Fri fragt ved køb over 399 kr.28 dages gratis retur1-4 hverdages levering

PULZ Jeans

43 stk
43 af 13545 stk
  -70%
  -60%
  -70%
  -70%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -60%
  -70%
  -70%
  -60%
  -60%
  -70%
  -60%
  -60%
  -70%

  PULZ Jeans bukser - Feminint og råt look

  For at skabe et tidsløst buksedesign, der appellerer til stort set alle kvinder, må man kombinere det feminine med et råt og cool udseende. Og det er netop hvad PULZ Jeans gør så godt. De stræber efter at skabe bukser, der omfatter både det kvindelige, det powerfulde og det trendy look. Med den grundtanke som rettesnor, formår de at designe bukser, der holder stilen, og som du kan være tilfredse med mange år fremover.

  Inspirationen til de nye kollektioner henter brandet mange steder fra, hvilket ses i de unikke og smukke detaljer, der præger mange af deres jeans. PULZ Jeans formår at indfange tidens dominerende stilarter, hvilket gør, at sortimentet favner både det feminine og delikate look, det rå og cool look og stilen med mange spændende detaljer. Du finder med andre ord jeans til hver en lejlighed og smag hos dem.

  Tidløst dansk design, der holder

  PULZ Jeans er dansk design med alt hvad det indebærer af fine kvaliteter. Deres jeans er lavet i lækre materialer, holder facon og farver når de bliver vasket, og bliver minimalt slidte af at blive brugt.

  Når man har fundet et par jeans man holder af, vil man gerne beholde dem i mange år. Derfor bliver PULZ Jeans lavet i slidstærke materialer, der holder form og facon, selv om du vasker dem mange gange. Det betyder, at du vil opleve at dine jeans føles tidsløse. Du kan have dem i mange sæsoner, ja endda mange år, uden at du synes du synes, de bør kasseres.

  Lækre jeans til rimelige priser

  Jeans kan være dyre. Rigtigt dyre. Men lækre jeans i god kvalitet behøver ikke koste en formue. Med PULZ Jeans får du lækre og brugbare jeans, du kan have glæde af i mange sæsoner – til en rimelig pris. Kvalitet koster, men bukserne holder et fornuftigt leje under 1.000 kr. Så det er muligt for dig at få et par jeans med lang levetid til en fornuftig pris. Deres jeans er et must-have i enhver kvindes garderobe, og det er et køb du ikke vil fortryde.

  Tøj fra PULZ Jeans

  Foruden de lækre jeans, laver PULZ Jeans også tøj til kvinder med fantastisk pasform og i gode materialer. I deres kollektion finder du også stilfulde skjorter, bluser, kjoler, cardigans m.m. Alt sammen i samme høje kvalitet og friske design. Du kan med en blanding af disse fashion items sammensætte det perfekte look. Mange produkter er inspireret af denim looket, og går således rigtig godt sammen med dine stillige denimbukser.

  Deniminspireret dametøjskollektioner

  PULZ Jeans lancerer også smarte dametøjskollektioner. Kollektionerne er overvejende deniminspirerede eller komplementerer de lækre jeans. Hvis du kigger på deres sortiment af skjorter, bluser, kjoler, cardigans mv. vil du opdage unikke muligheder for mixe på kryds tværs, og der er altid en rød tråd i kollektionerne og farvevalget. Kollektionerne har den fordel, at de med små enkle ændringer kan styles så tøjet kan gå til både hverdag og fest.

  Alle kvinder fortjener et par gode jeans

  Alle kvinder fortjener mindst ét par gode jeans, og her er PULZ Jeans et rigtig godt valg. Deres mission er at alle kvinder skal have et par jeans de elsker. Denne mission er et resultat af, at PULZ Jeans elsker kvinder, der elsker jeans. Derfor skal de beriges med det ypperste inden for denim. Og det lever de til fulde op til. Du kan altid få en jeans model hos PULZ Jeans i god kvalitet, der sidder godt på lige præcis din krop.

  Et par gode jeans er som en god veninde

  Et par lækre jeans der sidder godt, kan betragtes lidt som et godt venskab. Det gælder om at finde det rigtige match. Og når man så har fundet det, holder man fast. Et par gode jeans er uerstattelige. Dem der ikke sidder godt eller passer til din krop, dem glemmer du og smider væk. Det er denne tanke designerne hos PULZ Jeans arbejder ud fra hver dag. Tanken er, at skabe jeans, der kan blive dine favoritter. Jeans, hvis materialer og pasform er så behagelig, at du ikke har lyst til at kassere dem. Samtidig med at stilen og looket passer til din personlige stil.

  Forkæl dig selv med lækre jeans

  Forkæl dig selv med lækkerier til garderoben fra PULZ Jeans. Hvis du ikke har prøvet et par jeans fra PULZ Jeans, ja så er det på tide - vi anbefaler dem til alle. Hos STYLEPIT er vi stolte af, at forhandle dette mærke. Som forhandler, glæder vi os altid til deres spændende nyheder. Kig op og bliv inspireret som vi gør.