Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-3 hverdages levering

Tiger of Sweden

7 stk
7 af 18428 stk
  -60%
  -60%
  -40%
  -50%
  -40%
  -50%
  -40%

  Meget mere end jakkesæt

  Også i det 21. århundrede er brandets toplækre og max luksuriøse jakkesæt ejet og elsket af mange. Siden 1923 har Tiger of Sweden dog også udmærket sig inden for andre områder af tøjindustrien, eksempelvis på tøjkategorier som kjoler, jakker og sko. Det kan ikke overraske, når virksomhedens baggrund tages i betragtning. Som bekendt har Tiger of Sweden rødder tilbage til skrædderfaget, hvor man med nål, tråd og målebånd kunne forvandle selv det mest kedelige stykke stof til en stilet jakke eller en perfekt tilpasset nederdel. Derfor vægtes et skarpt snit, stoffer i høj kvalitet og en fejlfri pasform ekstremt højt, når nye jakkesæt, kjoler eller jeans fra Tiger of Sweden skal designes og produceres. Og det kan mærkes. I dag sælges brandet i mange lande og bliver hyppigt brugt til både bryllupper, gallafester og de store awardshows i Hollywood. Særligt populært er det i Europa og Canada, hvor mænd og kvinder hver dag booster selvtilliden med tøj, sko og bælter fra Tiger of Sweden.

  Ny vind til Tiger of Sweden

  Efterkrigsårene var som for mange andre virksomheder hårde ved Tiger of Sweden, og 1960’erne bød på øget konkurrence fra billigere producentlande. Tiderne var hårde, men redningen for firmaet kom fra 1968-generationen. Firmaet lugtede hurtigt trenden med cowboytøj og streetwear, og så gik det pludselig stærkt igen. I dag har brandet verdensomspændende succes, og sortimentet indeholder stort set alt, som den yngre generation kan ønske sig. Jeans, undertøj, t-shirts, herrefrakker, habitter, handsker, huer og meget mere, alt sammen i den bedste skandinaviske kvalitet. En investering i beklædning fra Tiger of Sweden holder mange år frem, for netop holdbarhed er indarbejdet i produkterne. Et stort udvalg kan findes her hos STYLEPIT, for vi selvfølgelig har alle de bedste brands i verden.

  Få modet til at være dig selv

  I mere end et århundrede har Tiger of Sweden klædt mænd og kvinder på til at møde livets udfordringer med større selvsikkerhed. Brandet bygger nemlig på den overbevisning, at ægte stil handler om at have modet til at være sit autentiske selv. Stil er ikke først og fremmest skoene på dine fødder eller tøjet på din krop, men derimod måden, du bærer det hele på. Måden du bærer dig selv på. Selv det mest glamourøse outfit sygner hen og mister sin glans, hvis du ligner en undskyldning for dig selv, imens du har det på. Med sit luksuriøse udvalg af tøj, sko og accessories repræsenterer Tiger of Sweden således ikke blot de nyeste tendenser i modeverdenen og sæsonens hotteste trends. Nej, brandet repræsenterer noget langt mere grundlæggende, nemlig individualitet og selvsikkerhed. Tiger of Sweden giver mænd og kvinder modet til at være sig selv, og det er vi vilde med her hos Stylepit. For hvorfor ikke møde verden med et selvsikkert smil, en flot Tiger of Sweden-taske under armen og en grundlæggende tro på, at du er skøn, som du er? Det kan selvfølgelig være lettere sagt end gjort, men med tøj fra Tiger of Sweden får du hjælp til netop dét. Køb det her hos Stylepit og modtag din ordre inden for 1-2 hverdage.