Hvilken vinterjakke skal jeg vælge?

Den bidende vinterkulde nærmer sig med hastige skridt og det kan vi heldigvis forberede os på. Det handler bare om at investere i noget lækkert overtøj, der kan klare kulden. Mange har forskellige præferencer, når det kommer til overtøj – især vinterfrakker. Det vigtigste er dog, at du ikke kommer til at fryse – for ligegyldigt om din jakke er super trendy eller din kæreste synes den er flot, så skinner ubehaget igennem når man fryser og det ser eller føles ikke godt.  hvilken vinterjakke skal man vælge og hvad skal der kigges efter, når man skal investere i denne, hvis man ønsker at holde varmen? Her har du vores bud på, hvad du bør kigge efter, når du skal vælge vinterjakke.

Peak Performance vinterjakke

Peak Performance vinterjakke

Peak Performance vinterjakke

Peak Performance vinterjakke

Hvad skal den kunne?

En vinterjakkes primære formål er at holde dig varm og tør. Valget af jakke er meget individuelt, når det kommer til smag og stil, men også afhængig af, hvilket formål den skal bruges til. Er du typen, der bruger det meste af dagen udenfor, bør du overveje en jakke, som kan holde til lidt af hvert. Dun og syntetisk fyld har begge, gode varmende egenskaber, men der er dog nogle forskelle på de to. Valget afhænger af, hvad og hvilke vejrforhold du oftest bliver udsat for.

Et godt bud på en perfekt vinterjakke, hvor du kan holde varmen er Peak Performance. Peak Performance laver overtøj både til mænd, kvinder og børn og til både mere sporty aktiviteter og hverdag. Overtøjet står for god kvalitet og gennemtænkt teknologi helt ned til mindste detalje. Deres overtøj er lavet i de nyeste materialer, teknologier og designs, som passer til mange anvendelsesområder. 

 

 

dUN og isolering

Dun kan være mange ting og det vigtigste er, at de kan holde dig varm og veltilpas under forskellige forhold. Uanset om man er til det ene eller det andet, så sørger Peak Performance altid for, at alle de praktiske detaljer er på plads til perfektion, hvad enten det er en høj krave, en aftagelig hætte, ekstra lommer med vandtætte lynlåse eller mange andre skønne finesser.

 

I overtøj fra Peak Performance er der god isoleringsevne, som kaldes Pertex. Pertex® tilbyder et udvalg af rigtig gode isolerende materialer, der typisk findes i dunjakker. Disse stoffer er unikt designet til at dække behovet til milde og ekstreme omgivelser og forhold, så alle kan føle sig tilpas. I dunjakkerne hos Peak Performance bruger man desuden dun fra fugle, der er blevet behandlet under gode forhold. På den måde får man kombineret god samvittighed og god kvalitet. 

bæredygtighed

Når det kommer til Peak Performance har de en dyre-velfærdspolitik, som betyder, at alt det dun, de køber skal være et biprodukt fra kødindustrien, så fuglene ikke bliver stopfodret kun pga. sit dun.

Peak Performance CSR chef fortæller også, at de kun anvender én dunleverandør, så de hele tiden har muligheden for at følge op på at alt stemmer overens med deres politikker og at hele produktionskæden følges nøje.

 

 

PEak performance

VINTERJAKKER TIL HELE FAMILIEN

SE UDVALGET