Stylepit
FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Mont Blanc

5 stk
5 af 9940 stk
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%
  -25%

  Historien om Mont Blanc

  Mærket er opkaldt efter Alpernes højeste bjerg, Mont Blanc, som ligger på grænsen mellem Italien og Frankrig. Mont Blanc betyder “Hvide bjerg”, og dette kan også ses i logoet, som forestiller en hvid stjerne – der egentligt også kunne være snefnug – inde i en sort cirkel. Det symboliserer bjergtoppen og den høje kvalitet, der er på firmaet produkter. Højden på bjerget er 4.808 meter, og netop dette tal er indgraveret i alle mærkets fyldepenne som en ekstra lille stilfuld detalje.

  Helt tilbage i 1906 blev de første spæde skridt mod grundlæggelsen af virksomheden taget, da de to tyskere Alfred Nehemias, som var bankmand, og August Eberstein, der var ingeniør, begyndte at producere skriveredskaber. Det første skriveredskab, som blev produceret, var “Rouge et Noir”, og tre år senere fik virksomheden det navn, den har i dag, fordi de designede et nyt skriveredskab med netop dette navn: Mont Blanc. I 1913 fik virksomheden også sit velkendte stjerne-logo, der er et symbol på den kvalitet og luksuriøse følelse, der kendetegner mærkets produkter den dag i dag.

  Meisterstük og de andre ikoniske fyldepenne

  I 1924 blev den legendariske fyldepen kaldet “Meisterstück” lavet, og den blev Mont Blancs første kæmpe store succes. Succesen har fuldt denne ikoniske skrivepen og selv i dag er den en af mærkets bedst sælgende skriveredskaber.

  Siden da har Mont Blanc designet mange andre ikoniske fyldepenne og kuglepenne, og de har også udvidet deres sortiment med bl.a. parfumer, som du kan købe her hos STYLEPIT. Fælles for alle produkterne er den høje kvalitet og øjet for ekstravagance og unikke detaljer. Udover parfumer finder du også ure, smykker, lædervarer og briller som en del af sortimentet.

  Mont Blanc i dag

  I dag ejes Mont Blanc af Richemont-koncernen, som er koncern, der udelukkende fokuserer på at producere forskellige luksusprodukter. De ejes af den sydfranske Rupert-familie, og Mont Blanc er dermed i samme hus som bl.a. Cartier og Chlóe, som alle ligger i den allerhøjeste ende af luksus-skalaen. Det er alle fornemme brands, der har samme luksuriøse aura som Mont Blanc.

  Mont Blanc arbejder med fire overordnede ord, som beskriver deres værdier:

  • Tradition: Det første er tradition, hvilket bl.a. indebærer det europæiske håndværk, som har været en central del af Mont Blanc siden begyndelsen. Dette sammen med de velkendte tidløse design er vigtige for Mont Blanc altid at holde fast i.

  • Historie: Derudover går Mont Blanc enormt højt op i, at deres produkter skaber en historie hos deres ejere, og at dette tilsammen skaber en helt unik forbundenhed eller en slags usynligt bånd mellem alle, der bruger produkter fra Mont Blanc.

  • Elegance: Elegance er det tredje ord, som beskriver virksomhedens værdier, og dette hænger sammen med de udsøgte og privilegerede produkter, som Mont Blanc skaber, og sætter meget højt.

  • Bevarelse: Det sidste ord i beskrivelsen af Mont Blancs værdier er ordet bevarelse. Mont Blanc ønsker ikke at blive en del af den hektiske tid, vi lever i. I stedet for konstant at designe produkter ud fra den forbipasserende mode, fokuserer de på at skabe tidløse design. Dermed kan deres produkter følge ejeren gennem hans eller hendes lange levetid, og med den høje kvalitet er det ikke nødvendigt at skifte produktet ud undervejs.

  Mont Blanc parfumer til mænd

  Hos Mont Blanc finder du nogle af de bedst kvalificerede og erfarne folk til at sammensætte fantastiske dufte til mænd. Duftene er sammensat er skønne aromaer og duftnuancer, der udstråler den samme eksklusivitet og luksus, som mærket Mont Blanc. Duftnoterne er sofistikerede og afbalancerede, og passer perfekt til mænd, der går op i deres udstråling, men samtidig er maskuline og moderne i deres udtryk.

  Mont Blanc var den første duft, som firmaet lancerede. Den kommer på en smuk flaske, som har samme form som det velkendte logo med den hvide stjerne på låget. Selve duften afspejler alt det, Mont Blanc står for. Det er kort sagt en klassisk herreduft, der vil være lige så moderne om 20 år som i dag.

  Legend er navnet på en anden duft, som er fyldt med modige nuancer, der hele tiden prøver nye grænser af. Den henvender sig til den meget maskuline mand, der er selvsikker og ikke viger tilbage for noget.

