Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Viking

49 stk
49 af 17850 stk
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%

  Find moderigtige Viking gummistøvler

  Gummistøvler er i dag ikke kun et stykke praktisk fodtøj til arbejde i marken eller haven – de fås i flotte farver og designs, og det er ikke ualmindeligt at se et par flotte gummistøvler i bybilledet. Har man dem på, på vej til arbejdet, kan man altid have et par skiftesko stående, når man kommer frem. Viking producerer nogle af de flotteste gummistøvler på markedet. Det norske firma Askim Gummivarer, som senere skiftede navn til Viking, blev grundlagt i 1920. I løbet af de første fire år ekspanderede virksomheden til mere end 300 ansatte i produktionen. Mærket slog i særlig grad sit navn fast i 1929, da det på verdensudstillingen i Barcelona vandt guldmedaljen i kategorien ”Fodtøj”.

  Viking er ikke kun sorte og grønne gummistøvler

  Et par gummistøvler fra Viking er altid håndlavet og produceret i naturgummi, og både såler og overdele er produceret i den bedste mulig kvalitet.
  Tidligere fandtes gummistøvler groft sagt kun i farverne sort eller militærgrøn, men Viking har i den grad været med til at sætte kulør på denne specielle form for fodtøj, og hos STYLEPIT kan man se dem i farver som rød, blå, lyseblå, orange, lilla og meget mere.