FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Julegaver til ham - 2018

552 stk
552 stk
  -20%
  -20%
  -20%
  -30%
  -30%
  -30%
  -20%

  Sådan finder du julegaver til ham

  Når du skal finde julegaver til ham, ska du først og fremmest tænke over, hvad han godt kan lide og interesserer sig for. Det kan være, at han er vild med at træne eller dyrke sport. Så er det oplagt, at du giver ham et sæt træningstøj.

  Det kan også være, at han har en bestemt beklædningsgenstand, som han er særlig glad for. Nogle mænd er helt vilde med flotte bælter, mens andre er sneakerheads, der bare aldrig kan få for mange sneakers. I det tilfælde vil du nemt kunne købe et ekstra bælte eller et ekstra par sneakers til ham.

  Du kan også vælge at gå med den praktiske gave, når du skal købe julegaver til ham. Det kan være, at du har lagt mærke til, at han ikke har noget halstørklæde, eller du synes, at han trænger til en ansigtscreme. Det er ikke den mest spændende gave, men i de fleste tilfælde kan du være sikker på, at den bliver brugt.

  Julegaver til manden i dit liv

  Det stiller nogle større krav til dig at købe julegaver til manden i dit liv frem for til for eksempel din far eller din bror. Ofte vil du lægge et større pres på dig selv i forhold til, at du skal vælge den helt rigtige gave. Mange kvinder har ikke lyst til at give deres kæreste en praktisk gave – selvom de sikkert har helt styr på, hvad der ville kunne hjælpe ham i det daglige. I stedet vil de gerne give ham en gave, som han bliver virkelig glad for, og som vil få ham til at tænke på dig hver gang.

  Har du det på den måde, kan det først og fremmest være en god ide, at du sætter dine krav til gaven ned. Det er bare en julegave – også selvom det er julegaven til manden i dit liv. Du får en chance igen næste år, du behøver derfor ikke at stresse alt for meget over gaven.

  Når det er sagt, er det selvfølgelig heller ikke noget, som du skal tage for let på. Du skal heller ikke bare vælge et eller andet tilfældigt. I de fleste tilfælde er det dog vigtigst for din kæreste, at du har valgt noget, som, du tænker, er lige ham – også selvom det så måske viser sig, at det ikke er det.

  5 julegaver til manden i dit liv

  Her bør du styre udenom det praktiske og i stedet gå efter det sjove. Julegaver skal være nice to have, ikke need to have. Du får her fem julegaveideer til manden i dit liv:

  En ny frakke: Det er vådt, koldt og regnfuldt en stor del af året i Danmark, men mange mænd har kun en frakke. Derfor er en ekstra frakke i julegave helt perfekt.

  Computertaske: En flot og praktisk taske, som computeren kan være i, vil være et sikkert hit hos mange mænd.

  Toilettaske: En toilettaske, der både kan rumme deodorant, parfume, creme og barbergrej er fantastisk at have med, når I skal på storbyferie eller strandferie sammen.

  Ny parfume: Selvom din kæreste sikkert har en parfume, vil det være noget helt særligt for ham, at det er dig, der har valgt hans nye duft.

  Fede og praktiske støvler: Den danske vinter kommer i mange variationer, og det er umuligt at få for mange støvler til at gå den i møde med.

  Lad ham vælge dit lingeri

  En anden og langt mere pikant form for julegave til manden i dit liv er, at du giver ham et gavekort til at købe lingeri her på STYLEPIT. Lingeriet er selvfølgelig til dig og ikke til ham, men eftersom han får mulighed for at se dig i det og 100% vælge, hvad det skal være, bliver det også en gave til ham. Hvis du vil danne dig et overblik over vores udvalg af lingeri, inden du giver ham sådan en gave, kan du se det her.

  Julegaver til mænd, der har alt

  Nogle mænd virker som, at de har alt – og når du spørger om, hvad de ønsker sig, kan de slet ikke komme på noget. Hvis du skal købe en julegave til en eller flere mænd, der har alt, kan det bedste være, at du går efter en praktisk gave. Det kan for eksempel være underbukser eller strømper. Det slider han da i hvert fald op på et tidspunkt, så han får brug for nogle flere.

