Hvornår skal vinterjakken frem?

 

Efteråret står for døren og det er derfor blevet tid til, at gøre ét af efteråret og vinterens vigtigste køb; overtøj og dermed vinterjakker, flyverdragter og andet overtøj, der kan holde de kære små varme, når de leger eller færdes udenfor i kulden. Men, hvornår skal vinterjakken frem, og hvad skal vi kigge efter, når vi skal investere i disse nødvendige ting? Her har du vores bud på, hvad du bør kigge efter, når vinterjakken skal frem.

Racoon Outdoor vinterjakke

Racoon Outdoor vinterjakke

Racoon Outdoor vinterjakke

Racoon Outdoor vinterjakke

årstiden

Når man skal vælge overtøj, skal det passe til årstiden, som visse år falder tidligere og senere på året. I år har vi f.eks. haft en kort – næsten ikke eksisterende sommer i Danmark, og vi må derfor indse, at efteråret falder tidligere og det samme forventer vi med vinteren. Det mest fordelagtige vil derfor være, at finde noget overtøj, der er slidstærkt, så man er sikker på, at det holder til leg og færden udendørs i både efterår og vintermånederne. Skal barnet opholde sig ude i lang tid af gangen, er det derfor ikke for tidligt at investere i en vinterjakke i september måned.

TIP 1: I alt Racoons vintertøj er der anvendt Thermolite som isolering, hvilket netop er designet til at tilpasse sig skiftende vejr og temperaturforhold. Du kan roligt investere i overtøj fra Racoon og anvende det i alle de kolde måneder.

 

Klima/ og vejrforhold

Det er et faktum, at vi bor i et land, hvor der er mere vinter og måneder, med bidende kulde end der er sommer og varme. Man kan naturligvis derfor ikke komme uden om, at skulle investere i noget varmt til sine kære, så de kan føle sig godt tilpas i størstedelen af månederne, de opholder sig udendørs. I Danmark er der endvidere meget vind og det er derfor ligeledes et faktum, at det regner mere end 160 dage om året, hvorfor det vil være fordelagtigt at jakken også er vand- og vindtæt, da der ellers vil komme for meget vind og kulde ind.

TIP 2: Racoons vinter og efterårstøj kan klare et vandtryk på 9.000 mm og har en åndbarhed på 7000 g/m2/24hr., hvilket betyder, at det sikrer en optimal åndbarhed og det endvidere kan modstå selv den kraftigste regn samt altid holder barnet tør og tilpas.

OVERGANGS- ELLER VINTERJAKKE?

Det kan være svært at skelne imellem, hvornår overgangsjakken skal i brug og hvornår det er så koldt, at det er vinterjakken, der skal frem. Børn kan f.eks. ikke indtil de er 2-3 år gamle selv vurdere, hvorvidt de har den rette temperatur til vejret. Som udgangspunkt kan det derfor være en succes at investere i overtøj med Thermolite, som tilpasser sig kropstemperaturen og vejret, da jakker med thermolite kan anvendes som både overgangs- og vinterjakke.

Husk at:

Det lyder måske banalt, men som udgangspunkt er det altid godt, at have en varm hue, en ekstra trøje eller et halstørklæde med i tasken. Så er du forberedt på, hvis det pludselig skulle blive koldere.

 

 

rACOON

OVERTØJ TIL DRENGE OG PIGER