FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Müsli by Green Cotton

2 stk
2 af 11182 stk

    Müsli by Green Cotton - eksklusive detaljer

    Müsli by Green Cotton har kombineret certificeret økologisk bomuld og en miljøvenlig produktion med moderne nordisk design. Grundlæggeren af Green Cotton var varm fortaler for design, og sagde tilbage i start 90’erne, at økologisk tøj ikke behøvedes af være så Müsli-agtigt at se på. Så da hans datter ville lancere en ny kollektion i douchede, naturlige og beroligende farver, kunne kollektionen kun komme til at hedde Müsli. Hvis du kigger godt efter, kan du også se en morgenmadstallerken og en ske i brandets logo.

    Økologisk babytøj fra Müsli by Green Cotton er det sunde valg til dit barn, og det smukke bæredygtige interiør af økologisk bomuld med forskelligt fyld, sikrer at dit barn ikke eksponeres for skadelig kemi.

    By Green Cotton er en del af Green Cotton gruppen som har næsten 30 års erfaring med økologiske og bæredygtige tekstiler. Virksomheden sætter dokumentation og mærkning meget højt, og var de første i Verden til at lave en T-shirt af certificeret økologisk bomuld. Alle bomulds- og uldprodukter er GOTS certificerede. GOTS står for Global Organic Textile Standard og er den strengeste miljømærkning i Verden i dag. Alle interiør produkter er OCS mærkede hvilket står for Organic Cotton Standard. Dette er den stærkeste mærkningsordning når man kombinerer økologisk bomuld med for eksempel skum som i en puslepude.