Fri fragt ved køb over 299 kr.50 dages gratis retur1-2 dages levering

Slim Jeans til mænd

188 stk
188 stk
  • 1
  • 2
  • >
  -40%
  -25%
  -30%
  -40%
  -16%
  -40%
  -70%
  -60%
  -40%
  -70%
  -16%
  -40%
  -50%
  -40%
  -30%
  -25%
  -25%
  -50%
  -30%
  -40%
  -60%
  -16%
  -40%
  -40%
  -50%
  -30%
  -50%
  -40%
  -16%
  -16%
  -50%
  -30%
  -25%
  -40%
  -50%
  -50%
  -50%
  -40%
  -16%
  -16%
  -70%
  -40%
  -16%
  -50%
  -50%
  -16%
  -50%
  -50%
  • 1
  • 2
  • >

  Slim jeans til mænd – Moderigtige cowboybukser, der sidder som de skal

  Tiden hvor mænd traver rundt i uformelige blue jeans, der poser alle de forkerte steder er forbi. Den moderne mand vil have jeans, der passer og som sidder, som om de var skræddersyede til ham. Dette er en af grundene til, at slim fit jeans til mænd har opnået en enorm popularitet de seneste år. En anden grund er, at de stramtsiddende jeans er lette at sætte sammen med de fleste styles, lige fra skovmandsskjorten til skjorte, slips og blazer. Slim fit jeans er ikke længere forbeholdt rockmusikere, de laves tværtimod til en bred målgruppe af både unge og modne mænd, som er bevidste om at gå i moderigtigt tøj. Hvis du endnu har dit første par tætsiddende jeans til gode, så kan det varmt anbefales at du investerer i et par. De fleste mænd, der først har vænnet sig til et par velsiddende jeans, vender sjældent tilbage til straight-fit modellen.

  Slim jeans er rock'n'roll til mænd

  Slim Jeans passer til mænd i alle aldre, det handler kun om at finde den helt rigtige model. Slim Jeans til mænd er nemlig ikke kun til Rock'N'Roll typen, jeansene passer til alle. Slim Jeans fåes nemlig i mange forskellige pasforme, nogle er mere tætsiddende end andre. Du kan f.eks. sagtens finde slim fit jeans med elastane, der gør at jeansene mere rummelige og strækker sig når du bevæger dig - komforten er derfor i top og du skal ikke bekymre dig om, ikke at kunne tage på cykeltur. Slim modellen ses ofte på Rock'N'Roll msuikstjerner, og her var det amerikanske kultband Ramones med til at gøre denne form for jeans utrolig populære blandt ungdommen, der i 70'erne har været vant til mere løssidende jeans. Den tætsiddende form for jeans, er anvendelig til en bred vifte af skomodeller, uanset din skostørrelse. Jeans fødder kan nemlig virke store i et par tætsiddende bukser, men det er ofte synet der bedrager - du formår nemlig at fremhæve dine flotte sko i et par sætsiddende jeans. Et af mest kendte Rock'N'Roll elementer i kombination med et par slim fit jeans er de klassiske Chelsea støvleri læder, støvlen uden større som er hurtig at komme ned i og giver et elegant med rocket look. Hos STYLEPIT er vi kvalitetsbevidste og vælger nøje vores jeans ud fra verdens førende producenter såsom G-Star, Replay, Hugo Boss og Polo Ralph Lauren - vi sikrer dig et bredt udvalg og altid til ethvert budget.

  Hvor stammer de berømte bukser fra?

  I midten af 1800-tallet startede denim firamet Levi Strauss & Co., bedre kendt som Levi's. Firmaet blev grundlagt af amerikaneren Levi Strauss da han flyttede fra en mindre amerikansk by til San Fransico. Levi's er i dag anerkendt som værende den første producent af denim og dermed også jeans, Levi Strauss producerede den kendte "rå" denim, en ubehandlet form for denim materiale, hvor fibrene ikke bliver udsat for behandling og dermed ikke får sin vask fra fabrikkerne af. Jeans var i 1800-tallet ikke en et modefænomen som det senere er blevet, det var derimod en del af arbejdsuniformen for minearbejdere og datisdens cowboys - derfra ordet cowboybukser også stammer fra. Denimmaterialet som blev anvendt til jeans har en utrolig slidstyrke, der dermed var perfekt til den hårde slitage cowboyere og minearbejdere udsatte deres arbejdsuniform for.

  Den perfekte pasform

  Datidens jeans var både store og løse i sin pasform, og de mange forskellige pasforme muligheder der kan vælges imellem i dag var ikke en del af tidens muligheder. Mange af disse pasforme opstod gennem 1900-tallet da moden begyndte at udvikle sig. Gennem tiden er mange forskellige pasforme blevet set; loose fit, boot cut, boyfriend fit, regular fit og ikke mindst slim fit. Slim fit jeans er en af tendenserne der opstod for over et halvt århundrede siden, og er en pasform der slet ikke ser ud til at ville dø helt ud - selvom den vil have sine op og nedture i popularitet. Slim fit jeans blev nemlig populær blandt musikere, og øgede dermed også hurtigt sin popularitet blandt unge mennesker og både drenge og piger. Der er heldigvis ikke nogen magisk opskrift på en god pasform, det er op til den enkelte at vælge netop den pasform der passer bedst til en selv - uanset modetendenser.