Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-3 hverdages levering

Sneakers dame

219 stk
219 stk
  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  -25%
  -40%
  -20%
  -40%
  -20%
  -50%
  -40%
  -40%
  -60%
  -40%
  -25%
  -40%
  -40%
  -30%
  -40%
  -40%
  -40%
  -60%
  -40%
  -30%
  -60%
  -40%
  -30%
  -40%
  -40%
  -30%
  -20%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -20%
  -20%
  -40%
  -20%
  -30%
  -40%
  -40%
  -40%
  -30%
  -30%
  -40%
  -30%
  -25%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -40%
  -30%
  -25%
  -40%
  -40%
  -30%
  -40%
  -40%
  -30%
  -25%
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -40%
  -25%
  -40%
  -40%
  -40%
  -30%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -20%
  -40%
  -25%
  -30%
  -30%
  -20%
  -30%
  -30%
  -20%
  -20%
  -40%
  -50%
  -50%
  -30%
  -40%
  • 1
  • 2
  • 3
  • >

  Sneakers til damer, der har brug for komfort og trend i hverdagen

  Der er flere grunde til, at vi hos Stylepit har valgt at satse så stærkt på et bredt udvalg af dame sneakers. En af dem er, at vi ved, hvor utrolig høj grad af komfort, der følger med et par sneakers til kvinder fra vores sortiment. Og hvis du overvejer, hvilke situationer du kan tænkes at gøre mest brug af dine sneakers til kvinder i, har du en helt særlig mulighed for at søge målrettet efter den type, som vil passe bedst til dig og dine personlige præferencer. Hvis du er en af dem, som ved, at du vil komme til at udsætte dine nye sneakers for lidt af hvert, hvis du ved, at de skal kunne holde til at løbe efter bussen i regnvejr og trave afsted på støvede grusveje om sommeren, og hvis du ved, at de skal udgøre en solid støtte for dig og dine fødder i dagligdagen, så er det værd at gå efter specifikke dame sneakers, som f.eks. har et godt og støttende skaft. Hos Stylepit kan vi blandt andet tilbyde de populære ConverseWeapon, som både har det klassiske, stilrene converse-look samtidig med, at de er helt sine egne. De har netop dette støttende, høje skaft, som omfavner din fod og derved yder en særlig support ved hvert eneste skridt, du tager. Er du ude efter et helt andet design? Så har Nike et godt bud på sneakers til hverdagsbrug. Et alsidigt sortiment er en af vores helt store styrker!

  Find de rette damesneakers i sortimentet med sneakers til kvinder

  Forestil dig, at du tager en af dine regelmæssige ture fra A til B. Det er tidligt om morgenen, duggen ligger endnu som et blidt, diffust tæppe på jordoverfladen, og fuglene høres blidt i takt med græshoppernes rytmiske hvisken fra græstotternes bund. Du nyder at bruge kroppen effektivt, og du nyder at kunne gøre det i harmoni med naturen. Samtidig brands du den lethed, det giver, at du løber i sko, der passer perfekt til netop din fod. Du brands, hvordan skoene nærmest bærer dig, og hvordan de giver dig den ultimative følelse af at kunne præstere 100 %. Stylepit er din vej til fantastiske løbeoplevelser. I vores udvalg af sneakers til kvinder finder du nemlig sko, der egner sig fortrinligt til løb. At vælge løbesko handler om at vælge sneakers, der danner et naturligt grundlag for din fod. Din fod skal hvile i sig selv, og skoene skal således underbygge og understøtte din fods cirkulære løbebevægelser. Dette gælder både med hensyn til sål, skafthøjde og den teknologiske opbygning. Hos Stylepit har vi flere gode bud på sneakers til kvinder specielt rettet mod løb, og den populære Nike W Air Zoom Structure 18 er et af dem. Denne model har lige præcis, hvad der skal til for at sikre dine fødder de bedst mulige forhold i forbindelse med løb – hvad enten det er en halv-maraton eller en kort tur i skoven. Med deres specielle puder i hælstykket og deres velsiddende fit, sikrer de, at føddernes fulde potentiale udnyttes, og derved skaber de mulighed for endnu bedre præstation, så du kan få lige præcis den gode løbeoplevelse, du er så vild med! De giver dig en stabil og sikker følelse hver eneste gang, dine fødder rammer jorden, og de 3 forskellige skumlag i mellemsålen bidrager yderligere til en let, sikker og behagelig følelse, når kontaktpunktet mellem fod og asfalt indtræffer. I vores udvalg finder du bl.a. også modellen, Nike Air Zoom Vomero 9, som ligesom Nike W Air Structure 18 har et hjælpende skumlag i hælen. Disse sko, fra vores udvalg af sneakers til damer, har også den fordel, at der på siderne af skoene findes små udskæringer i materialet, der sikrer, at der hele tiden er et godt og åndbart flow i dem. Således er du sikret en konstant behagelig temperatur på selv lange og krævende løbeture, hvor kroppen arbejder på højtryk. På begge disse modeller er skafthøjden lav, hvilket er helt ideelt til de fremadrettede bevægelser, som løb indebærer. Hvilke sko her fra Stylepit skal være dine, faste løbepartnere?

