FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Studio

1 stk
1 af 15726 stk
  -70%

  Stilfulde Studio tasker

  Studio-brandet har fokus på at ramme den nyeste mode til konkurrencedygtige priser. Her finder du toilettasker og makeup-tasker med veludførte mønstre og detaljer på, som falder perfekt ind i tidens trend. Hvert eneste design er en smuk kombination af nye moderne detaljer og klassiske linjer, som passer perfekt ind i den modebevidste kvinde og mands hjem.

  Hver gang en ny kollektion designes, tages der udgangspunkt i kundernes behov og ønsker, så taskerne altid er målrettet et bestemt segmentet og rammer den helt rigtige stil, der passer til dem.

  Taskerne er både lækkert designet udvendigt og indvendigt. De er alle udstyret med indvendige elastikstropper, lynlåse eller lommer, afhængig af, hvilken funktion de har.

  En toilettaske med ét eneste rum fungerer nemlig rigtig dårligt, for så ender alle dine ting med at ligge i en stor bunke. Det gælder også makeup-tasker, hvor der er brug for mange små rum og holdere, så makeuppen ikke blandes sammen og bliver umulig at holde styr på.

  Lækre toilettasker

  Det er især toilettasker, som Studio er kendt for, og der findes en masse forskellige udgaver. De varierer meget i størrelse, da der er stor forskel på, hvad de skal bruges til, ligesom der er stor forskel på, hvor meget de mener, at der skal være plads til på en weekendovernatning.

  Nogle bruger toilettasker hver dag, da de er smarte at opbevare sine ting i, i stedet for at have de vigtigste produkter og udstyret stående rundt omkring på badeværelset. Andre kan lide at tage toilettasken frem til f.eks. en overnatning hos kæresten eller til en weekendtur.

  Skal du være være væk i længere tid end et par dage, er der ofte brug for lidt mere plads. Derfor kan det være en god idé med toilettasker i flere størrelser, eller blot en enkelt toilettaske, som er stor i størrelsen.

  Når du klikker dig ind på det enkelte produkt, kan du se de eksakte mål på varen, og så kan du se flere billeder af tasken. Hvis du har brug for mange små rum, er det f.eks. en oplagt idé at gå specifikt efter dette.

  Du kan også få fold-ud-toilettasker fra mærket, som er meget praktiske. De kan indeholde en hel masse ting, og de er altid udstyret med mange små lommer, rum og remme, så du kan holde godt styr på dine ting og sager i tasken. Det der gør dem ekstra smarte, er, at de kan hænges op og foldes ud, så de er enormt lette at finde tingene i, når du bor på hotel, er hjemme hos kæresten eller f.eks. er på telttur.

  Rummelige kosmetikpunge

  Makeup-tasker eller kosmetikpunge, som de også bliver kaldt, er en uundværlig ting, både i hverdagen og til overnatninger uden for hjemmet. Der er dog stor forskel på kvinders makeup-samlinger. Hvor nogle blot anser to-tre produkter for uundværlige, bruger andre langt flere produkter i deres daglige makeup-rutine. Derfor finder du kosmetikpunge i både store og små størrelser fra Studio, så du kan vælge den, der passer til dit individuelle behov.

  Taskerne er fashionable og præsentable. Så udover at de opfylder det praktiske behov med en god rummelighed for flere rum indvendigt, er de også pæne og kan være med til at fuldende din personlige stil.

  En del af Cimi Beauty Bags

  Studio er en del af virksomheden Cimi Beauty Bags. Mærkets tasker henvender sig til den stilbevidste mand eller kvinde. Fashionable mønstre og farver og stærke materialer er nøgleordene for brandet, som går efter ‘storby-følelsen’ i deres tasker og andre produkter.

  Moderselskabet CimiBeauty Bags er opkaldt efter en italiener, der netop var kendt under kælenavnet Cimi. Han levede som handelsrejsende med eget firma inden han kom til Danmark tilbage i starten af 1900-tallet. Her blev den meget succesfuld, og løste bl.a. opgaver i forbindelse med Carl Jacobsens byggeri af Ny Carlsberg Glyptoteket.

  Cimi blev gift med en dansk kone, og blev boende i Danmark. Men han var fortsat tit på forretningsrejser rundt omkring i verden. Herfra hentede han mange spændende ting med hjem, bl.a. forskellige former for takser og punge. Mange år senere – i 1992 – startede Cimis barnebarn Tina Mikkelsen en ny virksomhed med hans kælenavn, nemlig firmaet Cimi Beauty Bags. Hun er vokset op med de spændende historier om hendes bedstefars mange forretningsrejser og kigget på mange af de ting, som han havde med hjem fra de forskellige lande. Så det var for at hylde ham, at hun valgte at opkalde sin virksomhed efter sin italienske bedstefar.

  Hun startede beskedent i en garage i nærheden af Esbjerg, hvor hun bor. Allerede fra starten ramte hendes tasker, spejle og beautybokse en trend i tiden. Så det hele tog hurtigt fart, så der ikke længere var plads til hende og taskerne i garagen.

