Fri fragt ved køb over 399 kr.Returner julegaver indtil 1. feb.1-2 hverdages levering

Kjoler dame

773 stk
773 stk
  -50%
  -15%
  -25%
  -40%
  -25%
  -50%
  -30%
  -50%
  -25%
  -50%
  -25%
  -50%
  -50%
  -25%
  -25%
  -40%
  -60%
  -30%
  -25%
  -60%
  -70%
  -25%
  -50%
  -40%
  -25%
  -60%
  -30%
  -25%
  -60%
  -50%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -15%
  -25%
  -30%
  -15%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -40%
  -25%
  -60%
  -25%
  -25%
  -25%
  -70%
  -15%
  -15%
  -25%
  -15%
  -15%
  -25%
  -25%
  -25%
  -60%
  -60%
  -25%
  -50%
  -50%
  -25%
  -25%
  -25%
  -40%
  -60%
  -40%
  -50%
  -15%
  -40%
  -25%
  -40%
  -25%
  -25%
  -60%
  -25%
  -70%
  -40%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -40%
  -40%
  -50%
  -50%
  -15%
  -60%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -50%
  -25%

  Lange kjoler er kommet for at blive

  Den lange kjole har før i tiden været tiltænkt de store festligheder. Her valgte mange kvinder at finde en perfekt lang festkjole, der til enhver tid kunne imponere. Kjolerne kom i alverdens afskygninger med smukke snit, delikate detaljer og fantastiske farver. Men i dag er den lange kjole blevet et allemandseje – både til hverdag og til fest.

  For inden for de seneste 10 år har vi set meget til maxikjoler. Betegnelsen er blevet synonym med de lange kjoler, men hvor der her er gjort plads til, at du kan finde noget til enhver anledning. En maxikjole bliver ofte brugt om de mere afdæmpede hverdagskjoler, som du kan bruge hele året rundt.

  Det har givet kvinder muligheden for at vælge lange kjoler til garderoben, der holder sæson efter sæson. For er du på udkig efter en maxikjole til sommer eller lange, hvide kjoler, finder du det lige her på siden. Du kan være sikker på at gøre et godt køb hver eneste gang. For maxikjoler er kommet for at blive.

  Brug din maxikjole til hverdag på din egen måde

  Der er noget helt fantastisk ved maxikjolen. Her får du ofte en lang kjole, der har et mere løstsiddende fit, og hvor små detaljer er det bærende element for kjolens elegance. Her er der rig mulighed for at gå på jagt blandt lange, sorte kjoler, der har blondedetaljer, en smuk halsudskæring eller puffede ærmer. Og særligt en langærmet maxikjole er et stilsikkert valg, der holder i mange år fremover.

  Maxikjolen kommer i mange forskellige farver og faconer. Du finder nemlig både maxikjoler med lange ærmer, korte ærmer, flere lag, maxikjoler med slids og i mange forskellige farver og mønstre. Og hvis du vil sikre din garderobe til sommeren, er maxikjolen det helt perfekte valg – uanset om du skal en tur på stranden eller til havefest.

  Hver eneste sæson kommer der nye maxikjoler til. Vil du gerne have noget mere spræl end en klassisk hvid maxikjole eller en sort, lang kjole, kan du nemt følge den spirende tendens, der har været en stor trend i mange år. Med den blomstrede maxikjole i din garderobe får du nemlig det bedste fra to verdener.

  Du får et smuk og unikt print, der giver dig en hverdagskjole, som du kan bruge på et væld af forskellige måder. Her kan du lege med dine egne detaljer og på den måde få en lang kjole, der ikke kun kan bruges til hverdag, men også til festerne. Skift dine sneakers ud med en hæl, og giv den gas med dine smykker. Derfor er maxikjolen et sikkert og solidt valg til din garderobe.

  Den klassiske festkjole

  Foruden de populære maxikjoler, der ofte er designet til hverdagens gøremål, har vi også samlet et stort udvalg af lange kjoler til fest. Her finder du både lange kjoler med ærmer, stropper, slids og sten, der giver dig et væld af muligheder for at udvælge en lang kjole lige efter din smag.

  De lange festkjoler har i mange år vundet en plads i mange kvinders garderobe. Og det er der god grund til. Her får du en sikker følgesvend til både fødselsdage, aftenarrangementer og traditionsrige sammenkomster. Der er gjort lidt ekstra ud af de lange festkjoler, hvor der er tænkt særligt meget over de feminine og elegante detaljer.

  Festkjolen kommer i alverdens afskygninger. Det handler nemlig om din stil og smag, og vi har gjort det nemt for dig at finde alt inden for lange kjoler til fest. Du finder alt fra hvide, lange kjoler til en rød lang kjole, der er et statement ved enhver begivenhed. Du kan også gå efter lidt ekstra ekstravagance med en lang kjole med bar ryg eller med slids. Vi har det hele, så du frit kan vælge.

