FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Julegaver til hende - 2018

1355 stk
1355 stk
  -20%
  -20%
  -30%
  -25%
  -20%
  -20%
  -25%
  -30%
  -30%
  -20%
  -20%
  -30%
  -30%
  -20%
  -20%
  -25%
  -20%
  -25%
  -25%
  -25%

  Sådan vælger du julegaver til hende

  Når du skal købe en gave, vil du selvfølgelig altid se på, hvad hende, der skal have gaven, godt kan lide. Det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde. Det er selvfølgelig også derfor, at det er så svært at købe en gave til hende.

  Du kan dog få mange tips ved at se på, hvilken stil hun har i forvejen. Det gælder både i forhold til tøj, sko, smykker, tasker og parfume. Der kan du finde rigtig meget inspiration til, hvad hun så vil kunne lide at få i gave af dig.

  En anden ide er at se på, hvad hun godt kan lide at lave. Hvis hun for eksempel er vild med at løbe eller stå på ski, er det oplagt, at du giver hende noget træningstøj, som hun kan have på imens. Det kan også være, at hun er vild med at gå til fester og gå i byen. Der er det oplagt, at du køber en flot kjole eller top til hende.

  Eller måske er hun mere et naturmenneske, der holder af at gå med hunden eller gå tur på egen hånd. Så vil en varm sweater, en regnjakke og varme vanter helt sikkert være sagen.

  Julegave til kvinden i dit liv

  Det er altid en ekstra tand besværligt, når du skal finde en julegave til hende, der er kvinden i dit liv. Du kan være sikker på, at hun lægger meget vægt på, at du har brugt tid på at finde den rigtige gave til hende. Derfor kan det komme til at lægge et ekstra pres på dig.

  Faktisk behøver det dog ikke at være så svært. Hvis du sørger for at holde lidt øje med, hvad hun godt kan lide, vil du kunne finde ud af meget. Det handler derfor om, at du udspionerer hende lidt, inden du foretager et julegavekøb – men på den gode måde selvfølgelig.

  Se i hendes klædeskab og find ud af, hvilken størrelse hun bruger. Det gælder både for tøj og undertøj. Samtidig kan det også være en god ide, at du noterer dig mærkerne og farverne på tøjet. Det kan være vigtige praj i forhold til, hvad hun vil kunne lide at få i gave.

  Tit er det faktisk lige så vigtigt, at du har brugt tid på at tænke over, hvad du vil købe til hende, og hvad du vil synes, hun vil se godt ud i. Hvis du så også har ramt den rigtige størrelse, er det helt sikkert en ekstra bonus for hende.

  5 gaveideer til kvinden i dit liv

  Mangler du stadig noget inspiration til, hvad der kunne være gode gaver til kvinden i dit liv, får du her fem gaveideer. Alle gaverne er nogle, som du kan købe her på STYLEPIT.

  Smykker: Kvinder kan aldrig få nok smykker – specielt ikke fra deres partner. Kig i hendes smykkeskrin, og find ud af, hvad hun godt kan lide – hvis du da ikke har styr på det i forvejen.

  Parfume: Det vil helt sikkert være noget særligt for hende, at du har valgt en parfume, som du godt kan lide duften af.

  Lingeri: Det er en klassisk julegave at give lingeri, og det er bestemt ikke gået af mode endnu. Du bør dog være sikker på, at du har styr på hendes størrelse, når du køber lingeri. Køber du det for stort, vil hun være bange for, at du synes, hun er tyk. Køber du det for småt, tror hun, at du synes, at hendes bryster er for små.

  En ny taske: De fleste kvinder kan aldrig få nok tasker. Selv hvis hun ikke mangler en taske, vil hun derfor helt sikkert blive glad for den. Du kan også bruge tasken som en anledning til at invitere hende ud at spise, hvis det er en håndtaske, eller ud at rejse, hvis det er en større taske.

  En flot kjole: Kvinden i dit liv vil helt sikkert blive glad for at få en kjole, som du synes, at hun vil se godt ud i. Det skal ikke kun være tanken, der tæller, når du køber julegaver til mor Da du var barn, var du sikkert vant til, at din mor blev glad for en tegning eller et askebæger, som du havde pølset op i ler henne på fritidshjemmet. Selvom din mor sikkert bliver glad, lige meget hvad du giver hende, er det tid til, at du tager dig lidt mere sammen nu. Du bør finde noget, som hun rent faktisk vil blive glad for at modtage.