  Derfor teamede i 1998 op med Glenna Jensen, som i dag er medejer af virksomheden. Over de seneste 20 år er virksomheden vokset til 11 medarbejdere, og firmaet bor i dag i helt nye lokaler i Guldager lige i nærheden af Esbjerg.

  Det er her taskerne designes, her der udarbejdes marketingstrategier og herfra firmaets produkter sælges ind til forhandlere over hele verden. Udover tasker er virksomhedens sortiment også udvidet til makeup-pensler, makeup-spejle, makeup-punge og beautybokse.

  Filosofien i virksomheden

  I Cimi Beauty Bags arbejder de ud fra filosofien om at skabe moderne toilettasker, kosmetiktasker og smykkeskrin med fokus på de små detaljer. Dette gør de ud fra stor viden og indsigt i kvinder og mænds behov til de forskellige slags tasker. Denne indsigt og prioritering har sikret virksomheden stor succes på markedet.

  Alle taskerne produceres i Asien på kontrollerede fabrikker, og resten så som design og marketing bliver som allerede nævnt udtænkt i Danmark. De er gode til at bevare et knivskarpt fokus på design, detaljer og innovation, og i at følge med i tidens trend, så deres kollektioner altid er i tråd med, hvad der er moderne. Derudover sørger de for konstant at holde priserne så lave som muligt, så du altid kan erhverve dig en trendy taske i kvalitetsmaterialer til en konkurrencedygtig pris.

  Derfor er taskerne fra virksomhedens forskellige brands også populære i mange andre lande verden over. Således sælges taskerne fra firmaets fire brands så forskellige steder som f.eks. Kina, Indonesien, New Zealand, Australien og Spanien, bare for at nævne nogle få af stederne.

  En virksomhed der tager ansvar

  Miljøet er noget, Cimi Beauty Bags vægter meget højt. Derfor spiller miljøet, og i høj grad hvor meget det belastes af produktionen af taskerne, en stor rolle i hele processen – fra design til produktion og over pakning og fragt af varerne. I materialevalget spiller det også en stor rolle, at der udelukkende anvendes materialer, der på sigt er det bedste valg ift. miljøet. Derfor er nogle af taskerne produceret af så overraskende materialer som f.eks. genbrugte sodavandsflasker. Samtidig er alle taskerne selvfølgelig også PVC-fri, da PVC er det materiale, der giver anledning til flest miljøproblemer.

  Samtidig går Cimi Beauty Bags meget op i, at både egne og underleverandørers ansatte, arbejder og er ansat under ordentlige og lovlige forhold, samt at alle ansatte har lov til at være medlem af præcis den fagorganisation eller -forening, de har lyst til. Det er vigtigt for virksomheden, at alle føler sig velkomne hos både dem selv og deres underleverandører. Derfor har de en vigtig politik omkring, at ingen må diskrimineres – hverken på grund af hudfarve, køn, religion, seksuelle eller politiske overbevisninger.

  Derfor er det også vigtigt for Cimi Beauty Bags, at de jævnligt får besøgt alle de virksomheder i Asien, som fremstiller taskerne. Gerne omkring 4-6 gange om året. Det er vigtigt for dem selv at se og kontrollere, at alle medarbejdere trives, og ligesom de kontrollerer, at underleverandørerne ikke anvender børnearbejdere eller anden ulovlig eller underbetalt arbejdskraft.

  Så når du køber en taske får fra Studio eller en af de andre tre brands i Cimi Beauty Bags, får du ikke bare et lækkert produkt, som du kan få stor gavn af i hverdagen. Du sikrer dig også, at det er produceret af firmaer og fabrikker, hvor der er styr på medarbejderforholdene, og at miljøet er blevet prioriteret højt under hele processen fra design til varen ender hjemme hos dig.

  De andre brands i Cimi Beauty Bags

  Studio er som sagt et af i alt fire brands, som hører under Cimi Beauty Bags. Et af de andre brands hedder Gillian Jones. Det er opkaldt efter den australske skuespiller af samme navn. Hun er især kendt for sin selvsikkerhed og moderigtige og personlige stil.

  Hun er en livsnyder, der elsker at rejse, og netop derfor er dette brand opkaldt efter hende. Det er nemlig kendt for dets elegante tasker i eksklusivt look. De er opdelt i flere forskellige produktlinjer, hvoraf især rejsetaskerne er meget populære.

  Vittorie er et af de andre brands i koncernen. Det er et super eksklusivt brand, hvor kun de bedste materialer anvendes til fremstillingen. Her bliver den nordiske minimalisme blandet med den elegante italienske livsstil, hvilket tilsammen skaber unikke toilettasker.

  Karen er navnet på det sidste brand, som indgå i søskendeflokken omkring Studio. De producerer tasker, hvor holdbarhed og vaskeevne noget, der prioriteres højt. Således er brandets toilettasker ofte i quiltet stof, der både er blødt og solidt og nemt at vaske. At taskerne kan vaskes, gør dem samtidig praktiske og mere brugbare over tid, og så er taskerne fremstillet meget miljøvenligt.