  Parfumerne fås både som Eau de Parfum og Eau de Toilette, og Mont Blanc producerer bl.a. også deodoranter og after shave balm, så du kan pleje dig selv med luksuriøse produkter hele vejen rundt.

  Mont Blanc parfumer til damer

  Kvinder og mænds sanser fortrylles af naturens mange stemningsfulde aromaer, som folk igen og igen gennem tiden har forsøgt at komme på flaske. Men få mestrer det lige så godt, som parfumeudviklerne i Mont Blancs egen parfume-workshop. De lykkes netop med at skabe sanselige og afbalancerede dufte, der er både tidløse og evigt friske og moderne. Udover yderst professionelle folk er en del af hemmeligheden bag også kvaliteten af produkterne. Hos Mont Blanc er det kun udsøgte naturlige ingredienser, som bliver brugt i parfumerne, hvilket afspejles i duften.

  Således er parfumen Legend pour Femme en sensuel parfume til den feminine og elegante kvinde. Et andet bud er parfumen Lady Emblem, som er mere intens og mere frugtig og blomstret i sin duft. Flasken er designet med inspiration fra en diamant, som er kombineret med Mont Blancs logo. Sammen med den lyse rosa farve giver det flasken et eksklusivt look, der afspejler duften.

  Verdens mest kendte fyldepen

  Mont Blanc startede som tidligere nævnt med at designe fyldepenne, og skriveredskaberne er stadig det produkt, virksomheden er allermest kendt for. Faktisk må Mont Blanc siges at være verdens mest prestigefyldte og kendte producent af skriveredskaber, hvilket er noget af en titel at kunne smykke sig med.

  Meisterstück blev designet for over 90 år siden, og er den dag i dag en ikonisk model, som symboliserer det exceptionelle håndværk, som Mont Blanc står for. Pennen er naturligvis håndlavet, og den er fremstillet i elegant blankt resin, udstyret med detaljer i ægte rosenguld. Det føromtalte ikoniske logo, som består af en stjerne, sidder på toppen af pennens hætte. Meisterstück er den dag i dag stadig en yderst eftertragtet pen, og den fås i dag bl.a. også som både ballpoint, rollerball og blyant.

  Generationers erfaring ligger bag

  Det er fælles for alle produkterne fra Mont Blanc, at de bliver fremstillet med udsøgte kvalitetsmaterialer, og af nogle af de aller, aller bedste håndværkere inden for hver deres fag. Til fremstillingen af blot en enkelt del af skriveredskaberne er der brug for 35 arbejdsfaser, som alle kræver absolut koncentration, tålmodighed og ekspertise.

  Denne produktionsteknik er gået i arv generation efter generation, og det er i Mont Blancs hovedkvarter i Hamburg, at teknikkerne bliver udført, og skriveredskaberne bliver skabt.

  Her bliver der også arbejdet meget med læder, som også fylder en stor del af Mont Blancs produktsortiment. Fremragende håndværk kombineret med en stor lidenskab for netop dette materiale skaber ekstraordinære kreationer. Og det er naturligvis kun de mest luksuriøse og fine eksemplarer, som bliver brugt i produktionen – bl.a. lammeskind, kalveskind eller eksklusiv sydtysk kohud.

  Det vigtigste redskab til at forvandle skindet til udsøgte materialer, er håndværkernes egne hænder. De former materialerne bedre end nogen maskine kan gøre det, og de brands urenheder eller ufuldkommenheder som ingen andre.

  Når håndværkerne bearbejder materialerne, fører han/hun sin egen livshistorie ind i produkterne, som bliver et unikt og livligt produkt. Det er som levende kunst, uanset om der produceres skriveredskaber, parfumer, tasker eller punge i alle mulige udformninger, størrelser og farver – i samme høje kvalitet som kende tegner alle Mont Blancs produkter.

  Mont Blanc hos STYLEPIT

  Her hos STYLEPIT er vi meget stolte af vores udvalg af luksuriøse og velduftende parfumer og deodoranter fra Mont Blanc. Vi har både dufte til kvinder og til mænd, og fører de fleste i flere forskellige duftnuancer. Fælles for dem er, at de alle er fremstillet af udsøgte kvalitetsmaterialer for at give den mest naturlige og fyldige duft, og at de alle passer perfekt ind i en elegant og moderne kvinde eller mands sortiment af daglige plejeprodukter.

  Parfumerne er også perfekte som gaver til den stilfulde mand eller kvinde, da de alle sammen udstråler udsøgthed og luksuriøsitet. Med en Mont Blanc parfume som gave, går du ikke galt i byen.

  Du kan se alle vores produkter fra Mont Blanc øverst på siden her, og vi sørger for at levere varerne til dig hurtigt, lige så snart du har bestilt dem. Tilmed får du hele 50 dages fri returret, også på disse eksklusive Mont Blanc produkter.