FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Handsker til mænd

3 stk
3 stk
  -50%
  -50%
  -60%

  Kvalitet, funktion og stil

  Handsker er uundværlige det meste af året. Det er et praktisk stykke beklædning, der kræver perfekt komfort og materialer af højeste kvalitet. Hos STYLEPIT ved vi, at handsker er et vidt begreb, der dækker over mange ting. Derfor har vi samlet et unikt udvalg, hvor du kan finde lige dem, der passer til dig. Til den formelle lejlighed eller blot den stilbevidste hverdag, tilbyder vi blandt andet elegante læderhandsker fra Tiger Of Sweden, der er kendt for deres evigt stilsikre produkter. Du kan også finde de alsidige handsker fra Lacoste i 100 % uld, der går til alt og er perfekte til cykelturen på arbejde. Når du suser ned af skipisterne i Schweiz eller skal overleve den danske vintervind, tilbyder vi tilgengæld kvalitetssikret og ekstremt funktionelle skihandsker fra Salomon. Skihandsken har en Gore-Tex membran, der gør den både vandtæt og åndbar. Perfekt til den bidende kulde og våde sne. STYLEPIT tilbyder også mere raffinerede og frække fingerløse og farverige handsker fra Konrad eller Humör, der sørger for, at du altid forlader hjemmet stilbevidst og humoristisk – selv i Danmarks grå vintermørke.

  STYLEPIT – Den bedste handel og det bedste udvalg

  Kig rundt i det unikke og alsidige udvalg på STYLEPIT og find det sæt handsker, der passer bedst til dig. Et bredt udvalg betyder mange muligheder. Husk på, at vi hos STYLEPIT derfor har sikret dig de bedste handelsbetingelser, så du bekymringsfrit kan bytte dine varer inden 50 dage og finde frem til netop det produkt, du har brug for. Behovet for handsker kan opstå pludseligt i Danmarks omskiftelige årstider, så hvis du shopper hos STYLEPIT, sørger vi for varme og komfortable hænder efter blot 1-2 hverdage. Bliv klar til kulden – shop hos STYLEPIT.

  De bedste og mest trendy handsker finder du her

  Vi har mange smarte handsker til mænd på STYLEPIT. Konrad har flere handsker at vælge mellem, som er anderledes og smarte. Er du mere til et klassisk look i den bedste kvalitet, så har vi Polo Ralph Lauren i både merinould og læder. Et par handsker fra The North Face kan garantere, at du holder varmen ned til meget lave temperaturer, og er som skabt til skiferien. Derudover kan finde handsker fra for eksempel Humör, Lacoste, Jack & Jones og Tiger of Sweden. Du vil hurtigt finde det perfekte par handsker til mænd på STYLEPIT, og når du kommer så langt, så vil du også opdage, at vi har gratis* fragt og bytte på vores lækre varer til dig. Husk, at der er hele 50 dages returret.

  Bliv smart og varm med handsker til mænd

  Det kan være svært at holde varmen, når vejret bliver koldere, og især når det handler om hænderne. Et par handsker til mænd kan let sørge for, at du ikke behøver at få frosne fingre. Du kan stikke hænderne i et par handsker, som både er varme og smarte. Der findes mange forskellige slags handsker, så alle dine krav bliver opfyldt. Hvis du gerne vil bruge din mobil, uden at skulle tage handskerne af, så findes der handsker uden fingre og touchscreen-handsker. Du vil også hurtigt få varmen i et par luffer eller kunne bevare din bevægelighed i et par handsker af skind. Du bestemmer helt selv, hvilke handsker du synes passer bedst til dig. Handsker til mænd er også moderne, fordi de sammen med et smart halstørklæde kan vise, at du er sofistikeret og har god stil. Bare fordi det bliver vinter, behøver du ikke gå på kompromis med din tøjstil.