Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-3 hverdages levering

Calvin Klein

347 stk
347 af 18428 stk
  -40%
  -25%
  -30%
  -25%
  -30%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -40%
  -40%
  -50%
  -40%
  -40%
  -30%
  -50%
  -30%
  -30%
  -40%
  -30%
  -50%
  -60%
  -40%
  -70%
  -40%
  -30%
  -40%
  -50%
  -50%
  -40%
  -40%
  -30%
  -30%
  -40%
  -40%
  -50%
  -40%
  -50%
  -30%
  -50%
  -40%
  -40%
  -50%
  -40%
  -50%
  -50%
  -40%
  -40%
  -40%
  -50%
  -50%
  -50%
  -40%
  -50%
  -40%
  -40%
  -50%
  -30%
  -60%
  -50%
  -30%
  -30%
  -40%
  -25%
  -30%
  -25%
  -30%
  -40%
  -30%
  -30%
  -30%
  -50%
  -30%
  -40%
  -30%
  -25%

  Lækkert undertøj og sofistikerede dufte til både ham og hende

  Kvalitet, luksus og design er nøgleord for det kendte brand. Blandt vores produktudvalg vil du kunne finde et stort udvalg af det lækre og luksuriøse Calvin Klein undertøj til både ham og hende. Hvad med en smuk sort blonde bh, der passer perfekt ind i din basisgarderobe, og som fås i den helt rigtige pasform? Hos STYLEPIT har vi et stort udvalg af både bh’er med og uden bøjler. Det kan også være, at boxershortsene derhjemme i skuffen trænger til en udskiftning? I så fald vil du også kunne finde et par lækre boxershorts i det klassiske design til ham. Du vil også kunne finde et stort udvalg af smarte basistrusser i lækkert materiale til hende. Med undertøj fra det kendte brand er du sikret god komfort og kvalitet fra inderst til yderst, og du finder smukt undertøj hos os, hvad enten du er til det helt enkle look eller du søger noget med lidt flere detaljer, mønstre og blonder. Foruden undertøj er brandet i særdeleshed også kendt for sine diskrete og sofistikerede dufte. Hos STYLEPIT vil du derfor også kunne finde et stort udvalg af Calvin Klein parfume, dufte og deodoranter, så du er sikret den helt rigtige duft hele dagen igennem. Vi forhandler også lækkert Calvin Klein nattøj, som er produceret i bløde kvalitetsmaterialer.

  Luksuriøst design til både kvinder og mænd siden 1968

  Det amerikanske brand blev startet i 1968, og har siden oplevet en markant succes. Modehuset er internationalt kendt, og har mange bestsellere såsom det lækre Calvin Klein undertøj, Calvin Klein tasker, ure og mange flere. Brandet har underbrandsne Collection, Platinum Label, Jeans and Underwear. Under disse brands laves flere kollektioner af jakkesæt til både mænd og kvinder, kjoler, jeans, undertøj, smykker, parfume, solbriller, sko, tasker, badetøj, sports wear og meget mere. Fælles for dem alle er det sofistikerede og stilrene design, der har slået igennem i flere årtier. Calvin Klein universet er altså stort, gennemført og sofistikeret på alle måder, så hvorfor ikke sikre dig nogle af de lækre kvalitetsprodukter allerede i dag?

  Til den modebevidste og sofistikerede mand

  Calvin Klein sandals er stilrene designs, der er fremstillet med stor erfaring og flair for mode. Det er fodtøj til den moderigtige mand, der elsker at klæde sig stilfuldt og går op i de enkle detaljer. Det er klassiske designs i behagelige og luftige modeller, der passer perfekt til sommeroutfittet. Her hos STYLEPIT finder du et varieret udvalg af Calvin Klein sandals til mænd. Alt efter sæsonens trends finder du dem i forskellige farver og modeller. Det er fodtøj, der byder op til sommer, sol, og frisk luft imellem tæerne. Calvin Klein sandals skabes i stilrene designs, der passer til de fleste looks. Det ikoniske brand benytter de bedste materialer, så du altid får et produkt, der opfylder alle behov. Mærkets kollektioner kendetegner sig ved sofistikerede designs med enkle og bløde detaljer. Disse kendetegn er at finde i Calvin Klein sandals igennem deres sarte farver, og unikke detaljer foruden det ikoniske og minimalistiske logo, der præger dem. Gå sommeren i møde med stilrene og klassiske Calvin Klein sandals, og køb dem her hos STYLEPIT, hvor du får gratis* fragt og bytte samt 50 dages fuld returret.