  Sneakers til damer rummer produkter, der kan hjælpe dig i dit arbejdsliv

  Har du en profession, der kræver det ypperste af dine fødder? Så kan vi hos STYLEPIT hjælpe dig med at skabe de bedste vilkår for hver eneste arbejdsdag. I vores udvalg af dame sneakers finder du sko, der kan yde den rette støtte og komfort gennem hele dagen. Der er især ét kriterie, der er vigtigt at have i baghovedet, når du skal vælge fra vores store udvalg: Dine nye sneakers skal sidde godt til omkring hælen og midter-foden, så skoen bliver 100% på plads ligegyldigt, hvor mange skridt der tages i løbet af dagen - og hvor hurtigt du tager dem. Dog skal forfoden være så tilpas rummelig, at det er muligt at bevæge tæerne frit. Det er nemlig særdeles vigtigt for din fodkomfort, at dine tæer har plads omkring sig, så blodomløbet kan flyde perfekt gennem hele dagen på trods af mange timers gang og bevægelse. Hos STYLEPIT finder du naturligvis også sneakers til damer, der kan være dig en god støtte på de lange, krævende arbejdsdage. Også på dette punkt er de forskellige modeller under typen, Nike Free, helt ideelle. For ikke bare får de dine fødder til at føles fjerlette, selv efter adskillige timers aktivitet, de medvirker også til på sigt at styrke dine fødders muskulatur. Disse sko, fra vores sortiment af sneakers til kvinder, er kort sagt sådan indrettet, at de understøtter dig, der skal gå mere end gennemsnittet. Vi er desuden glade for at kunne tilbyde dig sneakers til kvinder fra vores eget brand, STYLEPIT, som ligeledes vil være en sand lykke for dine fødder på de lange arbejdsdage. Se f.eks. vores STYLEPIT Stockholm sneakers, som på store dele af forfoden og siderne, er beklædt med åndbart mesh, der både er praktisk og lækkert at se på. Vi kan hjælpe dine fødder med at være godt klædt på til arbejdslivets udfordringer. Med sko fra vores udvalg af sneakers til kvinder, kan du medvirke til, at du hele tiden kan regne med, at dine fødder bærer dig gennem arbejdsdagen.

  Et alternativ til traditionelle sneakers

  Sneakers er alsidigt fodtøj. Det gælder både i forhold til anvendelse, men også i forhold til de utroligt mange forskellige designs og typer, der findes i vores udvalg af sneakers til kvinder. En af de mange typer er de populære slip-ons, som med deres fantastiske kombination af lette sommersko og praktiske sneakers, tager skomode til nye højder – dine fødder vil takke dig! Her i STYLEPITS sortiment af sneakers til kvinder finder du slip ons, der kan passe til lige netop din stil. Er du til et klassisk, rent look? Så prøv et par Vans U Classic Slip On, der vil være perfekte med et par sommerlige knickers på dine brune sommerben. Disse slip ons look er så klassiske, at de er anvendelige i kombination med det meste, og dermed vil de være et særdeles bredspektret element i din skogarderobe. Er du til flere detaljer? Lidt flere farver – eller måske lidt sjovere mønstre? Så er Duffy brandt, du skal gå efter! Find super lækre slip on sneakers til kvinder med smukt leopard-mønster, eller prøv de flotte og sporty modeller med smart flet-tekstur. Mulighederne er uendelige – især med så bredt et udvalg af sneakers til kvinder, som vi kan tilbyde dig. Vi kender modebilledet, og vi ved, hvad der rører sig hos de internationale trendsættere, og dette påvirker i høj grad vores sortiment, som altid er nøje opdateret og tilpasset de sidste nye strømninger. Dette gælder naturligvis også vores slip ons, der derfor vil være et lækkert, trendy touch til din garderobe. Lad et par nye sneakers være din næste gave til dig selv, og slip shopping-genet løs her hos STYLEPIT.

