God stil i december

December er over os og det betyder varme sweaters og hygge. Det er måneden for årets julefrokoster, juleaften og nytår. Julens højtider og festligheder er den perfekte anledning til at klæde sig ekstra fint på. Men hvad skal man have på? Der er ingen grund til at gå i panik. Læs i stedet for med nedenfor, hvor vi har lavet en guide til dig, så du har ideer til outfits uanset, hvor du skal være gæst og i hvilken anledning.

JULEFROKOST 

Det kan være en udfordring at beslutte outfittet til årets julefrokost, men et sikkert hit i denne sæson er en sweater eller strik udenpå skjorten. Det gør, at du fremstår fint klædt på, uden at være suitet helt op! Kombinér sweateren med et par fede sneakers eller støvler, så er du klar til en festlig julefrokost.

Jack & Jones skjorte

Jack & Jones bukser

Jack & Jones strik

Jack & Jones sko

KOLDE AFTENER

En god investering til de kolde måneder er helt klart en sweatshirt eller en varm strik. De kommer i mange forskellige farver og prints og det skønne er, at de både kan styles til hverdag og fest. Denne hyggelige sweatshirt fra Jack & Jones er den perfekte julesweat og er god til jeans og et par fede sneakers og kan få et smil frem på alles læber!

Jack & Jones sweater

Jack & Jones sneakers

Jack & Jones bukser

JULEAFTEN 

 Juleaften er for de fleste en hel særlig aften, der betyder kvalitetstid og hygge med familie og venner. Det er et godt tidspunkt og en god undskyldning for at forkæle dig selv lidt. Til denne aften passer et mere behageligt og casual look. Vælg en enkelt skjorte og et par fede bukser, så har du et outfit der passer til julens festligheder.

Jack & Jones skjorte

Jack & Jones jeans

Levi’s jeans

Converse sneakers

NYTÅR

Nytårsaften er årets største fest, som skal fejres med et brag! Hvad enten du skal til stor fest eller fejre aftenen i mere rolige omgivelser, er nytårsaften ofte der de fleste tager deres flotteste outfit på. For herrerne betyder det ofte den flotte klassiske skjorte, en fed blazer og et par flotte velsiddende bukser.

Jack & Jones Skjorte

Selected bukser

Selected Homme Blazer

Bianco sko