Stylepit
FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKKRETURNER INDTIL 1. FEB.1-2 dages levering

Zizzi

1 stk
1 af 9245 stk
  -70%

  Om brandet Zizzi

  Som tidligere nævnt blev brandt Zizzi grundlagt i det meget runde år 2000. Brandet gik stik imod tidligere tiders skik og brug i tøjbranchen, og begyndte at fremstille trendy plus size tøj til alle de kvinder, som hidtil kun havde kunnet finde kedeligt og uinspirerende tøj i deres størrelser.

  Med Zizzi er det at have flotte kurver ikke en barriere, for at kunne klæde sig moderne og pænt. Samtidig fremhæver designet dine smukke former, så du føler dig både moderigtigt klædt på og mere selvsikker i hverdagen.

  I dag er der mere end 120 Zizzi-butikker i hele Skandinavien, og brandet er det hurtigst voksende brand inden for plus size-genren i hele Norden. Brandet er faktisk så populært, at det er i gang med at brede sig videre ud i Europa både egne butikker og gennem over 1000 forskellige forhandlere, heriblandt også STYLEPIT.

  De imponerende tal taler helt for sig selv, og er absolut et bevis på brandts store popularitet. For Zizzi har et godt og solidt kendskab til deres kunder, og de tager højde for både komfort, klædelighed og modetendenser, når de designer nye kollektioner. Det er de tre faktorer, der går igen i alle deres kollektioner og design – og det, kunderne elsker dem for.

  Gode tips til at klæde dig stilfuldt i tøj fra Zizzi

  Som tidligere nævnt handler det i høj grad om at føle sig tilpas i sit tøj for at få den rette udstråling. For så snart du føler dig komfortabel og selvsikker, vil du også udstråle masser af positiv energi.

  Desværre går rigtig mange plus size kvinder i alt for store størrelser, og ofte også i så mange lag, at den smukke kvindekrop og alle dens former helt forsvinder.

  Men hvorfor forsøge at gemme dine kurver væk? De er jo netop en af dine forcer, så de skal fremhæves! At skabe en silhuet med former er et godt mål at have for øje og med tøjet fra Zizzi er der masser af muligheder for dette.

  I stedet for at bære baggy jeans, skal du hellere hoppe ned i et par strammere jeans. Selvom det måske føles forkert, så vil stramme jeans fremhæve din krop meget bedre end baggy jeans, der blot vil gøre dine kurver større, end de er.

  Zizzis farvekombinationer og materialer

  Som du kan se her på siden, designer Zizzi tøj inden for et bredt farvespektrum. Der er både design med en enkelt og flere eller kraftige farver. Her er både den hvide t-shirt, de sorte eller blå bukser og en mørk lang cardigan, som alle er must haves i garderoben, og de mere kulørte og mønstrede bluser, kjoler og så videre.

  De mere essentielle items gør det nemt for dig at sammensætte et afdæmpet og pænt hverdagssæt, som let kan shines op med et mere farverigt stykke tøj, der skiller sig ud fra mængden.

  Zizzis tøj følger moden, hvilket afspejles i de mange smukke blomsterprint, som er noget af det hotteste på catwalken lige for tiden. Blomsterprintene falder ind i en pæn og romantisk stil, som du på en trendy måde kan bryde med noget mere urbant så som en cowboy- eller læderjakke udenpå. Plisseret stof, broderier og statements-print er også detaljer, som findes i modebilledet, og som går igen i Zizzis tøj.

  Zizzi til hverdag og fest

  Noget som du hurtigt vil bebrand, er Zizzis evne til at designe tøj, der kan bruges både til hverdag og til fest. Det kræver blot en anden måde at style tøjstykkerne på, og på ingen tid kan du forvandle et afdæmpet hverdagsoutfit til pænt festtøj.

  De mange smukke og klædelige kjoler fremhæver dine gode sider, og lægger både op til at blive brugt alene, og til at blive kombineret med en cardigan eller jakke uden på og med en sko med lidt hæl på, hvilket gør store underværker. Hvis du er utilpas i strømpebukser, kan du sagtens kombinere kjolerne med stramme jeans eller leggings, som mange plus size kvinder føler sig mere tilpasse i.

