Stylepit
FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKKByt julegaver indtil 1. feb.1-2 dages levering

Odd Molly

1 stk
1 af 12316 stk
  -60%

  En hyldest til Molly fra Venice Beach

  Det var den svenske iværksætter og designer Karin Jimfelt-Ghatan, der i 2002 stiftede firmaet sammen Per Holknekt og Christer Andersson. Navnet og inspirationen til tøjstilen og retningslinjerne for firmaets produktudvalg hentede de tre fra Venice Beach-skaterpigen Molly, der var kendt i amerikanske skaterkredse i 1980’erne. Det skyldes især hendes evige evne til at bryde med normerne, følge sine egne drømme og altid være til stede i nuet, samt være den bedste version af sig selv, uanset hvad der skete omkring hende. Det gav hende kælenavnet Odd Molly.

  Det var denne frihedstrang, denne evne til at nyde sig selv og nuet, og evnen til at få de mennesker, der var omkring hende til at føle sig specielle, som gav næring og inspiration til Odd Molly fra starten.

  Siden har firmaet kollektion eller kollektion konverteret flere og flere kvinder til at blive som Molly. For tøjet fra Odd Molly er perfekt til at skille dig ud fra mængden, og vise at du tør være din egen ved at se fantastisk ud!

  Tøjet fra Odd Molly

  Alt tøj fra Odd Molly er produceret under bæredygtige forhold, hvor både miljø og medarbejdere er blevet godt behandlet og passet på. Samtidig er tøjet dejligt frit for farlige kemikalier og allergifremkaldende stoffer. For alle de tøjfabrikker som producerer tøj for Odd Molly, har skrevet under på en liste af kemikalier og andre farlige stoffer, som de forpligter sig til at holde ude af deres produktion. Samtidig er Odd Molly medlem af Fear Wear Foundation, en uafhængig almennyttig organisation, der arbejder sammen om at forbedre arbejdsforholdene i tekstilindustriens fabrikker. Som medlem af organisationen har Odd Molly forpligtet sig til at overholde foreningen kodeks og være med til at sikre konstante forbedringer i medarbejderens forhold.

  Samtidig har de også underskrevet den svenske modebranches etiske charter omkring diversitet og social bæredygtighed. Så går du op i, at dit tøj er kommet til verden under de bedste forhold for medarbejdere, miljø og i den sidste ende dig selv, skal du købe tøj fra Odd Molly.

  Odd Molly har det hele fra inderst og til yderst – og som noget forholdsvis nyt finder du også sko og støvler i Odd Mollys produktsortiment.

  Kjoler fra Odd Molly

  Hvad er mere feminint end en kjole? Odd Molly har flere bud på den perfekte kjole til både hverdag og fest. Alle virker de florlette og iøjnefaldende på hver deres helt unikke måde. Nogle skaber opmærksomhed i form af mønstre og farvekombinationer, mens andre gør det i form af deres snit.

  Farvevalget er afdæmpet og alligevel iøjnefaldende. Samtidig virker alle kjolerne løstsiddende og rummelige, behagelige og med masser af frihed – ganske som Odd Molly. De gør sig lige så godt til festbrug, som til en dag hvor du har lyst til at gå mere casual klædt.

  Cardigans, sweatshirts og strik fra Odd Molly

  Også når det kommer til cardigans, sweatshirts og strik, finder du et stort udvalg hos Odd Molly. Lige som kjolerne egner de sig lige så godt til pænt som til hverdagsbrug, og ligegyldig hvilken situation du bruger dem i, vil du ikke undgå at blive bemærket.

  Det skyldes designet, der emmer af kvindelighed, samtidig med at det udstråler overskud, selvsikkerhed og at du er din egen på en positiv og behagelig måde. Behageligt er det også at have de lækre cardigans, sweatshirt og striktrøjer på. For de varmer dejligt og fås i farver, der gør dem generelt anvendelige til alt slags tøj og alle stilarter.

  Jakker og blazere fra Odd Molly

  Alle de samme egenskaber finder du hos de jakker og blazere, du finder i Odd Mollys kollektioner. De fås både med knapper og andre former for lukker. F.eks. en sød, feminin sløjfe i lyserødt – en anden måde at signalere, at du støtter kampen mod brystkræft på.

  Også til vinter- og efterårsbrug har Odd Molly nogle flotte, varme og praktisk indrettede bomber- og dynejakker. Lige til en god, lang tur i efterårsskoven. Selvfølgelig har de også en regnjakke. For du skal da ikke gå, og se usmart ud i regnvejr!

  Odd Mollys toppe, bluser, T-shirts og skjorter

  Ligesom Odd Mollys kjoler er der en særlig lethed og ynde over toppe, T-shirts, skjorter og bluser fra Odd Molly. De mange feminine detaljer understreger den kvinde du er, samtidig med at designet stikker af fra det store gennemsnit.

  Tit er det de små detaljer, der skaber det unikke i designet. Små dekorative print på ærmerne ligner tatoveringer, lidt casual tekst på brystlommen kommer med et stærkt statement, og mønstre og farvekombinationer fremhæver din krops naturlige konturer.

  Bukser fra Odd Molly

  Odd Molly har naturligvis også de helt rigtige bukser, jeans og hipsters, der passer til deres tøj. Her er alt lige fra løstsiddende ”Get along” bukser til en afslappet hjemme- eller feriedag over de stramme, slim fit jeans og til hipster bikinitrusser, der snildt kan gå som korte bukser som en del af dit sommerdress.

  Bikinier du også kan bruge i hverdagen

  Odd Molly har også en række spændende designede bikinier, hvor nogen af dem har et understykke, der gør det muligt at bruge dem som toppe på en varm sommerdag.

  Igen kræses der for detaljerne med f.eks. blomsterbroderier, som vores oldemor kunne lave dem, smarte kvaster på bindebåndene og andre smarte detaljer, der er med til at understrege din kvindelighed.

  Tag dem på i bølgen blå. Eller brug dem inderst inde på en varm dag, hvor du ikke helt ved, hvad dagen bringer af muligheder for nyde varmen eller få dig en dukkert.

  Sko i Odd Molly style

  Som allerede nævnt er en af de nyeste tiltag fra Odd Molly en helt ny kollektion af sko og støvler. Igen er de designet og produceret efter de samme retningslinjer og forpligtelser som alle andre produkter fra Odd Molly. Så her kan du både købe sko med god samvittighed og komme til at se rasende godt ud.

  Igen er det især ynde og feminine detaljer, der kendetegner de forskellige sko og støvler. Nogle af dem har hentet tydelig inspiration fra skatermiljøet, andre har et mere westernpræget look, og andre igen er bare dejligt feminine og alligevel utroligt behagelige at gå i.

  Odd Molly hos STYLEPIT

  Hos STYLEPIT fører vi et bredt udvalg af tøj, sko og støvler fra Odd Molly, og vi får løbende nyt på vores virtuelle hylder, i takt med at det svenske modebrand sender nye kollektioner på gaven.

  Køber du Odd Molly hos STYLEPIT, får du endnu en frihedsgrad, som ingen andre giver. Du har nemlig altid 50 dages fri returret på alle de Odd Molly- og andre produkter, du køber hos os. Så rul tilbage til toppen af siden, og find tøjet, skoene og støvlerne til din indre Odd Molly frem.