Fri fragt ved køb over 299 kr.50 dages gratis retur1-2 dages levering

Regntøj

212 stk
212 stk
  • 1
  • 2
  • 3
  • >
  -50%
  -60%
  -30%
  -50%
  -20%
  -50%
  -40%
  -60%
  -50%
  -40%
  -30%
  -30%
  • 1
  • 2
  • 3
  • >

  Vælg imellem alverdens farver  Vil du gøre et statement, kan du med fordel vælge en regnjakke i en farve med knald på. For eksempel tilbyder brandet Ilse Jacobsen regnjakker i både armygrøn, mørkerød, indigo, sart rosa, gul, marineblå, brun og lilla. Hos brandet Rains finder du regnjakker til både mænd og kvinder i orange, beige, khakigrøn, mintgrøn, lys camel og lavendel. I Stylepits udvalg af regntøj kan du sågar finde regnjakker i både grønt og gråt camouflageprint, hvis du synes, at en ensfarvet jakke er for kedelig. I udvalget af børneregntøj er der også mange andre regnjakker at finde end de klassiske ensfarvede i mørke farver. Brandet Tretorn tilbyder eksempelvis de fineste jakker med henholdsvis gule, grønne og fuchsia striber, og hos Reima finder du både en pink, en blåstribet og en blomstret jakke. Vi overdriver altså ikke, når vi hos Stylepit praler med at have et af Danmarks største sortimenter af regntøj. Derfor behøver du ikke at fortvivle i jagten på det helt rette sæt regntøj til dig eller dit barn.

  Regntøj til både store og små  Hos Stylepit har vi regntøj til mænd såvel som til kvinder, og til voksne såvel som til børn. Ikke nok med det, så tilbyder vi regntøj fra et exceptionelt stort udvalg af brands. Til de voksne kan nævnes brands som ONLY, Le Fix, Name It, ONLY & SONS, Rains, Reima, NN07, Tretorn, Lacoste, Didriksons, Fat Moose, Hummel Fashion, Lindberg Sweden og Ilse Jacobsen. Til de små tilbyder vi regntøj fra Mini Rodini, Color Kids, Mikk-Line, Bobo Choses, CeLaVi, Mini A Ture, Lego Wear og Wheat. Forklaringen på vores store udvalg af brands er, at vi hos Stylepit mener, at alle bør eje et perfekt sæt regntøj. Eftersom mennesker er forskellige, skal der være mange slags at vælge imellem. De mange brands laver regntøj i lidt forskellige snit, hvilket betyder, at de har forskellig pasform og altså passer til forskellige kropstyper. Derudover har de forskellige detaljer, så der er noget til ethvert behov. For eksempel har nogle af regnjakkerne en aftagelig hat, imens andre har snore i hatten til at spænde den fast om hovedet på en blæsevejrsdag.

  Kvalitet frem for alt  Generelt for vores brede sortiment af regntøj gælder det, at kvaliteten er i top og at de har en lang holdbarhed. Alle ponchoer og regnjakker er naturligvis produceret i et slidstærkt og vandtæt materiale, såsom polyurethane, polyester og bomuld. Det betyder, at du ikke skal være bekymret for at blive beskidt i dit nye regntøj, for det kan sagtens tåle en tur i vaskemaskinen ved enten 30oC eller 40oC afhængigt af materialesammensætningen. Bliver dit barn smurt ind i mudder fra top til tå, kan du sagtens smide hans eller hendes bukser og jakke med til vask. Foruden at være skabt i et slidstærkt materiale, er de fleste af jakkerne udstyret med en lynlås for lommerne eller en stofklap nedover dem, så intet vand trænger ind til deres indhold. Derudover er de lavet åndbare ved hjælp af lynlåse og ventilationshuller i armhulerne.