  Julegaver til far er ofte de sværeste

  En af de mænd, der ofte har alt, er fædre. De kan være supersvære at købe gaver til. Gennem et helt liv har de samlet bøger, værktøj, gadgets og tøj sammen, hvilket gør, at der nu stort set ikke er noget, som de har brug for.

  I det tilfælde handler det derfor ofte om, at du giver din far gaver, der forbedrer hans liv – og ikke nødvendigvis gaver, som han har brug for. Det kan for eksempel være, at du giver ham en ny skjorte i det mønster, som han godt kan lide, eller at du giver ham vanter og hue, der passer sammen.

  5 ideer til julegaver til fædre

  Mangler du inspiration til, hvad du skal give din far i gave, har vi samlet 5 julegaveideer til fædre her:

  Underbukser: Du vil nok aldrig møde en mand, der siger, at han har for mange underbukser. Hvis du er helt blank i forhold til, hvad du skal give din far i julegave, er underbukser derfor et oplagt valg.

  Strømper: På sammen måde som underbukser er et smart valg, er strømper det også. Din far vil komme til at slide nogle par strømper op i løbet af et år. Dem, han får i julegave, kan derfor være en god erstatning for dem.

  Ny deodorant: Din far vil helt sikkert også komme til at bruge sin deodorant op på et tidspunkt. Så er det jo heldigt, at han har en fra dig liggende.

  Skiundertøj: Kan din far godt lide at stå på ski eller dyrke sport udendørs om vinteren, er det oplagt, at du giver ham et godt sæt skiundertøj. På den måde vil han kunne holde varmen på selv de koldeste vinterdage.

  Matchende hue og halstørklæde: Går din far i hue og halstørklæde, der ikke matcher, er det en god ide at give ham nogle, der gør. Det vil få ham til at se lidt smartere ud.

  Byt gaverne i op til 50 dage efter modtagelse

  Noget af det, som mange frygter ved at købe julegaver via nettet, er, at det vil blive et mareridt for dem, hvis gaverne skal byttes. Men sådan kommer det ikke til at være, hvis du køber din julegaver via STYLEPIT. Du får altid 50 dages returret, fra du har modtaget dine indkøb hos os.

  Det er med til at gøre, at du kan købe dine julegaver i god tid, samtidig med at ham, der skal have dem, vil have tid til at sende dem retur, hvis de ikke er noget for ham.

  Derfor fejrer vi jul

  Som du nok ved, fejrer vi i dag jul, fordi Jesus blev født. I Danmark fejrer vi dagen allerede den 24. december, mens de i mange andre lande først fejrer den 25. december. Det skyldes, at vi i Danmark er en del af den evangelisk-lutherske kirke. Ifølge denne fortolkning af kristendommen skal fejringen af Jesu fødsel starte allerede om eftermiddagen den 24. december.

  Selvom kirken var medvirkende til, at vi i Danmark holder jul den 24. frem for 25. december, var det først i 1992, at den 24. december blev en officiel gudstjenestedag. Tidligere har der dog også været tradition for, at man er gået i kirke på denne dag. Nogle steder har man ventet til midnat og er gået til gudstjeneste julenat.

  Lige siden begyndelsen har julen været en fejring. Det betyder, at der har været masser af mad og drikkevarer. På landet var det normalt, at man slagtede en gris for at have masser af friskt kød til både juleaften og de efterfølgende juledage. Selv i de fattigste hjem prøvede man at servere et måltid, der var lækrere end hverdagsmaden.

  Jul falder sammen med andre fejringer

  Der står ikke noget i Bibelen om, at kristne skal fejre, at Jesus blev født. Man mener, at ideen er kommet omkring 300-tallet e.v.t, fordi den romerske kejser Aurelian indførte en fejring af guden Sol Invictus. Den blev afholdt den 25. december, og det har højst sandsynligt inspireret de kristne i området til at holde en fest for deres gud den samme dag.

  Også i Norden havde vi tradition for at holde en stor fest om vinteren. Nogle mener, at den lå omkring vintersolhverv 21. december, andre, at den først fandt sted i januar. Denne fest kaldte vikingerne for jol, og her var der tradition for at spise masser af mad og drikke masser af mjød.

  Da kristendommen kom til Norden, overbeviste munkene skandinaverne om, at de skulle spise mad og drikke øl for at fejre Jesus og ikke de nordiske guder. Det var med til at lægge grundstenen til jul, som vi kender det i dag.