Fri fragt ved køb over 399 kr.Returner julegaver indtil 1. feb.1-2 hverdages levering

ICHI

143 stk
143 af 17710 stk
  • 1
  • 2
  • >
  -50%
  -20%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -30%
  -40%
  -40%
  -30%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -25%
  -40%
  -40%
  -20%
  -20%
  -20%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -40%
  -25%
  -50%
  • 1
  • 2
  • >

  Feminine snit og detaljer

  Det er især de feminine detaljer, der kendetegner tøjet fra ICHI. Det kommer til udtryk i bløde, afrundede snit, fine håndlavede, påtrykte mønstre i unikke udformninger og små, finurlige detaljer som dekorative flæser nederst på ellers helt glatte bluser, bukser og kjoler, lige som brandet er kendt for deres smarte syninger, der skaber en linning i kjolerne, så de bedre kan følge din kropsform.

  Materialerne til bluser, skjorter, tunikaer og kjoler er oftest lette og luftige, lige som de varmere vinterjakker, cardigans og sweatre heller ikke virker store og klodsede. Derved beholder du din femininitet og kvindelige udstråling, selv om du er klædt varmt på.

  De håndlavede mønstre gør tøjet helt unikt

  Som allerede nævnt er mange af ICHI’s kreationer dekorerede med håndlavede mønstre, som er trykt på tøjet. Hvert eneste mønster er unikt, og sikrer, at tøjet bliver noget helt særligt, du ikke møder andre steder.

  Mønstrene er samtidig tit placeret på en måde, så de fremhæver dine kvindelige former, eller på anden måde skaber opmærksomhed omkring dig.

  Det samme gør detaljer som blondestykker i kontrastfarver, der er syet uden på blusen eller et ekstra halvgennemsigtigt lag tøj yderst på f.eks. kjolen. Det er igen med til at understrege din kvindelighed, og gør dig til en person, der udstråler god, klassisk stil.

  Følger eller sætter moden

  Lige som de øvrige brands i DK Company er ICHI først, når det gælder nye trends inden for mode og design. Oftest før alle andre.

  Det gør ICHI til det oplagte valg, hvis du hører til blandt trendsætterne i din omgangskreds. For designerne hos ICHI har en god næse for, hvad der bliver den næste store trend inden for moden. Ja, faktisk mistænker vi dem oftest for at være med til at påvirke, hvilken retning moden går i.

  Så vil du imponere vennerne og vise dem, hvad der sker med moden i den kommende sæson, skal du se nærmere på de mange lækre stykker tøj fra ICHI, som vi har her på siden.

  ICHI kjoler

  En af de steder hvor ICHI først slog igennem var med deres kjoler. De er kendt for deres lette, meget nordiske design, selv om navne som Marrakech og Carat leder tankerne i andre retninger.

  Flere af kjolerne fås også som bluser, hvor designelementer fra kjolerne går igen – eller omvendt. Oftest genbruges udformningen af overstykket eller andre tydelige designelementer på tværs af de forskellige beklædningstyper.

  Mange af kjolerne fås også i forskellige designvarianter. Er er der f.eks. forskel på, om du har bare skuldre med tynde stropper på kjolen, eller skuldrene er dækkede. Det kan også være f.eks. brugen af flæser eller blonder, samt snitmæssige detaljer der adskiller de forskellige designvarianter.

  Mange af ICHI’s kjoler fås også i flere forskellige længder. Længden kan dog også være et fastlåst designelement, så alle designvarianterne f.eks. er enten korte, knælange eller helt lange.

  ICHI’s kjoler er oftest enten helt ensfarvede, har forskellige printede, håndlavede mønstre eller benytter andre designelementer som f.eks. blonder til at skabe mønster på kjolen. Her er alt lige fra de mere abstrakte og nonfigurative mønstre til klassikere som striber eller blomster.

  Så uanset hvilke stilistiske elementer du lægger vægt på, kan du altid finde en kjole fra ICHI, der passer til din stil og din smag.

  ICHI jakker

  Et andet område som har været med til at gøre ICHI kendt, er deres jakker. De fås typisk som klassiske blazere – både i et stramt businesslook og et mere afslappet og casual look.

  Igen arbejder ICHI med forskellige design- og stilelementer ved jakkerne, som er med til at få ICHI jakker til at skille sig ud fra mængden. Stilen er igen meget nordisk, nutidig og trendsættende, sådan som ICHI altid har haft ry for.

  Oftest er det små detaljer som f.eks. snittet, placeringen af knapperne, lommernes udformning eller kravens forløb, som udgør den synlige forskel på de forskellige blazere og jakker fra ICHI.

  ICHI’s jakker fås både som ensfarvede eller i forskellige stribede mønstre. Farvevalget på jakkerne gør det nemt at sætte dem sammen med din eksisterende garderobe.

  Så mangler du en blazer jakke, der kan gå godt til stort set hele din garderobe, er det her på siden, du skal lede.

  Altid 50 dages fri returret

  Selv om ICHI forhandles af mange andre danske webshops og fysiske butikker, kan det altid betale sig at købe dit ICHI-tøj her hos STYLEPIT. Vi giver nemlig 50 dages fri returret på alle de varer du køber. Så skulle du ikke nå at få prøvet tøjet inden for de første 14 dage, betyder det ikke, at du mister din returret, sådan som du ellers normalt gør, når du handler på nettet.

  Så rul trygt op til toppen af siden, og gå på opdagelse i de mange lækre kreationer fra ICHI.