FRI FRAGT VED KØB OVER 299 DKK50 dages gratis retur1-2 dages levering

Hvide sneakers

145 stk
145 stk
  • 1
  • 2
  • >
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -20%
  -50%
  -20%
  • 1
  • 2
  • >

  Vælg hvide sneakers med mønster, hvis du ikke vil gøre dem rene hele tiden

  Er du ikke typen, der vil nusse om dine sneakers hele tiden og sørge for, at de bliver holdt rene, bør du vælge sneakers med mønster. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at bekymre dig lige så meget om, om de bliver beskidte. Når der er mønster på, vil andre ikke lægge lige så meget mærke til, om der er lidt mudder på siden – det vil de til gengæld, hvis der er tale om helt hvide sko.

  Mange forskellige mærker og priser

  Stort set alle mærker, der producerer sneakers, har i dag en hvid model. Det kan være helt hvide sneakers eller nogle med mønster på. Det giver dig mulighed for at vælge lige præcis den type, som du godt kan lide. Det kan være, at du har et skomærke, som du holder meget af. Så vil sandsynligheden være stor for, at du kan finde det her på STYLEPIT; vi fører nemlig en række forskellige mærker.

  Det gør også, at du kan finde sko i mange forskellige prisklasser. Dermed kan du altid finde nogle, der passer til dit budget. Det kan være meget forskelligt, hvor mange penge du har at bruge på det. Det kommer også helt an på, hvad du skal bruge dem til. Du kan ofte finde sko på tilbud her på siden, hvilket giver dig mulighed for at købe nogle ellers lidt dyrere modeller til nedsat pris.

  Brug hvide sneakers til dame og herre til hverdag

  Er du under uddannelse, behøver du slet ikke at tænke over en dresscode. Har du derimod et arbejde, kan det være, at din chef stiller nogle krav til, hvilket tøj du må tage på. I mange tilfælde vil du dog sagtens kunne have hvide sneakers på til hverdag. De ser nemlig rigtig flotte ud, hvis de er godt holdte. Derfor kan du sagtens have dem på, hvis du skal være lidt finere på dit arbejde.

  Generelt er sneakers lidt mere friske og ungdommelige end andre typer af sko. Når de er helt ensfarvede sko, der er udformet i et flot design og produceret i et materiale af høj kvalitet, er det med til at gøre, at de kommer til at passe godt til et mere formelt look. Det kan være særligt rart, hvis du er yngre og ikke har det godt med at se for formel ud.

  Hvis du går efter et afslappet look og ikke behøver at tænke over noget i forhold til din chef, er det helt klart også den rette form for sko til dig. De er dejligt behagelige at have på, så du kan gå med dem en hel dag uden at få ømme eller svedige fødder.

  Hvide sneakers er perfekte til festlige lejligheder

  Det er dog ikke kun til hverdag, at de hvide sneakers er meget brugbare. De kan også sagtens bruges til festlige lejligheder. Hvid er en farve, der går igen i mange af vores fester, tænk bare på den hvide dåbskjole, den hvide konfirmationskjole og den hvide brudekjole. Det er derfor en farve, som vi også forbinder med noget mere formelt, hvorfor det er perfekt at have sneakers på i den farve til festlige lejligheder.

  Brug hvide sneakers til konfirmation

  Både drenge og piger kan tage hvide sko på til deres konfirmation. Hvis du gerne vil have et mere friskt udseende, er det oplagt for dig, at du vælger hvide sneakers til enten damer eller herrer. Skoene er netop med til at gøre, at du kommer til at se flot ud, samtidig med at du ikke kommer til at se alt for moden ud. Mange fine sko kan netop få dig til at se alt for voksen ud. Det er ikke så rart, hvis det ikke er et look, som du har det godt med.

  En anden stor fordel ved de hvide sportssko er, at de er behagelige for dig at have på. Til din konfirmation kommer du hurtigt til at være på benene i mange timer i løbet af en dag. Derfor er det rart for dig, at du har nogle gode sko på, der støtter dine fødder og ben. Dermed kan du klare at feste hele natten, hvis det skulle være.

  Skal du som pige have hvid kjole på, er de hvide sneakers til damer et naturligt valg, da de passer til kjolen. Som dreng vil du typisk ikke have hvidt på, men der kan hvide sneakers faktisk også se rigtig flotte ud til dig. De passer til pigernes hvide kjoler og din egen hvide skjorte og er smarte og moderigtige at gå med.

  Hvide sneakers er perfekte til sommerfester

  Skal du til fest om sommeren, er det også oplagt for dig, at du tager et par pæne hvide sneakers på. Deres lyse farver passer godt til de lyse sommernætter, hvor du ofte har noget tøj på i en lidt mere sart farve. I det tilfælde vil de hvide sko komplementerer dit tøj på bedste vis.

  Samtidig er skoene gode at gå i og kan være din redning, hvis du bliver inviteret til en havefest. Både som mand og kvinde kan du komme til at tage sko på, der gør, at du synker ned i græsplænen. Det gælder dog særligt for kvinder, der har taget stiletter på. For at undgå det er det smart, at du vælger nogle mere praktiske sko som sneakers. Det er dog en fest, og derfor vil du gerne gøre lidt ekstra ud af dig selv. Det kan de hvide sneakers være med til at vise, at du har. Særligt, når det er nogle pæne og velholdte af slagsen.

  Hvide sneakers kan være friske til et bryllup

  Når du skal giftes, er det 100 % dig, der bestemmer, hvad du gerne vil have på. Nogle kvinder elsker at gå i stiletter og kunne ikke drømme om at blive gift i andet. Hvis du er mere en sneakers-pige end en stilet-pige, kan et par hvide sneakers være det helt rette valg for dig. De giver dig et mere friskt udseende og mulighed for at bevæge dig mere frit. Det vil være rigtig rart for dig, hvis du ikke er vant til at gå i stiletter.

  Skal du være gæst til brylluppet, kan du i nogle tilfælde også tage nogle mere casual sko på. Det kommer helt an på, hvad der har stået i indbydelsen. Ofte skriver brudeparret nemlig, hvordan de forventer, at du kommer klædt. Hvis der netop er lagt vægt på, at du skal være pæn, men casual, er det oplagt for dig, at du tager et par hvide sneakers på. De er rare for dig at gå i, så du kan være på benene hele dagen.

  Egentlig er der jo en regel om, at du ikke må have hvidt på, fordi det kan stjæle opmærksomheden fra bruden. Når det er dine sko og ikke din kjole, der er hvid, vil det dog i langt de fleste tilfælde være i orden. Det er dog altid en god ide, at du spørger bruden, om hun har et problem med det. Det er jo hendes store dag.

  Tag hvide sneakers på til barnedåben

  Skal du holde barnedåb, er det også perfekt for dig, at du tager hvide sneakers på. På den måde får du noget flot tøj, der kommer til at matche den hvide kjole, som dit barn kommer til at bære. Det kommer til at se rigtig flot ud, når I får taget billeder sammen.

  Når du har et lille barn, kommer du typisk til at gå meget frem og tilbage. Det kan være for at hente sutteflaske, nusseklud og andre remedier, som du får brug for i løbet af dagen. Det kan også være for at gå med barnevognen, så den lille kan falde i søvn. Derfor er det rart for dig, at du har nogle komfortable sko på. Alternativt kan du have nogle fine sko på i kirken og så have nogle hvide sneakers, som du kan skifte til, når I kommer til selve festen.