Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Y.A.S

40 stk
40 af 17851 stk
  -70%
  -70%
  -60%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -70%
  -50%
  -70%
  -70%
  -50%
  -50%
  -60%
  -50%
  -70%
  -50%
  -50%
  -40%
  -40%
  -50%
  -50%
  -50%
  -50%
  -60%
  -50%
  -50%
  -50%
  -60%
  -30%
  -70%
  -50%
  -50%
  -40%
  -70%
  -75%

  Mode og individualitet i ét med tøj fraYAS

  I 2009 blev YAS grundlagt af et forventningsfuldt og ambitiøst hold af medarbejdere, som ville skabe et brand med fokus på både mode og individualitet – en ambition, de stadig deler den dag i dag. Y.A.S. udvikler og fremstiller tøj på baggrund af denne ambition – og naturligvis på baggrunden af en passion for metervarer af høj kvalitet og suverænt designarbejde. Designerne for YAS har altid det samme mål: at skabe raffinerede silhuetter. Hos Y.A.S. er tilgangen til designprocessen nutidig, samtidig med at kollektionerne fra YAS kombinerer det rå med det feminine og elegante. Det er med dette udgangspunktog catwalkens tendenser, at YAS hver sæson lancerer kollektioner af alt fra YAS toppe til YAS shorts, som ermoderigtige, klassiske og feminine – men altid med et twist. Tøj fra YAS er perfekt til dig, der ønsker en garderobe, de passer til din personlighed og image. YAS kvinden er selvstændig og dynamisk, hvilket afspejles i hende valg af tøj og garderobe. Hun er altid først til at opdage og adoptere modens tendenser og inkorporerer derefter trenden i hendes garderobe, så den passer til hendes personlige og individuelle stil – uanset om hun skal på kontoret, i byen med veninderne eller ud på en løbetur.

  Y.A.S. SPORT – trendy sportstøj til den modernekvinde

  Som moderne kvinde er træning med stor sandsynlighed en fas tdel af din hverdag – og derfor ønsker du ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet, pasform eller udseende, når du skal vælge træningstøj. YAS har derfor udviklet en kollektion med sportstøj kaldet Y.A.S. SPORT – til dig, som også vil udstråle din personlighed og image, når du træner. Y.A.S. SPORT kollektionerne er baseret på de seneste trends fra sportsverdenen, og hver kollektion består derfor af både unikke udskæringer og iøjefaldende refleks detaljer på de manged esigns. Tøjet fra YAS SPORT er dekoret med digitale prints; nogle er specieltfremstillet til Y.A.S. SPORT, i mens andre mønstre er en videreudvikling af prints fra de resterende af YAS’s produktlinjer.

  Sådan styler du dit tøj fra YAS

  Er du på jagt efter smart dametøj, bør du besøge vores side med tøj fra YAS på STYLEPIT.dk. YAS har specialiseret sig i moderne tøj, som du nemt kan tilpasse og inkorporere i din garderobe, så det passer til din personlige stil og udstråling. Vælg fx et af de mange matchende sæt designet af YAS. Y.A.S. er eksperter i smukke og moderne prints, der går igen i deres kollektion, så du har mulighed for at iføre dig et trendy og personligt sæt bestående af en YAS nederdel samt en matchende skjorte eller YAS bukser med en top i samme print – variationerne er mange. Med et matchende sæt er du sikre tet elegant og gennemført look, uanset om sættet er mønstret eller ensfarvet – og så er det et nemt og sikkert valg, hvis du er kommet for sent ud af sengen eller har tøjkrise en fredag aften. En matchende YAS nederdel og skjorte er desuden en god investering grundet sættets mange styling-muligheder; brug sættet sammen eller hver for sig med dine yndlings jeans eller din favorit basis top. Et matchende sæt fra Y.A.S. kan desuden bruges til både hverdag og fest. Skal du ud, tilsætter du blot et par enkle stiletter, i mens et par sneakers og et matchende sæt udgør den perfekte hverdagsuniform.

  Vask og pleje af YAS bukser og YAStoppe

  Hvis du vil forlænge dit tøjs levetid, er det vigtigt, at du vasker og plejer det korrekt. Særligt materialer som uld og silke kræver påpasselighed og omhu. Det vigtigste råd er kun at vaske dit Y.A.S. tøj, når det er nødvendigt. Der ingen grund til at vaske din YAS nederdel hver eneste gang, du har haft den på. Du kan nøjes med at lufte dit tøj fra YAS i et par timer – medmindre det lugter grimt eller er blevet plettet. Derudover bør du undgå håndvask. Ved håndvask opløses vaskemidlet ikke ordentligt i vandet,hvilket risikerer at ødelægge dit tøjs farve. Det er også vigtigt, at du vælger det rette vaskeprogram ved vask af dit nye tøj fra Y.A.S. Et godt råd er atsætte dig ind i de mange vaskesymboler, som helt specifikt forklarer, hvordan det enkelte stykke tøj skal vaskes. En grundregel er dog, at skånevask og finvask, hvor en mindre mængde tøj vaskes ad gangen, er mildere end at vaske enfuld vask. Afsluttende er det afgørende, at du vælger et anerkendt vaskemiddel– gerne miljømærket – da de oftest er testet for farvebelastning og effektivitet. Desuden frarådes brug af skyllemiddel; det er både unødvendigt belastende for miljøet og har kun positive effekter på tøj, der er fremstilletaf syntetiske materialer som polyester eller viskose.

  Y.A.S – gør din stil personlig

  Y.A.S til kvinder er et mærke, der tilbyder dig feminine og legesyge produkter i et sammensurium af farver, mønstre og modeller, som du kan mixe og matche på kryds og tværs, så du fremtryller din egen personlige stil, og du udtrykker dit eget image. Prøv for eksempel de smarte kjoler og nederdele, der fremhæver form og figur på flatterende vis. Kombiner dem evt. med de flotte og farverige jakker og toppe fra mærket. Materialerne i produkterne er som oftest bomuld eller en lækker blanding af spandex og viskose, der smyger sig om kroppen og giver et flot og luksuriøst udtryk. Opgrader din garderobe med spændende og flotte produkter fra Y.A.S til kvinder, som fås til konkurrencedygtige priser hos STYLEPIT, hvor du også får gratis* fragt og bytte på dine køb. Du får samtidigt også hele 50 dages returret.

  Y.A.S til kvinder – en del af Bestseller

  Y.A.S er en del af Bestseller-koncernen, der varetager og forestår mange danske designerbrands. Mærket blev etableret i 2010 af et ambitiøst team, der ønskede at komme med et bidrag til modebilledet, hvor kvinder kunne vælge eksklusivitet og gode materialer, og samtidigt have muligheden for, at udtrykke en individuel stil og en underspillet klassisk elegance. Basen i Y.A.S til kvinder er flotte designede kjoler, lædervarer og et godt skrædderhåndværk. Disse klassiske træk, inden for mode, blandes med flotte og livlige prints, mønstre og farver, hvilket gør produkterne enestående og iøjefaldende. Det tiltaler især de kvinder, der ønsker at skille sig ud i mængden. Mærket henter sin inspiration fra internationale og store designvirksomheder, men tilpasser modetendenserne til deres egen individuelle og særegne stil, der har opnået stor popularitet, og derfor også sælges i en lang række lande. I lande som Spanien, Frankrig, Østrig, England og hele Skandinavien har man fået øjnene op for det modebevidste og trendsættende sortiment fra Y.A.S. til kvinder.