FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Sloggi

31 stk
31 af 10465 stk
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%

  Historien om brandet

  Det hele startede tilbage i 1979, hvor mærket for første gang kom på markedet med deres behagelige bomuldstrusser med lycra-bånde omkring taljen. Trusserne blev hurtigt populære hos kvinder i alle aldre, som tog de behagelige trusser til sig. Mærket udviklede derfor flere trusser og underbukser, og op gennem 80’erne fik de et mere sporty udseende samtidig med at komforten blev øget.

  1980’erne var også årtiet hvor mærket for første gang introducerede deres linje til mænd, som også bestod af bløde og komfortable underbukser. I starten af halvfemserne blev blondekanter også en del af Sloggis undertøjs-look, og senere er sømløse trusser også blevet meget populære fra brandet.

  Siden 1979 har mærket været i konstant udvikling, og har både redesignet deres klassikere og fulgt med de moderne tendenser. Det vigtigste er dog, at de stadig den dag i dag har enormt stort fokus på komforten. Det har gjort, at brandet er så stort og populært i hele verden, at der hvert eneste minut bliver produceret ca. 126 varer fra mærket.

  Mærket arbejder ud fra et mantra om, at undertøj der ‘ikke er ubehageligt’ ikke er godt nok. Undertøj skal være super behageligt at have på, og det skal hverken irritere eller genere i løbet af dagen, hvilket de fleste desværre ofte oplever med andet undertøj.

  En del af Triumph

  Sloggi er en del af Triumph, som også laver undertøj, og som er kendt for sin høje kvalitet og luksuriøse udtryk. Undertøjet bliver produceret i Østrig, og det er et af de bedst sælgende undertøjsmærker i Danmark.

  Mærket har mange klassikere, som bliver redesignet år efter år for at følge tidens trend, og så har det mange kollektioner med hver deres fokus. Florale er f.eks. navnet på deres luksuskollektion, som kombinerer eksklusive og romantiske blonder med høj komfort.

  Hvor Triumph har meget stor fokus på æstetik og blonder, er Sloggi et mærke som går mere op i hverdagskomfort og behagelige snit. Det er det perfekte undertøj til dig, der vil have en ubesværet hverdag med et tidløst og klassisk look under tøjet, og dig som sætter pris på, at det behagelige undertøj kan vaskes igen og igen uden at skulle tage særlige hensyn.

  Zero feel

  Zero feel er en kollektion, som fokuserer på at give dig en fri og komfortabel følelse, helt uden at du kan fornemme dit undertøj. Kollektionen består af undertøj, der er sømløst, og som naturligt følger med din krops bevægelser. At det er sømløst, betyder også, at det er svært at se, når du har tøj udenpå. Samtidig oplever du ikke, at det bukker eller fylder under dit andet tøj. Så du kan faktisk gå så vidt som til at kalde det for usynligt undertøj.

  Undertøjet er ligeledes glat og elastisk, og så støtter det kroppen rigtig godt. De gode materialer gør også, at det tilpasser sig din kropsform, og så er det silkeblødt og behageligt mod den følsomme hud.

  Det er især kollektionens to slags BH’er, som har fået rigtig meget ros og omtale. Zero feel toppen dækker et stort område, og har en rund hals. Den anden BH, som også kaldes for en bralette, har tyndere stropper og en V-formet hals. Begge støtter barmen rigtig godt, og efterlader ingen mærker på kroppen eller folder på tøjet. Kollektionen har naturligvis også underdele uden sømme, og her kan du bl.a. vælge mellem G-strenge, hipsters og trusser i matchende farver.

  Serenity

  S by Sloggi Serenity er en anden kollektion, som kombinerer høj komfort med et sofistikeret look. Serenity betyder ‘sindsro’, og det er netop dét sammen med velvære, som kollektionen sørger for at give til alle sine forbrugere. Underdelene fra kollektionen har alle bekvemme snit, og er udstyret med blødt for i skridtet. Stoffet har også en såkaldt ‘anti-pilling’-effekt, som gør, at den glatte overflade bibeholdes selv efter mange vaske.

  BH’erne fra kollektionen fås både med og uden fyld, og med og uden push-up effekt. De er alle bløde og behagelige at have på, og så sidder de godt på kroppen, og fremhæver de gode former. Stropperne er justerbare, så BH’en kan tilpasses efter din unikke krop. Det giver alle kropsformer den samme luksuriøse fornemmelse af at bære det lækre undertøj.

