Fri fragt ved køb over 399 kr.50 dages gratis retur1-3 hverdages levering

Quiltet jakker til mænd

64 stk
64 stk
  -40%
  -40%
  -25%
  -40%
  -60%
  -50%
  -60%
  -40%
  -30%
  -30%
  -50%
  -60%
  -60%
  -70%
  -40%
  -60%
  -40%
  -30%
  -30%
  -40%
  -50%
  -50%
  -70%
  -25%
  -25%
  -70%
  -60%
  -40%
  -60%
  -70%
  -20%
  -30%
  -30%
  -40%
  -40%
  -20%
  -20%
  -40%
  -50%
  -40%
  -25%
  -25%
  -30%
  -25%
  -60%
  -50%
  -30%
  -40%
  -30%
  -50%

  En middelaldertradition, der dominerer modebilledet

  Quiltning er ikke noget nyt fænomen. Tværtimod finder vi de første eksempler på quiltning helt tilbage i middelalderen, og her blev materialet brugt til at blive lagt under rustningen. Det var nemlig et materiale, der både fungerede som et isolerende lag, der samtidig var vandtæt.

  Og netop de egenskaber finder vi også i en quiltet jakker til mænd i dag. Quiltning består i, at to stykker stof bliver forbundet med sting, og dermed har jakkerne også deres karakteristiske mønstre i stoffets overflade. I dag består quilt også af tre lag, der følger det populære tre-lags-princip. Det midterste lag består af en form for pudemateriale eller polstring, der giver dig de bedste forudsætninger for at holde varmen.

  I mange år blev quiltede herrejakker brugt i forbindelse med jagt. Jakken skulle beskytte jægerne mod kulde og sørge for, at fugt nemt kunne transporteres væk fra kroppen. I dag er quilt-jakker til mænd heldigvis blevet et allemandseje, der giver dig en overgangsjakke med alle de bedste funktioner og kvaliteter.

  En jakke til det hele

  En quiltet herrejakke er noget, der er kommet for at blive i din garderoben. Ligesom du har brug for et par solide støvler til vinteren eller et par solbriller til sommeren, er en quiltet jakke også et must til mænd. Her får du den perfekte kombination mellem funktionalitet og design, så du hverken skal gå på kompromis med det ene eller det andet.

  Den ideelle overgangsjakke rummer særligt tre forskellige funktioner. Den skal være både vandtæt, vindtæt og åndbar. Er den samtidig varm, er det kun et ekstra plus i bogen, og du får det hele med en jakke i quilt.

  Typisk kommer quiltede jakker til mænd som en kort jakkemodel, der er udstyret med lynlås og lommer. I dag er det særligt sort, mørkeblå og olivengrøn, der er de mest populære farver, når det kommer til overgangsjakken, du ikke kan undvære.

  Og ikke nok med, at jakken holder dig tør og varm, du får også en jakke, der kan styles på et væld af forskellige måder. Hvis du gerne vil undgå den lange trenchcoat eller læderjakken, er en quilt-jakke til herre et godt match til dig. Du får en kort, praktisk og flot jakke, der rummer alle de vigtigste kvaliteter i en jakke.

  Find quiltede herrejakker til enhver begivenhed

  Stil er noget individuelt, og derfor vil en quiltet jakke til herre være en smagssag. Vi har sørget for at samle et væld af de modeller, der i dag er på markedet, for at give dig muligheden for helt selv at vælge. Derfor finder du både den klassiske quiltede herrejakke og mere nyfortolkede versioner.

  Den klassiske model kommer med små felter, der hver især er blevet inddelt af sting. Den klassiske quilt-jakke til herre fungerer som en tynd jakke, der holder dig varm både forår, efterår, sommer og vinter. Den kan styles med næsten alt, og det gælder især, hvis du vælger den sorte eller mørkeblå version. Du kan nemt springe i dine favorit-jeans, have en hættetrøje under eller bruge den, når du har det pæne outfit på.

  Vinterversionen med quilt

  Ud over den klassiske quiltning har den stigende popularitet også lukket andre versioner ind i klassen. Du finder blandt andet vinterens svar på en funktionel og flot jakke af quilt. Den såkaldte puffer-vinterjakke er i løbet af de seneste år blevet fast inventar i mange herregarderober.

  Og det er der god grund til. Her får du en vinterjakke med de bedste egenskaber og kvaliteter fra en quiltet herrejakke, der har fået lidt ekstra fyld. Det giver dig en tyk jakke, der enten består af kunstfyld eller dun. Her får du en vinterjakke til herre, der er stilet på den helt rigtige måde, og som med garanti holder dig varm hele vintersæsonen.

  Brug en quiltet jakke som det inderste lag af overtøjet

  Den evigt populære trenchcoat eller tynde frakke er for mange mænd et must i garderoben. Men der kan imidlertid følge nogle udfordringer, når stil skal gå op i en højere enhed med funktionalitet og praktik. For selvom der er skruet godt op for stilen i det aktuelle modebilledes frakker, er er typisk minus på kontoen i forhold til at lukke kulden ude.

  En quiltet jakke til herre er ikke kun brugbar som det yderste lag. Du får nemlig også muligheden for at bruge den under dine frakker, hvilket giver dig den ideelle kombination på de kolde dage. Quiltning er et særdeles let materiale, og derfor er komforten helt i top. Det gør det nemt og bekvemt at have en quiltet jakke på under andre jakker og frakker, og du får stor glæde ved quilt-jakkens isolerende egenskaber.

  En quiltet jakke til herre giver din garderobe fri leg

  Mange jakker kan gøre det en smule besværligt at sammensætte det perfekte outfit til dagen. Men med en quiltet jakke til mænd i din garderobe, kan du vinke farvel til besværet med materialer og farver.

  I sig selv er en quilt-jakke enkel og simpel. Det betyder ikke, at den er kedelig. Tværtimod er det en klassisk jakke, der i dag bliver forbundet med stil og karakter. Den helt store kvalitet ligger i, at den kan kombineres med alt fra garderoben. Vælger du en sort quilt-jakke til herre, får du nemlig alverdens muligheder for at springe i det outfit, du gerne vil.

  Vil du gerne have lidt farve på, kan du nemt gå med den olivengrønne model. Her kan du vælge et par mørkeblå bukser og et par brune sko, der går godt i spænd med den smukke, grønne farve. Den navyblå model går også godt i kombination med sort, denim og kakifarvede chinos sammen med et par hvide sneakers.

  Mulighederne er mange, og derfor bliver du ikke begrænset af materialer og farver, der ikke passer sammen. I stedet kan du finde en quiltet jakke til mænd, der får mest muligt ud af din garderobe, og som du kan tage på hver eneste dag.

  Find en quiltet jakke til herre på tilbud

  For os er den gode pris vigtig, når det kommer til dig. Vi går ind for, at du skal have mulighed for at finde kvalitet og god stil til en pris, alle kan være med på. Derfor finder du også quiltede herrejakker hos os, der er til at betale.

  Men det er ikke det eneste. Vi giver dig ofte muligheden for at finde en quiltet jakke til herre på tilbud. På den måde kan du få endnu mere ud af dine penge, og måske det gør dig til den heldige ejer af mere end en quiltet jakke. For vores sortiment rummer noget for enhver smag, og det kan være svært blot at vælge en enkelt model.

  Så gå på jagt i vores sortiment af quiltede jakker til herre lige her. Du får en stilsikker jakke, der samtidig rummer de bedste kvaliteter i forbindelse med funktion og praktik. Hold varmen, se godt ud, og giv garderoben et helt nyt liv.