  I mange hjem er det mødrene, der knokler med julemaden, og det vil derfor glæde dem ekstra meget, hvis de modtager en fantastisk gave fra deres børn. Læg derfor nogle ekstra tanker i, hvad du skal give til din mor.

  5 ideer til gaver til din mor

  Det kan være svært at finde på, hvad du skal give til din mor. Et langt liv vil ofte have gjort, at hun har fået samlet en masse forskellige ting sammen. Det kan være med til at gøre, at det ikke virker som, at hun mangler noget. Vi kommer her med fem gaveideer. Det er ting, som du alle kan finde her på siden.

  Ansigtscreme: Din mor vil helt sikkert sætte pris på, at du køber en god ansigtscreme til hende. Når det er en julegave, kan du med fordel købe en creme, der er lidt dyrere, end de cremer som hun selv ville købe.

  Lækker cardigan: I december måned er det bestemt ikke for sent at få en lækker cardigan. Vælg en, der både vil kunne holde din mor varm, men som også vil se godt ud, når hun har den på.

  Praktisk håndtaske: Hvis din mors håndtaske er begyndt at se lidt slidt ud, er det en god ide, at du giver hende en ny. Mange kvinder har en taskestørrelse og et antal rum, som de foretrækker. Derfor er det en god ide, at du ser på, hvordan hendes nuværende taske er indrettet.

  Regnjakke i en frisk farve: Det er ikke nogen hemmelighed, at det er gråt og regner en stor del af året her i Danmark. Hvis din mors regnjakke er i en kedelig mørk farve, kan det gøre dagen endnu mere grå. Ved at vælge regnjakke i en frisk farve, kan dagen da i det mindste få lidt mere kulør.

  Neglelak: Går din mor med neglelak, er det oplagt, at du giver hende en flot farve, som hun kan komme på. For mange kvinder er det lige som med smykker og tasker: De kan aldrig få for mange neglelakker.

  Få styr på julegaverne i god tid

  Der er ingen grund til at vente til sidste øjeblik med, at du får styr på dine julegaver. Du kan sagtens købe dine julegaver via nettet i god tid og stadig give hende, der skal have gaverne, mulighed for at bytte dem.

  Det kan du i hvert fald gøre, hvis du handler via STYLEPIT. Her giver vi 50 dages returret, fra den dag du modtager varen. Det giver dig mulighed for at have klaret julegaveindkøbene allerede i november. På den måde kan du for eksempel benytte nogle af de mange gode tilbud, som vi har til Black Friday.

  Julens historie går langt tilbage

  Man mener, at fejringen af Jesu fødsel startede cirka 300 år efter, han blev født. Det var kristne i Romerriget, der blev inspireret af, at den romerske kejser Aurelian havde indført en fejring af romernes gud, Sol Invictus, den 25. december. De bestemte sig derfor for at lave en lignende fejring.

  Efterhånden, som kristendommen spredte sig, begyndte flere og flere at holde jul. I Danmark og det øvrige Norden havde vikingerne i forvejen holdt festen jol, der skulle markere, at året nu gik mod lysere tider. Den blev afholdt i slutningen af december eller januar ved, at vikingerne spiste masser af mad, drak masser af mjød og trillede brændende hjul ned af bakker.

  I Danmark fejrer vi jul den 24. december, da julen ifølge den evangelisk-lutherske kirke, som vi er en del af, starter om eftermiddagen den 24. december. Derfor holder vi ikke jul den 25. december, som de ellers gør i mange andre vestlige lande.

  Julefred og julemad er gamle traditioner

  Mange i dag forbinder jul med ferie, familiehygge og masser af mad. Det er bestemt ikke nye måder at fejre julen på. Fra midten af 1500-tallet begyndte man at holde julefred fra 21. december og tre uger frem. Det var en tid, hvor det kun var tilladt at lave det arbejde, der var absolut nødvendigt. Det har altså givet et pusterum i et ellers slidsomt liv.

  Derudover var det forbudt at have konflikter under julefreden. Hvis du var uenig med for eksempel din nabo, skulle I derfor bilægge jeres strid i perioden, hvor julefreden varede – så kunne I selvfølgelig altid genoptage den, når de tre uger var gået.

  Heller ikke det med at spise masser af mad i juledagene er noget nyt. I vikingetiden spiste de som nævnt masser af mad og drak store mængder af mjød. Senere hen var det normalt, at man slagtede en gris, så man havde fersk kød i juledagene. Det var en delikatesse, da man ellers primært spiste kød, der var saltet, røget og på andre måder konserveret.