  Der er flere forskellige afdæmpede farver at vælge imellem, som har kant i deres look, men som samtidig ikke bryder igennem det tøj, du har på uden på. Hverken med deres farve eller deres form.

  Lækkert basistøj til undertøjsgarderoben

  Sloggi er kendt for, at deres undertøj er perfekt som basis i garderoben. Det fungerer perfekt til hverdagsbrug, hvor det er nødvendigt at komforten er høj, så du ikke behøver bruge unødig tid på irritationer eller BH’er eller trusser, der konstant skal trækkes på plads.

  Mærket har også en linje, som kaldes for Basic, hvor du bl.a. kan købe pakker med flere trusser i. Kendetegnende er, at de er tidløse og behagelige, og udført i et klassisk snit, som giver en rigtig god pasform.

  Hvis du gerne vil opdatere din garderobe med undertøj, som du kan bruge til hverdag, og som er tidløst og tåler maskinvask efter maskinvask, uden at det mister form og elasticitet, så er Sloggi Basic perfekt at investere i. Du kan finde flere forskellige modeller på denne side, og vælge den, der passer bedst til din krop og stil.

  BH’er med og uden bøjle

  Afhængig af din kropsbygning, størrelse bryster, og om BH’en skal bruges til hverdag, fest eller sportsaktivitet, er der forskel på, om en BH med eller uden bøjle er oplagt. Nogle foretrækker desuden at bruge push-up BH’er, mens andre har det mest komfortabelt i BH’er uden fyld.

  Heldigvis har Sloggi alle slags kvinder med i deres tanker, når de designer nye BH’er. Derfor kan du altid finde præcis dén model, du føler dig mest komfortabel i. Komfort er nemlig altafgørende for valg af undertøj. For når man føler sig tilpas i sit undertøj, så har man også en langt bedre og mere selvsikker udstråling.

  Hvis du vælger en BH med bøjle, vil bøjlen hjælpe med at løfte og forme brystet. Den er især god til kvinder med store barme, da bøjlen sidder godt til under brystet, og støtter det godt.

  Hvis du vælger en BH uden bøjle, er det udelukkende stoffet som sørger for at holde brystet oppe og forme det. Derfor bliver denne slags BH for det meste brugt af kvinder med lidt mindre barme. Du kan også vælge mellem BH’er med og uden justerbare stropper, med og uden blonder og i forskellige farver. Det handler blot om at sortere efter din egen smag og dine behov.

  Sloggi til mænd

  Som tidligere nævnt begyndte Sloggi i 1980’erne også at designe undertøj til mænd. Mænd fortjener nemlig i lige så høj grad som kvinder noget undertøj, som ikke gnaver eller danner folder under tøjet.

  Undertøjet til mænd fungerer som perfekt basisundertøj til hverdagsbrug, og der er både regulære underbukser og boxershorts at vælge imellem. Undertøjet er designet med et ergonomisk snit, som optimerer pasformen, og meget af det er desuden udstyret med den innovative Silver Protection Plus teknologi, som reducerer svedlugt. Det gør undertøjet enormt anvendeligt til fysisk aktivitet også, men er også rart i hverdagen, hvor svedlugten vil minimeres. Du kan også få undertrøjer til mænd, som har ekstra flade sømme, der ikke går ind og irriterer huden. Det gør dem meget anvendelige under en skjorte eller en t-shirt, og det bløde stof med lidt elastan i sørger for at sidde tæt til kroppen, uden det bliver ubehageligt.

  Sloggi hos STYLPIT

  Sloggi er et must have i undertøjsgarderoben hos dig, der prioriterer kvalitet og komfort i hverdagen, og som gerne vil have trusser og BH’er på, der ikke ses gennem tøjet. Med de mange forskellige udgaver af underbukser, toppe og BH’er som vi fører her hos STYLEPIT, er vi sikre på, at der er noget til ethvert behov og enhver smag.

  Vi følger med, hver gang der kommer en ny kollektion ud, og udvælger det bedste, så du kan fortsætte med at have behageligt undertøj på.

  Når du afgiver din ordre her på siden, sørger vi desuden for at sende den afsted hurtigst muligt, så du har den inden for de næste en til to hverdage. Skulle det vise sig, at størrelsen ikke passer, har du mulighed for at sende din varer gratis retur i op til 50 dage, og vores eneste krav er at varen skal være ubrugt.