  Sneakers - et trendy pift til din garderobe

  Vidste du, at sneakers er et af de mest trendy typer fodtøj lige nu? Måske er det de mange anvendelsesmuligheder, måske er det den utrolige grad af komfort – eller måske er det de forskellige designs, der så let som ingenting kan inkorporeres i lige præcis de looks, du ønsker at skabe. Hvad siger du til at gå all-in med lækkert bling-bling? I udvalget af sneakers til kvinder har vi nemlig adskillige sneakers, der kan gå ind under denne kategori. Prøv f.eks. et par super lækre Vans i en fed guld-nuance. Kombiner dem med chuncky accessories samt et par lækre jeans, og du har et gennemført look, der oser af klasse. Er du mere til et retro-look? Så skulle du tage et kig på vores udvalg af de helt klassiske Converse. Du husker dem sikkert fra gadebilledet de sidste mange år. Det er nemlig sådan med disse sneakers, at de har en helt fantastisk evne til konstant at passe til det ellers så skiftende modebillede. Det gør dem til noget af det mest klassiske, du kan forkæle dine fødder med. Sæt dem sammen med et par shorts i sommervarmen, og brug dem til at forskønne dit sommerlook. Når temperaturen falder, kan de med fordel kombineres med dine yndlingsjeans og derved skabe et sikkert look med et retro- og klassisk touch. Er din stil mere i retning af feminin sødme og smuk elegance? Så er de fine modeller fra Kawasaki lige, hvad du mangler. De findes i et væld af farver, lige fra smuk lyslilla til en strålende turkis. Modellerne er lavskaftede og vil således være helt perfekte til en sommerlig kjole eller et lækker nederdel. Kawasaki sneakers giver dig den eftertragtede, kvindelige sødme samtidigt med, at de indbyder til, at du sætter et personligt præg på dem ved kombinere dem med forskellige looks fra din garderobe. Gå på jagt i vores udvalg og overvej, hvad vores sneakers til kvinder kan gøre for lige netop din garderobe.

  Sneakers til kvinder – også en del af celebrity-verdenen

  Sneakers til kvinder glæder mange rundt om i verden, og det mest fantastiske er, at de kan bruges på tværs af stilmæssige præferencer, fodformer, højde – ja, selv erhverv! Denne alsidighed har også betaget nogle af de mange celebrities, som mange af os kender fra enten musik, TV eller film. Den kendte skuespillerinde, Sarah Jessica Parker, er både berømt for sine skuespilpræstationer – men sandelig også for sin gode stil! Hun er nemlig kendt for evnen til at skabe looks, der beundres og efterlignes. I flere af skuespillerindens gennemførte hverdagslooks er der et element, der går igen: Hendes elskede, klassiske Converse sneakers, som hun sætter sammen med et væld af forskellige outfits. Og det er lige præcis det, der er smart ved de klassiske Converse sneakers til kvinder – de kan understøtte utroligt mange looks. Hos STYLEPIT finder du et bredt udvalg af Converse sneakers til kvinder. Vælg en klassisk hvid, og den kan bruges sammen med hvad som helst, eller find et mere farverigt par, som kan sætte kulør på din skogarderobe. Det er ikke kun Sarah Jessica Parker, som har taget sneakers-kulturen til sig – også sangerinden Rihanna er ofte set med sneakers på fødderne. Hvad enten det er et par fede statement sneakers fra Puma eller et par super smarte Nike sneakers, er det helt sikkert, at de er en del af et større velgennemtænkt look, som får endnu mere power med sneakers på fødderne. I vores udvalg findes både Nike og Puma, som kan hjælpe dig med at skabe det helt rette celebrity-inspirerede look. Vi gør en dyd ud af at have flere forskellige stilarter i vores sortiment af sneakers til kvinder, så hvad enten du er til klassisk skønhed som Sarah Jessica Parker, eller du er til cool og farverig stil som Rihanna, finder du, hvad du skal bruge her hos os! Hvis du ligeledes kombinerer de fede sneakers med lækre, iøjnefaldende accessories, vil du ikke kunne undgå at udstråle ren Hollywood-inspireret glamour. Gå i Sarah Jessica Parkers og Rihannas fodspor, og berig din garderobe med glamourøse sneakers til kvinder.

