også sneakers til mænd, der kan matche sommerens chinos og shorts. Prøv for eksempel de smarte og sommerlige slip-on plimsolls, der er både praktiske, trendy og komfortable. Er du til et klassisk og enkelt look? Så kig på udvalget af strømlinede, smarte plimsolls fra Vans. Rocker du en mere farverig og vovet stil? Så vælg et par mønstrede plimsolls fra Jack & Jones. Dine fødder vil være dig evigt taknemmelige, når du forkæler dem med et par fede slip-on plimsolls i sommmervarmen. De er luftige, trendy, maskuline – og så fås de til særdeles fordelagtige priser her hos STYLEPIT.

  Et trendy supplement til mændenes jakkesæt

  Men ikke bare jeans er perfekte til sneakers – også top lækre jakkesæt er utroligt stilrene i kombination med dem. I vores udvalg af sneakers til mænd finder du naturligvis også nogle, der kan matche dine yndlings jakkesæt. Er du på jagt efter klassiske sko, som understreger jakkesættets elegante natur? Så gå på opdagelse i Lacostes klassiske modeller. Der fås intet mere stilrent end disse flotte sneakers til mænd. Produceret i brandts velkendte, høje kvalitet, får du her et par sko, der udstråler luksuriøs elegance. Den smukke, hvide Misano Sport HTB er et udsøgt valg til din skogarderobe. Med de rene linjer samt den karakteristiske krokodille, som er Lacostes berømte kendetegn, på siden af skoen, vil du få sko, der virkelig fuldender det maskuline gentleman-look. Er du mere til et friskt, sporty touch, så er det kendte brand, Puma, et godt bud. I vores sortiment med sneakers til mænd har vi både de sporty Puma IcraTrainer samt de mere klassiske Puma Streetballer. IcraTrainer er skarpe i designet. De vil understrege den power, som et flot jakkesæt udstråler, og de vil derfor være et sikkert valg til både forretningsmiddagen, festen eller det vigtige møde. Streetballer er sko med et stilsikkert, retro-inspireret præg. De fås i klassiske nuancer, og de er med til at fremhæve den enkle elegance. Med deres bløde lærredsstof er de bløde og behagelige at være iført. Kort sagt: Sneakers til mænd fra STYLEPIT er en sikker måde, hvorpå du kan optimere din og dit jakkesæts fremtoning. De er et godt alternativ til de ellers velkendte, blankpolerede herresko, som traditionelt bruges. Køb sneakers til mænd hos STYLEPIT i dag, og giv dine jakkesæt et trendy pift!

  Sneakers til mænd fra STYLEPIT – en gave til dine fødder

  Når du køber et par sneakers, køber du ikke bare sko. Du køber alsidig, uundværlig fodkomfort i stærk kombination med design og trend. Med andre ord er det sko, du ikke kan være foruden. Pift dit hverdagslook op med forskellige typer af sneakers til mænd, så du hele tiden har et par, der kan bruges til anledningen. Optimer din træningsoplevelse i fitness-centeret, og indtag løbebåndene, spinningcyklerne eller tag en kamp i bokseringen iført sneakers til mænd, der kan understøtte dine aktiviteter på bedst mulige måde. Optimer også din løbetræning med sneakers, der er lavet til formålet, og lad dem hjælpe dine fødder til at bære dig frem mod 1. pladsen. Anvendelsesmulighederne for sneakers til mænd fra STYLEPITS udvalg er uendelige. Giv dig selv den gave at investere i lækkert fodtøj, der både holder designmæssigt samt med hensyn til funktionalitet og praktik. Når du bestiller sneakers til mænd fra STYLEPIT, kan du, ved hjælp af vores fordelagtige leveringsbetingelser, få glæde af dem efter kun 1-2 hverdage. Bestil dine sneakers nu, og oplev, hvad de rette sko kan gøre ved både outfits, træningsoplevelser og daglig velvære. Få glæde af vores varierede udvalg, der rummer sneakers til mænd i et bredt spektrum af farver, mønstre, pasforme og funktioner. Hos STYLEPIT handler du på dine præmisser.