  Moderigtige designs med stilrene toner

  Skaberen af det eftertragtede brand er en herre af samme navn. Den amerikanske modedesigner, Calvin Klein, blev født i 1942 og åbnede sin første butik i 1968 i New York. Mærket blev hurtigt kendt for det stilrene og enkle unisex-prægede undertøj, der for alvor fik deres navn på alles læber. I 1990 gav tendensen til et minimalistisk look i modeverdenen et nyt boost til Calvin Kleins elegante produkter i sarte farver og gjorde dem endnu større. I dag skaber de eftertragtede varer lige fra smykker og parfumer til modetøj og træningstøj og er et af verdens førende brands inden for modeverdenen. De sofistikerede og stilrene designs har vundet modeelskeres hjerter verdenen over og gjort mærket til trendsætter og modeikon. Elsker du også mode, og finder du det lækre i enkle og stilrene designs, så skal du vælge Calvin Klein sandals til de varme sommerdage. De fremstilles blandt andet af fleksibelt gummi med nøje udtænkte stropper, der skåner dine fødder, og holder dig komfortabel.

  Calvin Klein Sandals er perfekte til en varm sommerdag

  Calvin Klein sandals sætter et ekstra pust af elegance og stil til dit sommeroutfit. De egner sig perfekt til en varm dag på stranden eller en solrig dag i haven. De behagelige og lette modeller giver dine fødder plads til at ånde. Med de varierende farver, modeller og enkle designs, får du et sofistikeret sommerfodtøj, der giver plads til at udtrykke din personlige stil. Tag et par lette shorts og en klassisk T-shirt på til dem, og du er klar til at nyde sommeren med god stil. Med det trendsættende og eftertragtede brand er du sikret altid at være med på moden. Køb dem her hos STYLEPIT til konkurrencedygtige priser, og fuldend dit stilrene sommerlook med det lækre fodtøj. Gå sommeren i møde med moderigtige, komfortable og åndbare Calvin Klein Sandals.

  Køb Calvin Klein Undertøj & Sokker hos STYLEPIT

  Drømmer du om god kvalitet – også når det gælder sokker og undertøj? Så har vi, hvad du søger her hos STYLEPIT. Vi forhandler nemlig et rigt udvalg af Calvin Klein undertøj & sokker. Skal der et komfortabelt element ind i herregarderoben, så tag et kig på vores udvalg af Calvin Klein undertøj og sokker til mænd. Er du ude efter lækre, feminine styles til kvindegarderoben, finder du ligeledes oceaner af muligheder i vores sortiment af Calvin Klein undertøj & sokker til kvinder. Når du handler her hos STYLEPIT, vil du opleve, at vi har et fortrinligt serviceniveau, hvis ypperste formål er at give dig den bedst mulige shopping-oplevelse. Derfor giver vi dig bl.a. gratis* fragt og bytte samt hele 50 dages returret. På den måde kan du uden problemer bytte til en anden størrelse eller model, hvis behovet skulle opstå. Hos STYLEPIT ved vi, hvilke ting der er vigtige, når du handler online, og derfor er effektiv ekspedition en grundlæggende del af vores leveringspolitik. Vi sender nemlig allerede inden for 24 timer, såfremt du bestiller på en hverdag, så du på den måde kan modtage dine køb hurtigst muligt. Så snart pakken er afsendt, giver vi dig mulighed for at spore den, så hele tiden kan følge med i, hvor den befinder sig.

  Komfort i højsædet

  Kender du følelsen af velvære, når tøjet bare sidder, som det skal? Med Calvin Klein undertøj & sokker er du sikret en sådan følelse hver eneste gang, du har det på. Producenterne bag er helt bevidste om, hvor essentielt det er for din daglige komfort, at bl.a. undertøjet sidder behageligt og godt. Selvom det er en af de vigtigste beklædningsdele, skal det faktisk føles som om, du ikke har det på. Hvordan opnår Calvin Klein så det med brandets lækre undertøj? Opskriften er enkel: Godt håndværk, lækre tekstiler og exceptionelle materialesammensætninger. Dertil lægges et solidt team af designere, der udtænker de bedst mulige pasforme og modeller samt god, gedigen erfaring inden for området. Dette gælder ikke bare brandets undertøj – det gælder også deres komfortable sokker, der sidder som en drøm på dine fødder og sikrer dig komfort hele dagen igennem.

