30 ting børnene ønsker sig til jul

Julen står for døren og gaverne til børnene er ikke til at komme udenom. Men hvad skal man købe til de kære små? Det giver vi dig svar på i vores lille inspirationsguide nedenfor hvor vi har valgt at vise et bredt udvalg af tøj, interiør og legetøj til børn i forskellige aldersgrupper.

1. mini a ture kjole

Hvem vil ikke forevige sine første juleaftener med et sødt juleoutfit? Den lille kjole i en rigtig julefarve er ikke til at stå for og et godt valg til højtiderne. Vi er sikre på, at de fleste mødres hjerter ville smelte, når de ser deres kære små i sådan en sød julekjole.

2. sebra byggesæt

Super sødt byggesæt i træ fra Sebra. Det egner sig til børn, der er særligt glade for at bygge og være kreativ.  Indeholder 21 dele, som kan bidrage til mange timers leg for de små.

3. jellycat 

Det er efterhånden de færreste forældre, der ikke kender til de populære Jellycat bamser. De søde bamser og tøjdyr er et musthave til ethvert barn og der er mange forskellige at vælge imellem afhængig af smag.

4. name it butterfly

Hvem vil ikke gerne klæde de små pænt på til jul og nytår. Name it har lavet den sødeste lille butterfly til børn, som netop passer perfekt til disse anledninger og til en pris som alle kan være med på.

5. Creamie Klaudia kjole

Den yndige kjole fra Cream er lavet i tyl i en flot støvet lilla farve. På kjolen er der fordelt skønne blomster, som vil passe enhver lille prinsesse.

6. sebra legegulv

Legegulvet er perfekt når der er behov for en blød og behagelig overflade at lege på og for at undgå at barnet sidder på et koldt gulv. Sebra legegulv indeholder 13 brikker og er phtalath- og formamidfri.

7. sebra hæklet elefant

Skøn elefant på hjul, som både findes i lyserød og blå. Elefanten kan trækkes rundt både i en snor fortil og i halen hvis det skal gå den anden vej.

8. smallstuff rygsæk

Sød rygsæk i slidstærkt materiale til børn i en flot blå farve med smart stjerne på fronten. Ideel til børnehaven og skolestart.

9. sebra musikuro

Den her hæklede musikuro fra Sebra, er formet som en elefant og spiller en sød melodi når der trækkes i snablen. Rigtig sød og fin til børneværelset.

10. Müsli by green babynest

Kender du en lille ny? Så er babynesten fra Müsli i økologisk bomuld en oplagt gave. Babynesten har mange anvendelsesmuligheder og er perfekt til barnets første måneder, så det kan føle sig trygt.

11. ferm living bil lampe

Ferm Living har de fineste lamper. Denne lampe formet, som en bil er super fin til børneværelset og giver et skønt lys.

12. designletters babybog

I denne bog er der både plads til billeder og tekst. En helt speciel bog hvor der beskrives barnets første leveår ned til mindste detalje og hvor der desuden er små kuverter til at gemme scanningsbilleder eller andet.

13. sebra gyngehest

En gyngehest er en klassisk gave hvad end det er julegave, fødselsdagsgave eller dåbsgave til barnet. Legetøjet der har eksisteret i årtier og stadig er en fantastisk gaveidé.

14. sebra sengetøj

Sengetøjet til baby fra Sebra er dekoreret med fine detaljer af små forskellige dyr. Sengetøjet måler 70 x 100 cm.

15. sebra træklodser

Byggeklodser er en sjov gave og noget alle børn elsker. Her er puttekassen med byggeklodser fra Sebra helt perfekte. Puttekassen har 4 huller med 8 klodser der passer til de forskellige huller.

16. ferm living musiklegetøj

Mangler du gaven til babyen? Den søde blæksprutte fra Ferm Living er god til at vugge den lille i søvn, til en beroligende vise.

17. sebra legekøkken

En rigtig lille kok har brug for et legekøkken! Det sødeste legekøkken fra Sebra er lavet i et lækkert design, som også ville passe ind i forældrenes indretning.

18. Hummel badekåbe

Denne morgenkåbe fra Hummel er i en flot blå farve og lækker blød kvalitet. Den sikrer hyggen og varmen i de kolde måneder.

19. soft gallery bodystocking

Soft Gallery har de sødeste produkter til børn! Denne bodystocking er super sød med den lille skørtdetalje og mønster i en rigtig prinsesse farve.

20. müsli opbevaringskurv

Praktisk opbevaringskurv fra Müsli, som er perfekt til bl.a. legetøj, tæpper, puder osv. Brug den både til praktiske ting, som skal gemmes væk, så der ser mere ryddeligt ud og brug den samtidig som en del af indretningen.

21. müsli uro

En uro er noget enhver baby og familie må eje. Uroen fra Müsli er en ideel julegaveide, hvis du kender en lille ny.

22. sebra dukkeseng

Kender du en lille pige der mangler en seng til hendes dukke? Så er dukkesengen fra Sebra en sand designklassiker i miniature format.

23. mini a ture kjole

Hvem kunne ikke bruge en rød glimmer kjole? Kjolen fra Mini A Ture er perfekt til jul og andre højtider og findes i størrelser op til 9 år.

24. marmar copenhagen bodystocking

Marmar er et af de mest populære børnebrands og man forstår det godt. De producerer nemlig nogle af de sødeste og blødeste body stockings, som er perfekt til alle mindre børn og babyer. Helt sikkert et gavehit til de små.

25. angulus støvler

Angulus er kendt for sine kvalitets sko til både børn og voksne som kan lide at klæde sig trendy og komfortabelt. Disse vinterstøvler er perfekte til både piger og drenge – og findes selv til de voksne!

26. name it heldragt

Mangler du en ekstra gave, så er Name it’s bodystockings et rigtig godt bud på en fin julegave.

27. pom pom støvler

Pompom forstår virkelig at lave børnestøvler med et moderigtigt tvist. Disse søde lak chelsea boots er perfekte – da de stort set kan anvendes hele året rundt.

28. mini a ture skjorte

Miniature er et af markedets mest trendy børnebrands. De forstår virkelig at skabe lækre styles som passer til alle anledninger.

29. danefæ panda jakke

Danefæ’s vinterjakke i den flotte blå farve med små søde ører, aftagelig hætte og broderet panda på brystet og foret med lækker fleece.

30. name it sokker

De søde sokker med katteører og ansigt fra Name it findes i 3 forskellige farver til både piger og drenge