4 skønne hudplejeserier fra Ole Henriksen

De kolde vintermåneder er hårde mod huden og det er derfor især vigtigt at give huden ekstra opmærksomhed i de kolde måneder. Mange oplever problemer med tør og uren hud om vinteren, hvis huden ikke bliver plejet og renset tilstrækkeligt. En hud, der er ren og velplejet, ser sund og strålende ud og makeuppen sidder pænere. Udstråling og pleje er især noget som Ole Henriksens hudpleje kan hjælpe stort set alle med. Filosofien bag Ole Henriksens hudpleje fokuserer på at genskabe balancen ved at eksfoliere, behandle og lindre for at opnå en flot glød the #TheoleGlow. Ifølge Ole Henriksen er en positiv indstilling og en sund livsstil også vigtig for en smuk udstråling; en sprudlende optimisme og lyst til livet, der lader dig skinne indefra og ud. I efteråret 2017 blev Ole Henriksens hudpleje relanceret og omstruktureret fra ti til fire klare og farvekodede hudplejeserier, der er baseret på hudens plejebehov og er inspireret af Oles skandinaviske arv. Læs med nedenfor, hvor vi guider dig igennem de fire spændende hudplejeserier.

truth serien

Truth serien er baseret på vitamin C og passer til alle hudtyper. Den er fugtgivende, anti-age og giver en lysnende effekt. Ole Henriksen blev inspireret af den Nobelprisvindende forskning i C-vitaminernes helbredsfordele, og hans hudpleje var et af de første, som banede vejen for hudpleje med vitamin C på baggrund af dette. Ole Henriksen ser C-vitamin som det bedste inden for anti-aging, og med Truth serien kan du få vitamin C i alle trin af din hudplejerutine fra rens til creme.

transform serien

Den blå hudpleje serie Transform reducerer fine linjer og rynker og passer til dig, der ønsker en glat hud. Der findes både skrubbecremer, øjencreme, Powerpeel tre-trins system, natcreme mm. Med Transform serien opnår du et glat og ungdommeligt udseende med de nærende ingredienser fra bl.a. AHA-komplekset og glykol-, mælke- og multifrugtsyrer. Transform er desuden også en oplagt serie at anvende, hvis man døjer med misfarvninger, leverpletter og generelt skadet hud, da Transform beskytter og genopbygger hudens struktur samt giver en pænere og mere ensartet hud.

Balance serien

Den grønne hudplejeserie, Balance passer til den fedtede eller kombinerede hud med tendens til urenheder. Kendetegnet ved den fedtede hudtype er, at huden skinner i løber af dagen og har tendens til at fedte i T-zonen. Balance er en helt ny serie, der afhjælper fedtet hud og forfiner porerne uden at skade huden. Serien reducerer shine, minimerer porer og udglatter hudens tekstur, så huden får et mattere og sundere udseende og genvinder sin balance.

Nurture serien

Nurture hudplejeserien er til den tørre, sarte hud, der har brug for intensiv fugt og pleje. Nurture serien gennemfugter huden i dybden og reducerer synlig rødme med dens nærende og fugtende ingredienser fra multivitamin blanding, fugtende botaniske olier samt kamille, agurk og Aloe Vera. Serien indeholder desuden en ny Pure Nurture Facial Water, der kan anvendes til at opfriske huden hele dagen, også oven på din make-up.