Fri fragt ved køb over 399 kr.28 dages gratis retur2-5 hverdages levering

Om stylepit.dk

Velkommen til Stylepit – stedet hvor du finder et af Nordens største og mest omfattende udvalg af modetøj til hele familien. Vores mission er at levere den bedste kundeoplevelse til hele den skandinaviske familie, som køber online. Derfor håndplukkes vores kollektioner af passionerede indkøbere med respekt for den travle familie, som har brug for at spare tid ved køb mode og inspiration til en hverdag der skal fungere. Vi skaber de bedste muligheder for et godt køb ved altid at arbejde ud fra et kvalitetsaspekt i såvel indkøb som kundeservice og levering. Hos Stylepit kan du altid forvente lidt ekstra. Det mener vi, er respekt for alle vi arbejder med og for.

I 2021 blev Stylepit opkøbt af MandM Direct Limited fra Clinton Road, Leominster, Herefordshire HR6 0SP, United Kingdom (Company Registration Number 05069228). MandM Direct Limited er ejet af den danske modekoncern Bestseller.

Over 20 års erfaring

Når du handler hos Stylepit får du over 20 års erfaring med i købet. Vi har været en af Danmarks førende online mode detailhandlere siden år 2000. Derfor kender vi også vores kunder og ved, hvordan en travl familie har brug for at kunne handle. Stylepit er i konstant udvikling, og kundeoplevelsen vil optimeres løbende, ligesom vores leverandører også kan ændre sig efter vores kunders behov. Stylepit har vundet titlen Vækst Gazelle af Børsen i seks år i træk, og har, blandt andre prestigefyldte priser, også vundet den danske e-handel Award og europæisk e-handel Award. Stylepit har sit hovedkontor i København, men sælger til hele norden.

Kontakt stylepit.dk

Tip: Du kan finde svaret på de hyppigste spørgsmål på vores kundeservice side. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os. Nummeret er: (+45) 59 20 70 75. Telefonerne er åbne Mandag - Torsdag: 09:00 - 15:00 og Fredag: 09:00 - 14:00

Spørgsmål i forbindelse med returnering

Ved returnering af varer til os henvises til vores Online retur, hvor returseddel udfyldes og returneres sammen med varerne. Har du spørgsmål dertil kan de rettes til kundeservice@stylepit.dk - husk at oplyse dit ordrenummer.

Generelle henvendelser om vores produkter og levering

kundeservice@stylepit.dk

Adresse til stylepit.dk

stylepit.dk
Laplandsgade 4A
2300 København S Tlf. (+45) 59 20 70 75
CVR: 25 28 65 10

Vi ser frem til at høre fra dig!

Jobs

Se ledige stillinger

Kvalitet

Vi er en tillidsskabende, løsningsorienteret virksomhed, hvis serviceniveau altid overstiger forventningerne.

Respekt

Vi møder kunder og partnere som vi selv ønsker at blive mødt

Passion

Vi inspirerer vores kunder gennem vores dedikerede partnerskaber og online forretning.

Stylepits mission:

Vores kunder vil, hele vejen gennem virksomheden, møde en personlig og inspirerende oplevelse hos stylepit, som understøtter familiens modevalg. Kunden vil opleve hurtigt levering, let returnering og den bedste kundeservice. Kunden vil anbefale stylepit til familie og venner for stylepit altid overgår forventningerne.