HISTORIEN OM THE POLO BEAR

HISTORIEN BAG THE POLO BEAR

Han har mange sider. Han er uskyldig, men samtidig sofistikeret. Nuttet og kælen, og et højtelsket børnelegetøj, og så elsker han martini. Han er blevet set med mange internatiale celebrities, blevet skrevet om i aviser. Det handler selvfølgelig om Polo Ralph Lauren’s Polo Bear! Så her får I historien bag den nuttede og sofistiserede Polo Bear. Ralph Lauren’s bror, Jerry Lauren, som arbejder som kreativ direktør har altid været en pasioneret samler af Steiff teddybjørne. Han ejer omkring 30-40 af dem inklusiv seks, der er dekoreret på hans seng. I 1990 blev Jerrys kolleger inspireret af hans passion og samling og overraskede ham til hans fødselsdag med en Steiff bjørn iklædt Jerry’s yndlings oxford bluse i blå, ternet slips og en sweater. På samme tid blev en western inspireret bamse præsenteret for Ralph. Begge brødre kunne indentificere sig så meget med bamserne, hvilket medførte, at det nu er en årlig tradition og bamsernes tøj er produceret på samme fabrikker som det rigtige Ralph Lauren tøj. Den seneste Polo Bear er eksempelsvis iført det nyeste Ralph Lauren ur, derogså er produceret i almindelig størrelse – Ralphs yndlings produkt.

Polo bear: muse & inspiration

Som så meget andet fra Ralph Laurens univers, er The Polo Bear en hyldest og en muse til Ralph Laurens eget liv og stil. I 1991 optrådte Polo bear i to forskellige former; den første var en traditionel teddybjørn og selvom at der kun var produceret et begrænset antal, blev den udsolgt på ingen tid. Den anden bjørn blev et ikon, der blev broderet på alt fra bluser, denim jakker, trøjer og slips – og dette findes stadig, som I kan se til venstre.

POLO BEAR på accessories

Polo Bear er som nævnt så popuær, at den ikke kun er trykt på bluser og andet tøj, men bliver også trykt accessories som denne hue, der oser af god stil.

Pæn og casusal sweat

Polo Bear findes også printet på hyggelige sweatshirts som denne, der er perfekt til hyggelige vinteraftener, skiferie og perfekt til juleaften.

THE Polo bear skjorte

Polo Bear skjorten oser af stil og jul på samme tid. Den kan anvendes i hele julen, til casusal brug, men den er også perfekt til julens fester pga. de små detaljer.

Den perfekte julegave

Mænd er svære at købe julegaver til, så hvis du er helt par bar bund er en pakke med Polo Bear og Polo Ralph Laurens traditionelle strømper et rigtig godt bud.

kombiner med cheLSEA BOOTS

Suppler med et par sorte klassiske læder chelsea boots fra Polo Ralph Lauren, som holder til alle sæsoner og anledninger. Det handler kun om, hvordan du styler det.