Stylepit
FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Sisters Point

7 stk
7 af 10335 stk
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%
  -30%

  Tøj der er tilpasset unge kvinders behov

  Der findes ikke mange tøjbrands, som specielt er tilpasset de 15 – 22 unge kvinder, som stræber efter den voksne mode, men som stadig ønsker, at have en ung stil. Her er Sisters Point noget for sig. Det er ikke kun stilen, der er tilpasset de unge piger, men også størrelser, snit, og frem for alt prisen er noget der passer målgruppen, som oftest vil være på f.eks. SU eller lærlingeløn, og derfor ikke umiddelbart har det store økonomiske overskud til at følge moden. Mange unge kvinder har svært ved at finde ud af, hvordan de skal klæde sig og finde stilen som ny udklækket kvinde. brandts målgruppe har en alder, hvor man kan være usikker på sin identitet, og det kommer også til udtryk ved, hvordan man klæder sig. Man vil gerne være mere feminin, men ikke for damet og så får man øjnene op for mode. Med tøj fra Sisters Point kan det hele forenes på bedste vis.

  Succes både i Danmark og i udlandet

  Sisters Point er et dansk brand med hovedkontor i Aarhus. Men det er ikke kun i Danmark, at unge kvinder er begejstret for det unge trendy brand. Efter brandt blev grundlagt i 1994 er virksomheden vokset, og tøjet sælges nu i over 20 lande. Virksomhedens målsætning er, udover at klæde unge kvinder på i moderigtigt tøj, at bibeholde et godt forhold til både kunder og forretningspartnere. Hvordan gør man alle tilfredse? Det gør man ved at skabe og udbyde produkter i høj kvalitet, som man som forhandler kan stå inde for, og som man som forbruger er tilfreds med. Dømmer man efter den succes, som brandt har både herhjemme og i udlandet, så må man sige, at Sisters Point ved hvad det vil sige at stræbe efter det gode forhold.

  Sisters Point Jakker hos STYLEPIT

  Søger du fantastisk mode i god kvalitet til en billig pris? Så er Sisters Point jakker til kvinder noget for dig. Med sortimentet fra STYLEPIT får du et stilsikkert look. Du kan få Sisters Point jakker til alle årets tider. Jakkerne er en del af et dansk brand, der bliver inspireret af catwalkene rundt omkring i verden. brandt er tilrettelagt piger og kvinder i alderen 15-22, og derfor er jakkerne feminine, men ikke for damede, og de er tilpasset, så de passer den gennemsnitlige kvindekrop perfekt – også dem over 22. Hvis du vælger en af disse lækre Sisters Point jakker, kan du derfor ikke gå galt i byen. Og her hos STYLEPIT ved vi, hvad der er vigtigt, når man handler online. Derfor er du garanteret en sikker betaling, da vi på alle måder vil sikre os, at du får den bedst mulige oplevelse. Udover at være en tryg e-forhandler tilbyder vi også gratis* fragt og bytte og 50 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med produktet. Hvis du bestiller på en hverdag, sender vi allerede din ordre afsted inden for 24 timer, og hvis du vil, kan du med Track & Trace følge med i, hvor pakken befinder sig. Kan det blive bedre?

  Send dit Klædeskab på rette kurs

  Sisters Point gør ære i at skabe og levere de nyeste trends inden for mode og stil – og det bedste ved det hele er, at de gør det hele til en god pris, hvilket er en stor fordel for dem, der lever på f.eks. SU eller lærlingeløn. Man kan følge moden uden nødvendigvis at have det store økonomiske overskud. Sisters Point er et populært og voksende firma, der lægger stor vægt på at give deres produkter så høj kvalitet som muligt samt at udbyde den seneste mode og de helt rigtige modetrends. Når du køber Sisters Point jakker, kan du derfor være sikker på, at dit klædeskab kommer på den rette kurs. STYLEPIT kan med disse jakker garantere, at du kommer til at klæde dig i moderigtigt ungt tøj.