  Gode materialer giver de bedste vilkår

  Calvin Klein undertøj & sokker er et sikkert valg. Med disse produkter får du nemlig nøjagtigt, hvad der skal til for at opnå optimal komfort i hverdagen. De lækre trunks og briefs kan fås i 94 % bomuld for at sikre dig naturlige materialer mod huden. Der er tilføjet 6 % elastan for at gøre dem så elastiske, at de smyger sig om kroppen og derved skaber en let og behagelig følelse, når du har dem på. Er du mere til tights, indgår det også i STYLEPITs udvalg af Calvin Klein undertøj & sokker: Med en blanding af 82 % polyester og 18 % elastan får du her et par underbukser, der sidder helt fantastisk! De omfavner din krops naturlige former og er så diskrete i materialet, at du uden problemer kan bære hvad som helst uden på dem. Forkæl dig selv med Calvin Klein undertøj & sokker.

  Køb Calvin Klein Undertøj & Sokker hos STYLEPIT

  Drømmer du om god kvalitet – også når det gælder sokker og undertøj? Så har vi, hvad du søger her hos STYLEPIT. Vi forhandler nemlig et rigt udvalg af Calvin Klein undertøj & sokker. Skal der et komfortabelt element ind i herregarderoben, så tag et kig på vores udvalg af Calvin Klein undertøj og sokker til mænd. Er du ude efter lækre, feminine styles til kvindegarderoben, finder du ligeledes oceaner af muligheder i vores sortiment af Calvin Klein undertøj & sokker til kvinder. Når du handler her hos STYLEPIT, vil du opleve, at vi har et fortrinligt serviceniveau, hvis ypperste formål er at give dig den bedst mulige shopping-oplevelse. Derfor giver vi dig bl.a. gratis* fragt og bytte samt hele 50 dages returret. På den måde kan du uden problemer bytte til en anden størrelse eller model, hvis behovet skulle opstå. Hos STYLEPIT ved vi, hvilke ting der er vigtige, når du handler online, og derfor er effektiv ekspedition en grundlæggende del af vores leveringspolitik. Vi sender nemlig allerede inden for 24 timer, såfremt du bestiller på en hverdag, så du på den måde kan modtage dine køb hurtigst muligt. Så snart pakken er afsendt, giver vi dig mulighed for at spore den, så hele tiden kan følge med i, hvor den befinder sig.

  Komfort i højsædet

  Kender du følelsen af velvære, når tøjet bare sidder, som det skal? Med Calvin Klein undertøj & sokker er du sikret en sådan følelse hver eneste gang, du har det på. Producenterne bag er helt bevidste om, hvor essentielt det er for din daglige komfort, at bl.a. undertøjet sidder behageligt og godt. Selvom det er en af de vigtigste beklædningsdele, skal det faktisk føles som om, du ikke har det på. Hvordan opnår Calvin Klein så det med brandets lækre undertøj? Opskriften er enkel: Godt håndværk, lækre tekstiler og exceptionelle materialesammensætninger. Dertil lægges et solidt team af designere, der udtænker de bedst mulige pasforme og modeller samt god, gedigen erfaring inden for området. Dette gælder ikke bare brandets undertøj – det gælder også deres komfortable sokker, der sidder som en drøm på dine fødder og sikrer dig komfort hele dagen igennem.

  Gode materialer giver de bedste vilkår

  Calvin Klein undertøj & sokker er et sikkert valg. Med disse produkter får du nemlig nøjagtigt, hvad der skal til for at opnå optimal komfort i hverdagen. De lækre trunks og briefs kan fås i 94 % bomuld for at sikre dig naturlige materialer mod huden. Der er tilføjet 6 % elastan for at gøre dem så elastiske, at de smyger sig om kroppen og derved skaber en let og behagelig følelse, når du har dem på. Er du mere til tights, indgår det også i STYLEPITs udvalg af Calvin Klein undertøj & sokker: Med en blanding af 82 % polyester og 18 % elastan får du her et par underbukser, der sidder helt fantastisk! De omfavner din krops naturlige former og er så diskrete i materialet, at du uden problemer kan bære hvad som helst uden på dem. Forkæl dig selv med Calvin Klein undertøj & sokker.