Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-3 hverdages levering

Dametøj

5814 stk
5814 stk
  -25%
  -30%
  -30%
  -40%
  -50%
  -40%
  -25%
  -50%
  -50%
  -20%
  -30%
  -20%
  -40%
  -25%
  -50%
  -40%
  -60%
  -40%
  -50%
  -40%
  -50%
  -60%
  -40%
  -20%
  -30%
  -30%
  -40%
  -50%
  -30%
  -40%
  -40%
  -50%
  -70%
  -40%
  -30%
  -60%

  Kvalitetstøj med inspiration fra den store modeverden

  Du kan købe rigtig mange af vores modeller til nedsatte priser, så hvis du ønsker at gøre en ekstra god handel, kan du f.eks. vælge ”Bedste besparelse” i bjælken herunder – eller ”Nyeste tilbud”. Der er mange penge at spare, og det giver dig mulighed for at shoppe ekstra ind til garderoben – og hvem kan ikke bruge det? Et brand, der er et must-have i garderoben, er Vero Moda. Siden 1987 har firmaet designet tøj til modebevidste kvinder, der gerne vil gå i trendy kvalitetstøj, som er inspireret af den sidste nye, hotte mode fra de internationale catwalks – til den helt rigtige pris. Helena Christensen, Kate Moss og Claudia Schiffer er nogle af de topmodeller, der har været Vero Modas ansigt, og som har været med til at sikre brandt stor popularitet. Her hos STYLEPIT fører vi et stort udvalg af tøj af brandt, så få fyldt op på hylderne og i klædeskabet med sæsonens must-haves og nyeste trends.

  Slå dig løs i vores slaraffenland af tøj

  Alt fra strømper til vinterjakker finder du lige her hos STYLEPIT, og når du handler hos os, kan du forvente at modtage dit nye lækre tøj allerede efter 1-2 hverdage. Så mangler du en fed, kort kjole til festen i næste weekend, kan du roligt shoppe her hos os og vide, at den når frem i tide. Du kan fuldende dit look med skønne accessories og lækre sko, som du også finder lige her. Så bliver det ikke meget bedre, vel? Du shopper, lige når det passer dig, for hos STYLEPIT har vi altid åbent og byder dig velkommen.

  STYLEPIT, moderigtigt tøj når du har tid til at handle

  Ligegyldigt hvad du søger efter, så finder du det her hos STYLEPIT til kvinder. Hos os kan du vælge mellem mere end 260 forskellige brands indenfor damemode. Hos STYLEPIT til kvinder kan du finde produkter fra VILA, Didriksons, Pieces, Tommy Hilfiger og mange flere. Ligegyldigt om du leder efter tøj, sko eller accessories, så finder du det helt sikkert her. Du finder tøj og accessories i mange forskellige stilarter, farver og brands. Du kan med sikkerhed finde det, som du lige står og mangler, hvad enten det er til den næste fødselsdag eller løbetur. Husk, at når du handler hos STYLEPIT, har du altid 50 dages returret og gratis* fragt og bytte, det er din garanti for en god handel.

  STYLEPIT til kvinder – alt hvad du har brug for

  Hos STYLEPIT til kvinder finder du alt, hvad du har brug for, vi har nemlig samlet det hele et sted. Hos os kan du købe alt i tøj, sko og accessories. Du finder det hele i et bredt udvalg af kendte brand hos os. Hvad enten du leder efter nye bukser til kontoret, en elegant aftenkjole eller lækkert undertøj, vil du kunne finde det, du søger efter, hos STYLEPIT. Her på siden finder du et bredt udvalg af moderigtigt tøj og accessories, du finder altid de nyeste brands, trends og stilarter. Leder du efter streetwear, modetøj eller designerbrands? hos STYLEPIT kan du shoppe efter din personlige tøjstil. Du finder både tøj, sko, tasker og matchende tørklæder. Hvad enten det er til fest, hverdag eller arbejde, så kan du helt sikkert finde det hos STYLEPIT til kvinder. Gå ind på hjemmesiden og lad dig inspirere.