  Giv dig selv det bedste

  Sisters Point jakker er til dig, der vil have det bedste. Jakkerne vil med garanti dække dine behov og give et friskt pust til garderoben. Sisters Point jakker er head-turning fashion. Man behøver ikke engang at have en god undskyldning for at købe noget her - jakkerne er nok i sig selv. Lige meget om du har haft en god eller dårlig dag, så har du fortjent en af disse smækre jakker. Du vil med garanti vinde på mode-fronten, og du kan selvsikkert gå en tur gennem byen. Ikke nok med at du ser godt ud, så er Sisters Point jakker også i fantastisk kvalitet. Sisters Point jakker er lavet af holdbare materialer, der blandt andet er gode til at holde farven i vask. Det er praktisk og stilren mode, der med sikkerhed holder dig varm og lækker både i sommer- og vintermånederne. Kan man ønske sig mere?

  Køb Sisters Point bukser til den unge, modebevidste kvinde

  Drømmer du om det helt rigtige par bukser, der kombinerer kvalitet og stil med komfort? Så kan du med fordel kaste et blik på vores udvalg af Sisters Point bukser til kvinder. Her hos STYLEPIT har vi samlet et bredt udvalg af Sisters Point bukser, så du kan finde dét par, der passer bedst til dig og din personlighed; vælg mellem stramme jeans eller blødere bukser, i lækre nuancer og fede grafiske print. Hos STYLEPIT har vi gjort os umage for at lave et udvalg, der er så bredt, at du let kan finde et par, der matcher dig og din personlige stil som kvinde. For at du skal få din pakke så hurtigt som muligt, afsender vi den inden for 24 timer, så længe du foretager bestillingen på en hverdag. Desuden giver vi dig mulighed for at spore din ordre fra afsendelsestidspunktet, således at du hele tiden ved, hvornår du skal se frem til at modtage din pakke. Så drop du blot al bekymring om det praktiske, og lad os tage os af det. Imens kan du bruge din energi på at udvælge lige netop dét par Sisters point bukser, der passer allerbedst til dig som kvinde.

  Sisters Point skaber mode til den modebevidste unge kvinde

  Sisters Point er et danskejet brand, der siden ’94 har specialiseret sig i at skabe mode for primært unge kvinder i alderen 15-22 år. Brandet er velkendt og elsket af unge kvinder i mange forskellige lande - og med god grund! Sisters Point holder sig hele tiden på toppen af moden og sigter efter konstant at skabe nye, prisvenlige styles til unge kvinder, der føler for mode, stil og de nyeste trends. Sisters Point appellerer til alle kvinder; der er både noget for den ultra-feminine pige, den rå og cool tøs, den afslappede og casual kvinde, og alt imellem! Grundet brandets on-trend, prisvenlige kollektioner er deres popularitet steget støt lige siden, brandet blev grundlagt, og det har nu, foruden hovedkvarteret i Aarhus, butikker i 20 lande. Sisters Point skaber lækkert kvalitetstøj med god pasform til den selvbevidste kvinde, der ved, hvad hun fortjener.

  Gå enhver årstid i møde med flotte Sisters Point bukser

  Når du køber Sisters Point bukser hos STYLEPIT, får du et beklædningsstykke, der bliver en vigtig del af din garderobe året rundt. Du kan for eksempel kombinere et par skinny jeans med en skøn top og et par sandaler om sommeren eller en strikket jumper og et par lækre støvler om vinteren; mulighederne er endeløse, og bukserne fra Sisters Point er så stilrene og elegante, at de kommer til at passe perfekt ind i dit klædeskab. Desuden er kvalitet et vigtigt nøgleord for Sisters Point. Du får altså et produkt, der holder. Det er ligeledes til en særdeles kundevenlig pris, når du køber Sisters Point bukser her hos STYLEPIT.

