Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-2 hverdages levering

Privatlivspolitik

Hos Stylepit prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed meget højt, fordi vi ved, det er af højeste prioritet for den kritiske forbruger, der handler på nettet. Samtidig vil vi gerne give dig den bedst mulige oplevelse, når du bruger vores hjemmesider.

Er du logget ind, kan du til enhver tid se og redigere i de oplysninger, vi opbevarer om dig, på din profilside her.

Det kan være informationer på brugerniveau, om hvilke sider du besøger, og hvilke funktioner du gør brug af. Nedenfor kan du læse mere om de typer af oplysninger, vi indsamler, hvad vi bruger dem til, samt hvilke rettigheder du har som forbruger som følge af EU’s persondatalovgivning.

HVEM ER DATAANSVARLIG I Stylepit?

Den øverste dataansvarlige i Stylepit er Stylepit som juridisk enhed. Spørgsmål vedrørende persondata, virksomheden opbevarer på enkeltpersoner, kan indhentes ved at tage kontakt til kundeservice på telefon (+45) 59207075 eller kundeservice@stylepit.dk..

HVILKE TYPER AF OPLYSNINGER INDSAMLER Stylepit?

  • • Navn, adresse, telefonnummer, e-mail-adresse samt andre oplysninger, du måtte give os i forbindelse med oprettelse af din profil og brug af vores service
  • • Oplysninger om køb og levering af varer og tjenester, herunder varesammensætning og købshistorik
  • • Oplysninger, der sendes fra dit device, når du bruger Stylepits hjemmesider eller andre, tilknyttede hjemmesider. Det kan dreje sig om din enheds id, enhedens type, browsertypen, længden af den session, du har haft på vores site, din geografiske placering, henvisnings-URL’er, elektroniske adresser (fx IP- og MAC-adresse), terminaludstyr- og forbindelsesoplysninger, præferencer og oplysninger vedrørende din brug af Stylepits sider. Disse personoplysninger indsamles også via cookies, tracking-url'er, beacons mv.

HVAD BRUGER STYLEPIT DINE OPLYSNINGER TIL?

Når du lægger en ordre hos Stylepit eller tilmelder dig vores Anbefalinger, Nyhedsbrev eller SMS-service, indsamler vi personoplysninger om dig, som vi passer godt på. Nedenfor kan du læse mere om, hvilken personoplysninger vi indsamler, hvordan vi anvender din personoplysninger, samt om vi videregiver dine personoplysninger.

1. Behandling og fremsendelse af ordrer

Stylepit indsamler personoplysninger i forbindelse med køb for at kunne behandle og fremsende dine ordrer. Dine personoplysninger kan blive overført til Stylepits lager i Polen i forbindelse med pakning og forsendelse af varer. Herudover bliver dine personoplysninger videregivet til de eksterne samarbejdspartnere, som vi benytter i forbindelse med ekspedition og forsendelse af din ordre. Endelig kan dine oplysninger blive brugt i forbindelse med efterforskning af mistanke om svindel.

2. Markedsføring gennem e-mail, SMS og via eksterne samarbejdspartnere

Vi gør kun brug af dine personoplysninger i markedsføringsøjemed, hvis vi har dit samtykke, til at vi må tage kontakt til dig med oplysninger om gode tilbud, trends i tiden og anden brugbar information, vi tror vil være relevant for netop dig. Har du handlet hos os tidligere, bruger vi også din købshistorik til at skræddersy indhold, der kan højne din brugeroplevelse på sitet yderligere, i det omfang du har givet samtykke til det.

Hvis du er skrevet op til at modtage vores nyhedsbrev eller SMS-service, må Stylepit videregive og modtage kunde- og medlemsoplysninger og oplysninger om din køb med det formål at forbedre indkøbsoplevelsen hos Stylepit kunder, samt for at forbedre og målrette den markedsføring, vi sender til dig.

Eksempel på målrettet markedsføring kan være at vi sender mail til dig hvis du har fødselsdag, en SMS med tidlig adgang til gode tilbud, en voucher med rabatkoder eller en påmindelse om at du har varer, som ligger i varekurven.

Stylepit behandler personoplysninger til markedsføringsformål ifølge den gældende lovgivning, herunder kravet om indhentelse af samtykke før udsendelse af elektronisk markedsføring samt brugen af personoplysninger til at lave relevant, målrettet markedsføring hos tredjepartsplatforme. Disse platforme er uddybet nærmere under punkt 3 af dette afsnit. Vi gør kun brug af din personoplysninger i denne sammenhæng, hvis du har givet dit samtykke, til at vi må bruge din købshistorik til segmenteret markedsføring i henhold til indeværende Privatlivspolitik.