  Uanset om du skal bruge Zizzis tøj til fest eller til hverdag, så handler det om at føle sig komfortabel og selvsikker i tøjet. Med de mange lækre materialevalg og den gode pasform, som er nøje opmålt og valgt efter at fremhæve de smukkeste kurver på bedste mulige vis, hjælper Zizzi dig rigtig godt på vej til at føle dig moderne og tilpas i tøjet – både til hverdag og til fest.

  Zizzi jakker og cardigans

  I hver af de kollektioner, som Zizzi skaber, kommer der mange smarte jakke med. Du finder derfor et stort udvalg af plus size jakker at vælge imellem. Du kan både vælge en cool sort læderjakke eller en trendy denimjakke, som begge kan bruges i den varme halvdel af året, men også fungerer rigtig godt som en slags cardigan udover en t-shirt eller en kjole. Lange og behagelige frakker finder du også fra Zizzi, og her er der forskellige materialer og farver at vælge imellem.

  Om sommeren er en blød cardigan stort set uundværlig, da den har så mange gode funktioner. Den kan f.eks. bruges som en jakke, når det bliver lidt køligt hen over aftenen, eller hvis det pludselig blæser lidt op. Zizzi har designet flere moderne cardiganer i plus size størrelser, alle i en god og blød kvalitet, som varmer godt og som er nemme at have med i tasken, når du er ude.

  Zizzi plus size bukser

  Zizzi designer mange forskellige slags bukser i store størrelser, så der er noget til enhver kropstype og til enhver smag. Du kan både finde helt normale sorte stramme jeans, som aldrig går af mode, og som er nemme at kombinere med f.eks. en farvet top.

  Kan du lide trendy detaljer så som synlige lynlåse, denim med afvaskninger eller cropped bukser, som stopper omkring anklerne? Så finder du også dette i Zizzis sortiment.

  Ved at vælge jeans med en høj talje, får de samme funktion som shapewear, da de sørger for at holde maven på plads, og giver et flot snit omkring taljen. Slim fit bukser kan desuden være med til at fremhæve dine ben og gøre dem længere at se på, og når bukserne er med elastane i, er de samtidig behagelig at have på.

  Cropped bukser og knickers er desuden gode til sommeren, hvor du kan lufte lidt af benene, uden at føle dig ubehagelig til mode. Og så kan de let kombineres med en lang kjole eller med en simpel t-shirt.

  Zizzi bluser og toppe

  Zizzi har designet mange flotte bluser og toppe i forskellige designs: med blomsterprints, med grafiske prints, med striber, med sløjfer og med gennemsigtige detaljer for blot at nævne få. Både pasform, facon, materialer og farver er varierende, og her gælder det blot om, at vælge noget, der falder i din smag.

  Udover at kende din egen smag indenfor tøj, så gælder det også om at kende din krop rigtig godt. Kig på dig selv i spejlet, og find ud af, hvad det er, du gerne vil fremhæve ved din krop, og vælg tøj ud fra dette.

  Hvis du f.eks. er glad for dine bryster, så sørg for at vælge en Zizzi top, der ikke gemmer dem væk og omvendt. Kig også efter, om det er en bluse med en dyb udskæring, og bedøm om det er noget for dig.

  Mange kvinder kan godt lide, at blusen sidder løst omkring halsen, men hvis du hellere vil fremhæve din talje, så vælg en bluse med høj hals og kombinér den med et par højtaljede jeans.

  Med Zizzi er du altid moderigtigt og flot klædt på

  Som du kan se, har Zizzi alt, hvad du har brug for, for at kunne klæde dig elegant og moderigtigt. Detaljerne, farverne og printene vil altid følge moden, fordi Zizzi er yderst opmærksomme på tidens tendenser. Så hos Zizzi vil du altid kunne finde et stort sortiment af moderne tøj i store størrelser, som er syet og fremstillet til at passe perfekt til din krop og dine kurver.