  Køb skønne Sisters Point Langærmede Skjorter her hos STYLEPIT

  Du finder her på siden et lækkert udvalg af Sisters point langærmede skjorter til kvinder. Med en af vores Sisters point langærmede skjorter får du et alsidigt stykke tøj, der kan bruges på et væld af måder og i mange forskellige sammenhænge. De er simpelthen et must have i garderoben! Du får nemt og hurtigt et overblik over lige netop de modeller, der kan være interessante for dig, ved at anvende filtret til venstre her på siden. Her kan du sortere efter dine behov og krav til farve, str. og pris. Derudover har du mulighed for at ændre rækkefølgen på de viste Sisters point langærmede skjorter. Det gør du ved at vælge kriterie i bjælken herunder. Du kan f.eks. vælge at se de nyeste modeller først – eller måske dem med den største besparelse. Det er helt op til dig! Når du har fundet nogle Sisters point langærmede skjorter, der matcher dine ønsker, er det bare at trykke køb.

  Til de modebevidste piger og kvinder

  Sisters point blev grundlagt tilbage i 1994, og lige siden har målet være at kreere tøj, der følger de sidste nye trends. Tøj, der appellerer til de 15-22-årige modebevidste piger og kvinder. Inspirationen hentes på catwalks rundt omkring i verden og bliver til iøjnefaldende mode, hvor alle kan være med. Sisters point er helt med på beatet og designer nye kollektioner mange gange om året, så de altid er foran, når det kommer til sidste nye trends. Sæson efter sæson er det lykkedes Sisters point at levere tøj, der opfylder høje krav til både kvalitet, design og pris. Det er ikke uden grund, at brandt forhandles i 20 forskellige lande. Med en af vores Sisters point langærmede skjorter kan du være sikker på, at du får en skjorte, der er med helt fremme i feltet, når det kommer til sidste nye look og trend.

  En god handel med mange fordele

  Når du køber dine Sisters point langærmede skjorter her hos STYLEPIT, giver vi dig en masse fordele. Nemt og hurtigt overblik over de varer du er interesseret i, og muligheden for omkostningsfri forsendelse og bytte, har vi allerede nævnt. Derudover giver vi dig også lynhurtig levering; vi pakker og sender dine varer inden for 24 timer, når du handler på en hverdag. Du kan altså forvente at modtage dine varer allerede efter 1-2 hverdage. Skulle du have brug for hjælp, eller har du nogle spørgsmål, står vores kundeservice klar til at hjælpe dig. Du kan altid gøre en god handel her hos STYLEPIT, for vi køber stort ind og samler de allerbedste modeller og tilbud på en og samme side. Så slip din shoppelyst løs, og køb dine Sisters point langærmede skjorter lige her hos STYLEPIT – det bliver en god dag!

  Et stort udvalg af Sisters Point Shorts hos STYLEPIT

  Det kan for mange mennesker være svært at finde et par dameshorts, som opfylder alle de krav, du stiller til dem. Det perfekte par shorts skal både være komfortable, af god kvalitet og samtidig have et enestående design. De gode nyheder er, at du ikke skal lede meget længere! Her hos STYLEPIT har vi netop samlet de bedste modeller af Sisters Point shorts til kvinder. Så er det helt op til dig, hvilke shorts du vil vælge. En ting, der er fælles for Sisters Point shorts, er, at både kvalitet og design vil være i allerhøjeste kvalitet, hvilket også gør det lettere for dig at kombinere dem med resten af din garderobe. De mange modeller af Sisters Point shorts kan bruges til enhver anledning, hvad enten du skal til fest, på stranden eller bare vil bære et stykke behageligt tøj gennem dagen. Det store udvalg af Sisters Point shorts finder du lige her hos STYLEPIT.

  Et banebrydende brand

  Sisters Point er et dansk tøjbrand, som holder til i Århus. I 1994 blev brandt grundlagt og har lige siden haft stor fokus på modebranchens udvikling, og har herved skabt banebrydende designs. brandt har siden sin grundlæggelse stræbt efter at skulle være et voksende brand med fokus på den nyeste mode. brandt henvender sig til kvinder i alderen 15-22 år, som ikke vil gå på kompromis med deres stil. I dag er brandt fortsat voksende og har butikker i 20 forskellige lande. For mange piger og kvinder er det en stor prioritet at kunne købe stilfuldt tøj, som samtidig ikke er for dyrt. Da dette er noget, som brandt lægger stor vægt på, kan du købe Sisters Point shorts til en pris, hvor du sagtens kan følge med. At tøjet skal være modebevist, kommer også til udtryk i de unikke Sisters Point shorts. En anden ting, de udtrykker via deres shorts, er de innovative og kreative designs, der gør, at de er så unikke og eftertragtede.