Fortryder du at have givet os dit samtykke og dermed ønsker, at vi fjerner dit samtykke til at optræde i vores database over e-mail-adresser eller telefonnumre, vi har tilladelse til at bruge til markedsføring hos eksterne samarbejdspartnere, kan du til enhver tid gøre det ved at kontakte vores kundeservice på telefon eller via e-mail.

For at stoppe modtagelse af vores nyhedsbreve skal du klikke på det link, der findes i bunden af hver nyhedsbrev, eller opdatere dine indstillinger på din profilside her.

For at stoppe modtagelse af SMS'er skal du sende “STOP” til 93 75 38 45.

SIKKERHED

Stylepit har i samarbejde med danske og polske revisions- og advokatinstanser kortlagt, udarbejdet og implementeret en række interne sikkerhedstiltag, der skal sikre, at vores dataprocedurer lever op til de sikkerhedsstandarder, der kræves efter den gældende lovgivning om behandling af personoplysninger, når det angår manipulation, tab, destruktion samt forebyggelse, mod at personoplysninger behandles af uvedkommende i strid med lovgivningen.

Det gælder såvel sikkerhedsprocedurer for opbevaring af personoplysninger fra kundedatabasen som beskyttelse mod misbrug af de interne medarbejderes personoplysninger. Stylepit bestræber sig altid på at beskytte personoplysninger bedst muligt, afhængig af hvordan det aktuelle trusselsbillede ser ud.

DINE RETTIGHEDER SOM BRUGER AF OG KUNDE HOS STYLEPITs websites

I henhold til EU’s lov om databeskyttelse fra 25. maj 2018 har du som kunde fået flere rettigheder. Du har ret til at få adgang til de personoplysninger, som benyttes af Stylepit, dog med visse lovmæssige undtagelser. Du har også ret til at modsætte dig indsamling og yderligere behandling af dine personoplysninger. Derudover har du altid ret til at få eventuelt ukorrekte oplysninger rettet eller slettet.

Ønsker du at gøre brug af din ret til at få tilbagekaldt dit samtykke til markedsføring, kan du frit gøre det ved at afmelde dig vores nyhedsmails eller ved at kontakte vores kundeservice på kundeservice@stylepit.dkeller tlf. +45 5920 7075. Telefonen er åben mandag til torsdag 09-15 samt fredag 9-14. Vi besvarer din henvendelse angående dine dataforhold efter senest 30 dage.

ÆNDRING AF OPLYSNINGER OG AFMELDING M.M.

Hvis du ønsker, at vi skal opdatere, ændre eller slette personoplysninger, vi har registreret om dig, hvis du ikke ønsker at modtage yderligere henvendelser fra os via e-mail eller på tredjepartshjemmesider, eller hvis du har spørgsmål til ovenstående retningslinjer, bedes du kontakte os på  kundeservice@stylepit.dk.

SLETNING

Stylepit bruger og gemmer de personoplysninger, du har givet os i forbindelse med dit køb, i op til fem år i henhold til gældende lovgivning om bogføring. I analyseværktøjer som Google Analytics opbevarer vi oplysninger om dit ordre- og kundenummer i op til 50 måneder (ca. 4 år) i henhold til de rammer, der er sat op for lagring af oplysninger i værktøjet. Herefter slettes oplysningerne automatisk.

KONFLIKTER

Alle forhold og konflikter, der måtte opstå i forbindelse med brug af hjemmesiden, er underlagt dansk lovgivning i henhold til EU’s persondatalovgivning..

OPDATERINGER AF VILKÅR

Vi opdaterer vores handelsbetingelser og privatlivspolitik løbende, i takt med at EU’s regler for personoplysninger udvikler sig efter 25. maj 2018. For at følge kommendeændringeraf vilkårene for handelsbetingelser og persondatabeskyttelse kan du holde dig opdateret på denne side. Skulle der ske større ændringer i lovgivningen, der kræver, at vi tager kontakt til kunderne igen, vil et link til denne side også indgå som led i kommunikationen..

KLAGE TIL DATATILSYNET

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på deres hjemmeside her.

Senest opdateret 17. september 2020