  Den lange, sorte kjole er et must i garderoben

  Det klassiske valg er en lang, sort kjole. Når du først har en eller flere lange, sorte kjoler i din garderobe, er du sikret succes hver gang, du skal klæde dig fint på. For her får du nogle unikke muligheder for selv at styre, i hvilken retning din stil skal bevæge sig. Den lange, sorte kjole tillader i en særlig grad din egen styling med smykker, sko, taske og overtøj.

  Foruden en sort maxikjole til fest, er de sorte, lange kjoler med lange ærmer en sikker klassiker. Du kan bruge kjolen hele året rundt, og her kan du lege med de mange detaljer. Vil du gå endnu mere festligt til værks, kan du vælge en langærmet, lang kjole med slids, der er en simpel detalje med en stor portion effekt. Den fine slids er nemlig med til at gøre din sorte, lange kjole helt unik.

  Vælg ud fra dine præferencer

  At vælge en lang kjole kan være lettere sagt end gjort. For med mange mulige kandidater kan det være svært at beslutte sig for den helt perfekte kjole. Vi synes altid, at jo flere lange kjoler i garderoben, desto bedre.

  Men vigtigst af alt er, at du vælger en kjole, som du føler dig tilpas i. Kjolen bærer ikke sig selv, men derimod giver du kjolen liv. Når du vælger din kjole, bør du derfor altid tænke på, hvad du normalt føler dig godt tilpas i. Måske du bedst kan lide en lang kjole med ærmer, eller måske du ved, at farven rød klæder dig helt perfekt.

  Vi lover dig for, at der er noget for enhver smag i vores sortiment. På den måde kan du langt nemmere finde lige præcis den lange kjole, du går og drømmer om. Og finder du flere af slagsen, kan du altid snuppe dem allesammen med hjem. Vi har nemlig sørget for billige lange kjoler, der giver plads i budgettet til lidt ekstra.

  Find en lang kjole til bryllupsfest

  Hvis der er en begivenhed, hvor de lange kjoler får frit spil, er det selvfølgelig til en bryllupsfest. Det er nemlig ikke kun bruden selv, der ofte vælger en lang, hvid kjole. Mange gæster vælger at gøre det samme – dog i en anden farve. Og netop til et bryllup kan farverne få frit spil. Og vi har endda sørget for, at du som brud også kan vælge din bryllupskjole hos os.

  Står du og skal vælge en lang kjole til et bryllup, er du landet det helt rigtige sted. Vi kender nemlig til vigtigheden i at kunne finde den helt perfekte kjole. Vi har ikke skruet op for priserne, for hos os er det vigtigt, at du kan finde en billig lang kjole, der samtidig emmer af stil, kvalitet og solidt håndværk.

  Når du skal vælge lange kjoler til et bryllup, har du her en fantastisk mulighed. For til den store fest har du lov til at lade prinsessedrømmen leve. Som gæst er der et utal af muligheder for at finde drømmekjolen. Det kan være en rød, lang kjole med stropper og slids eller en blå, lang kjole i den smukkeste, dybe farvenuance. De lange kjoler med bar ryg er særligt populære, når det kommer til begivenheder som et stort bryllup, og det forstår vi godt. For den lille detalje gør din kjole til noget helt særligt.

  Hos Stylepit finder du lange kjoler til de bedste priser

  Hos os mener vi, at kvalitet er et afgørende element i lange kjoler. Her skal der vælges rigtigt i forhold til materiale, facon og figur. Derfor udvælger vi nøje alle de lange kjoler, som du finder i vores sortiment. Vi giver dig kun det bedste, der er på markedet her og nu, men uden det koster dig en formue.

  Vi giver dig nemlig en mulighed for at finde lange kjoler til en billig pris. Det gælder uanset, om du skal finde en maxikjole til sommer, en lang kjole med slids, en lang kjole med lange ærmer eller en helt lang, blomstret kjole. Vi giver dig et af de største udvalg af lange kjoler online, så du kan gå på jagt i et stort kjoleunivers med noget for alle og enhver.

  Men vi har også meget andet. Derfor kan du nemt shoppe hele dit outfit på vores side. Du finder et væld af smukke smykker fra de bedste leverandører fra hele verden, strømperne til de koldere dage og skoene, der sætter prikken over i’et. Hvis du ikke er på udkig efter en kjoler, der er lang, kan du naturligvis også shoppe korte kjoler hos Stylepit.

  Så gå på jagt i vores store udvalg af lange kjoler lige her. Vi garanterer dig for, at du kan fylde garderoben op med smukke styles til enhver anledning, så du altid har de sikre valg til alle begivenhederne. Vi sørger selvfølgelig for at sende det hjem til dig inden for få hverdage. Bestiller du for mere end 299 kr., leverer vi det helt gratis.