  Hvad er dit prismæssige behov? Hos STYLEPIT favner vi bredt

  Hos STYLEPIT betyder det meget for os at have et bredt sortiment af sneakers til kvinder. Her mener vi bredt i flere henseender: Naturligvis skal selve produkterne være modemæssigt varierede, så alle uanset stil kan forelske sig i dem. Derudover er det vigtigt for os, at prisniveauerne er forskellige, da det er vores klare overbevisning, at alle har ret til fede sneakers til kvinder. Derfor finder du hos STYLEPIT både gode sneakers til særdeles kundevenlige priser, og du finder sneakers der prismæssigt ligger lidt højere end andre. Alt sammen fordi det skal være muligt for dig at vælge pris, udseende og funktion helt og aldeles efter, hvordan dine generelle behov er. Tag f.eks. et kig på de super smarte sneakers til kvinder fra det populære brand, Cheaploader. Designet og komforten er i top, og prisen er så fordelagtig, at det ikke kan betale sig at lade være. Få dem i et væld af typer og farver. Cheaploader sneakers til kvinder er både til en varm sommerdag, hvor det skal være let og luftigt, samt til køligere dage, hvor dine fødder har brug for mere beskyttelse. Ønsker du at investere i din fodkomfort? Så har du også mulighed for det! Her kan vi anbefale brands som Nike og Asics, der hver især rummer innovative og smukt designede sneakers til kvinder. Hver eneste sko er et teknologisk, lille mirakel. Der er tænkt over alt lige fra ydre tekstilmaterialer, til hver enkel såls opbygning af lag. Vælger du en sådan langsigtet investering til dine fødder, kan vi kun sige: Du vil ikke fortryde det! Også sneakers fra disse brands fås i et utal af designs og farver, så dit valg kan tilpasses både formål og garderobe. Hos STYLEPIT er vi din vej til lækre, komfortable og holdbare sneakers til kvinder, hvad enten du er til lækre Cheaploaders, smarte Asics – eller noget helt tredje!

  STYLEPIT – stedet, hvor dine sneakers-drømme bliver til virkelighed

  Du fortjener et par sneakers i din garderobe. Hvorfor? Fordi du er stærkt afhængig af, at dine fødder har det godt. De bærer dig rundt fra sted til sted hele dagen, om det så er via stille gang eller hurtigt løb. Derfor vil vi give dig muligheden for at gøre en aktiv indsats for, at dine fødders grundlag bliver så solidt som muligt i form af komfortabelt, smart og funktionelt fodtøj. Disse kriterier bliver netop opfyldt af vores sneakers til damer. Det er en helt unik mulighed for at klæde dig smart og praktisk på én og samme tid. Om du er en sporty type, der ønsker ligeså sporty sko på fødderne, eller om du er trendy fashionista, der elsker de sidste nye, modemæssige impulser fra de internationale catwalks, så har vi svarene her hos STYLEPIT. Med vores fordelagtige leveringspolitik kan du ovenikøbet regne med at modtage dine nye sneakers inden for 1-2 hverdage. Gå på jagt i vores udvalg af Adidas Originals, Nike, Vans, Vagabond, Kawasaki – eller et af de andre, lækre brands, vi fører, og udvælg lige præcis det par sneakers til kvinder, du og dine fødder ikke kan leve uden. STYLEPIT er således stedet, du skal handle, hvis du ønsker at produkter, service og pris går op i en højere enhed. Hele vores sortiment, kundepolitik og handelsgrundlag er bygget på gedigne erfaringer, indsigt og stærkt fornemmelse for vores faglige felt. Derfor er vi en sikker vej til stil og trend til gode, kundevenlige priser. Dine nye, smarte sneakers ligger og venter på dig her hos os!

  Hvide dame sneakers passer til enhver kvinde

  De er sårbare overfor snavs, men det er nogle af de pæneste slags, de hvide sneakers. Hvide sneakers har altid været et hit, og man har set utrolig mange kendisser rende rundt i den klassiske farve. Hvorfor? Hvide sneakers passer godt til al slags tøj, især et par lækre jeans der er stumpet eller en fin sommerkjole eller nederdel. Samtidig er de med til at fremhæve et par flotte brune sommerben, de vil altid stå i en flot kontrast. STYLEPIT samler altid et stort og bredt udvalg af smarte sneakers, der passer til enhver stil, smag og budget. Pasformene varierer også meget, og vi har derfor fundet skønne modeller fra klassiske Converse, den amerikanske skogigant Nike og ikke mindst adidas Originals med deres flotte 3 striber på siden - Uanset om du derfor er på udkig efter et par klassiske eller nogle nye smarte i nye fede teknologiske materialer, er vi sikker på at have nogle smarte modeller netop til dig.