  Feminint og innovativt tænkende

  For Sisters Point er det vigtigt at være forrest i rækken med lanceringen af de nyeste trends og designs. Derfor sørger brandt også for altid at leve op til kundernes forventninger ved at stå klar, så snart der sker noget nyt i modebranchen. For at kunne leve op til disse forventninger har de en bestemt plan, de følger, nemlig at være hurtigt tænkende og innovative mennesker. Hvis vi for eksempel kigger på et par Sisters Point shorts, vil vi se, at de er produceret i 98 % bomuld og 2 % elastane, hvilket gør, at de er komfortable at bære dagen lang og samtidig tilpasser sig din krop. Udover dette ser vi det unikke denim design, som er en klassiker inden for shorts. Det store udvalg af Sisters Point shorts finder du her hos STYLEPIT.

  Sisters Point T-shirts til de unge, feminine og trendy

  Hvis du er ude at shoppe efter nye overdele, der følger de nyeste trends og kombinerer dem med ungdommelige designs - så har du hos STYLEPIT fundet et godt sted at starte. Vi har nemlig et nøje udvalg af Sisters Point T-shirts og andre overdele fra brandt, så du kan fylde skabet helt op, som du lyster. Tøjet fås nemlig til helt rimelige priser, der er gode for studenter og andre penge-fattige mennesker. Det er ligegyldigt, hvilken trend du søger - blomster, blonder, imiteret læder - dette brand er med på moden. Desuden kan du finde en helt i top blanding af farverige og mere neutrale designs. Derved kan du købe toppe, der kan mixes og matches på tværs i din garderobe på bedste vis. Tøjet kendetegnes ved at være frisk, moderigtigt og urbant. Inspirationen fås fra internationale modescener, men moden i gadebilleder har også indflydelse på designet, så det altid er aktuelt. Detaljerne i tøjet gør det til et hit blandt unge, der holder af grafiske detaljer og nøje udvalgte, spændende tekstiler. Du kan få v-necks og turtlenecks alt efter sæsonen - det er dit valg. Du får feminine designs med rå undtagelser, der tilfører tøjet kant. Så bliver det både sødt, cool og behageligt.

  Energiske og søde Sisters Point T-shirts til kvinder og piger hos STYLEPIT

  Sisters Point T-shirts er et brand, der så dagens lys i år 1994, da det blev lanceret første gang. Siden er populariteten kun vokset på grund af de friske designs til kvinder og piger. Udvalget af tøj til hverdag og fest har gjort, at alle kan finde noget - selv uden for Danmarks grænser. brandt fås nu også i mere end 20 forskellige lande - så stilen er global og har en international appel. Målgruppen er de 15 til 22-årige - men alle af ungt sind kan være med, når der skal shoppes Sisters Point T-shirts. Prisen tilpasses også målgruppen, der oftest er unge, der kan lide at købe fedt tøj i høj kvalitet til lave priser.

  Find ideelle Sisters Point T-shirts til enhver lejlighed

  Du kan finde Sisters Point T-shirts til mange forskellige lejligheder. Der afhænger skam kun af, hvordan din stil er, og hvad du ønsker at udtrykke med dit tøj. Til fest eller fødselsdage kan bluserne kombineres med store, glitrende halskæder og høje hæle for et street og legesygt look. Til arbejdet er bluserne behagelige nok til at kunne bevæge sig i, eller du kan sidde længe på skolebænken i komfortable og lækre designs. Så kan toppene også sagtens bruges, når du tager på hyggeligt cafébesøg med veninderne bagefter. Pak dem endelig med i tasken på din næste rejse, siden tøjet er globalt og vil se godt ud i ethvert gadebillede. Udforsk verdenen og din stil i Sisters Point T-shirts.